A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Shop roku

THERAGUN G3PRO-EU

Termékkatalógus
THERAGUN G3PRO-EU
5 2 értékelés
Masszázspisztoly - ütőterápia 16 milliméteres amplitúdóval, 2 sebességgel: 2400 fordulat/perc sebességig, kioldópontok nyomása: maximum 27 kg, 6 kiegészítővel
Kód:  SPTth01 Termékszám:  854387007455

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

THERAGUN G3PRO-EU

Úgy néz ki, mint egy furcsa pisztoly, de nem fegyver, hanem masszírozó! A Theragun G3PRO az ütőterápia innovatív módja. Egyesíti a 16mm amplitúdót, frekvenciát és nyomatékot a saját sebességváltójával. Ez az eszköz hatékony fájdalomcsillapítást, jobb alvást kínál, miközben enyhíti a merevséget és a görcsöket. Csak helyezd fel a 6. csomagban található megfelelő mellékletet, kapcsold be, majd futtasd át az izmokon. A készülék javította az akkumulátor élettartamát és két sebesség módot - 2400 ford / perc vagy 1750 ford / perc. Kényelmes markolatával és forgatható karjával a test 90% -át eléri. Az eszköz felhasználható az izmok felmelegítésére edzés előtt és az azt követő gyorsabb regenerálódáshoz. Úgy működik, hogy ellazítja az izmokat a sérülések megelőzése érdekében . A Theragun akár 27 kg nyomást is biztosít, és az utasítások szerin van csomagolva. A Theragun alkalmazást telepítheti a testkezelésekhez is.

A Theragun G3PRO-EU főbb jellemzői

  • A Theragun G3PRO-EU masszázsgép magas szintű ütőterápiát biztosít
  • Az izomhiba-pontok tömörítésének elvét alkalmazza 27 kg nyomásig
  • 2 sebességű üzemmódot kínál
  • 6 különféle tartozékkal, töltővezetővel és utazási adapterrel érkezik
  • A készülék javította az akkumulátor élettartamát
  • A forgókarnak köszönhetően a test 90% -át elérheti

Forgókar:
4 pozíció

Amplitúdó:
16 mm

Maximális nyomás:
27 kg

Az elemek száma:
2

Elem élettartam:
75 perc

Akkumulátor-kapacitás:
2,5 Ah

Töltési idő:
75 perc

Fogantyú átmérő:
12 mm


Megjegyzés:
» Összes masszázs pisztoly

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: THERAGUN G3PRO-EU Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si THERAGUN G3PRO-EU. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si THERAGUN G3PRO-EU.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ