Thule Glide 1 antracit

Termékkatalógus
Thule Glide 1 antracit
Babakocsi -sportfutómű, egy üléses,10 kg tömegű
Kód:  SPT1582 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Thule Glide 1 antracit

Ha Ön becsvágyó szülő és a legjobbat szeretné a gyereke számára, akkor Önnek a Thule Glide 1 a megfelelő választás. Bele fog szeretni a sportos formai kialakításába valamint az egy kézzel is megvalósítható, egyszerű összecsukhatóságába és szállíthatóságába. Hála a kompakt méretének nem foglal sok helyet valamint egyszerűen behelyezheti a csomagtartóba és bárhová magával viheti, ahová szükséges. Néhány pillanat múlva Ön és a gyermeke már együtt élvezhetik a sétát, a kocogást vagy a görkorizást is.

Legfontosabb jellemzői

  • Minőségi anyagok
  • Elfordítható első kerék a könnyű manőverezhetőséghez, lezárható
  • Rugós hátsó kerék felfüggesztés
  • Több pozicióba helyezhető Canopy, tetején kitekintő ablakkal ellátott kupolás kivitelű esővédővel
  • Nagy rakodó térrel rendelkező tárolóhely
  • Sportos tervezésű babakocsi
  • Parkoláshoz blokkoló kézifék

Könnyű és kézreálló

A babakocsi csak egy kicsivel nehezebb 10 kilogramnál. A könnyűsége miatt tökéletesen mobil és könnyedén szállítható. Mindazonáltal a méretei megengedik egy vízálló, cipzáras burkolattal rendelkező tágas tárolórekesz elhelyezését, amely lehetővé teszi, hogy kényelmesen hordozhat szinte mindent, amire a babakocsi használata során szüksége lehet.

Kényelem mindkettőjüknek a szülőnek és gyermekének

Nyilvánvalóan nagyra fogja értékelni azt a lehetőséget, hogy az ergonomikus fogantyú a kívánt magassági helyzetbe állítható az Ön maximális kényelme érdekében. A forgatható első kerék kiváló manőverezhetőséget kínál, de le is zárható, hogy ugyanabban az irányban maradjon, ez főleg kocogásnál vagy görkorcsolyázásnál hasznos, megkönnyíti a babakocsi kezelését, így szépen egyenesen megy. Természetesen a több pozícióba helyezhető minőség kupola jobban megvédi a gyermekét, ezen kívül még azt is lehetővé teszi, hogy az ablakon át tökéletesen kilásson.

A baba kényelmes utazását elsősorban nemcsak a felfüggesztett hátsó kerekek biztosítják, hanem a szellőztetett felső részel párnázott ülés is. Ha a gyermek elfáradt és pihenni szeretne, egyszerűen hajtsa az ülést vízszintes helyzetbe.

 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Thule Glide 1 antracit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Thule Glide 1 antracit. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Thule Glide 1 antracit.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ