AlzaBoxy Q1 Shop roku

Thule Chariot CX1 Blue + kerékpár szett

Termékkatalógus
Thule Chariot CX1 Blue + kerékpár szett
Kocsi -Kényelmes, stílusos multifunkciós babakocsi, súlya 13,5 kg
Kód:  SPT1588 Termékszám:  872299038978 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Thule Chariot CX1 Blue + kerékpár szett Megszűnt

Thule Chariot CX1 Blue + kerékpár szett

Azon személyek személyek közé tartozik, akik imádják a sporttevékenységeket a szabadban? El sem tud képzelni egy hétvégét anélkül, hogy sétálna egy nagyot gyönyörű tájakon szeretett családja társaságában? Viszont van egy kis ember a családban, aki még nem tud magától biciklizni? Vagy navigálni az utakon egy görkorcsolyával? Ezzel a többfunkciós babakocsival képes lesz sportolni a legkisebb családtaggal együtt is.

Legfontosabb jellemzői

  • Élvezze a sok mókát a természetben
  • Rugós szilárd szerkezetű
  • Oldallapok lehetővé teszik a levegő áramlását
  • Szúnyogháló nem engedi be a rovarokat
  • Elegendő tárhely
  • Ergonomikus fogantyúval és fékkel
  • A termék multifunkciós használatának lehetősége

A gyermeke el lesz kényeztetve

A tökéletes karosszéria aerodinamikus kialakítása nemcsak nagyszerűen néz ki, hanem Ön és a gyermeke is biztonságosan utazhatnak általa.  Az ergonomikus fogantyú által kiválóan irányítható bármilyen időjárási körülmények között és forgalmi helyzetekben. A szilárd anyagból készült keret ellenáll a nem megfelelő burkolatú úton fellépő repedéseknek, akármilyen mély kátyúkról is legyen szó. Ennek eredményeképpen gyermeke kényelmesen utazhat. A szúnyoghálóval ellátott, lélegzetelállító oldalpanelek garantálják az ideális hőmérsékleti viszonyokat és a levegő ellátást, ráadásul az állítható felfüggesztés növeli a komfort érzetet.

 A szúnyogháló védi a gyermeket a rovaroktól. A praktikus tárolóhely a kabinban elegendő helyet biztosít a játékok, ételek, italok és fontos iratok tárolásához. A cserélhető párnázat és az 5 pontos biztonsági öv a termék szerves részét képezik, így gyermeke tökéletes biztonságban utazhat. A babakocsi összecsukható, összeszerelése nem igényel segédeszközöket, néhány perc alatt üzemkész és gyermeke azonnal utazha Önnel.

Többfunkciós ragadozó

A babakocsi átalakítható és más sporteszközként is használhatja. Az elsődleges használata a négykerék-formájú, ideális még a kavicsos utakon is. Viszont egyszerű beállítással egy háromkerekű ragadozót is kaphat, amelyet görkorcsolyával egyensúlyozva is tologathat. Szükség esetén megállíthatja a babakocsit a tárcsafékekkel vagy egy kézifékkel. A termék kerékpárhoz is csatlakoztatható. Azonban könnyű telepíteni hozzá olyan síléceket is, amellyel a havas lejtőikön is lehet használni. Élvezze gyermekével együtt a szórakoztató és sport tevékenységeket ezáltal a kiváló multifunkcionális termék által.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Thule Chariot CX1 Blue + kerékpár szett Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Thule Chariot CX1 Blue Disc + bike set. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Thule Chariot CX1 Blue + bike set.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ