A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Thule Revolve Luggage spinner TRMS127 - fekete

Termékkatalógus
Thule Revolve Luggage spinner TRMS127 - fekete
Bőrönd - keményfedeles, kapacitás: 75 l, méret: M, teleszkópos, oldal és felső fogantyú, 4 görgő, tömeg: 5,2 kg
Kód:  SPTthuk12 Termékszám:  TL-TRMS127K Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Thule Revolve Luggage spinner TRMS127 - fekete Megszűnt

Thule Revolve Luggage spinner TRMS127 - fekete


Utazz stílusosan a Thule Revolve Luggage spinner TRMS127 bőrönddel

Még az utazás is biztosíthat kiemelkedően stílusos és nyugodt élményt, amennyiben minden holmidat egy minőségi és tágas bőröndbe pakolod. A fekete színű Thule Revolve Luggage spinner TRMS127 bőrönd nagyszerű választás, különösen a magas igényekkel rendelkező felhasználóknak és a gyakorta utazók számára. 75 literes belső térfogatával ideális választás a hosszabb utazásokra. Az alacsony tömegű, mutatós és ütésálló bőrönd Európában készült, 100% polikarbonát anyagból.


75 liter

Bőrönd térfogata

5,2 kg

Bőrönd tömege

M

Mérete


Thule Revolve Luggage

Ellenállás

Az alacsony tömegű, stílusos és ütésálló bőröndöt megerősített belső sarokelemek, szilárd váz és tartós polikarbonátból készült megerősített elülső rész jellemzi, utóbbi fokozott ellenállást nyújt.

Thule Revolve Luggage

Fogantyú

Szeretnél gyorsan átjutni a repülőtéren a taxiállomáshoz? Teleszkópos fogantyú csökkenti a kotyogást, míg az energiát hatékonyan közvetíti át a kerekekre.

Thule Revolve Luggage

Belső tér

A filc bélés gondoskodik a bőröndben található dolgok fixen tartásáról és a tárolóhely maximalizálásáról, védelmet nyújt a poggyász tartalmának utazás közben.


Thule Revolve Luggage

Nagyfokú biztonság

A TSA zárnak és a robusztus belső vázzal megerősített, lyukasztással szemben is ellenálló cipzárnak köszönhetően a bőrönd tartalma garantáltan biztonságban lesz útközben.

Thule Revolve termékcsalád

A tartós és megbízható Thule Revolve termékcsaládot az utazó életmódot folytatók számára tervezték, tehát a kollekcióban egyaránt megtalálhatók a keményfedeles kézipoggyászok, amely ideális lehet a gyakorta utazóknak, illetve a poggyászként feladható bőröndök, amelyeket a professzionális üzleti utak rutinos résztvevői értékelhetnek igazán. Akár egy rövidebb vagy egy nemzetközi repülőút vár Rád, a Thule Revolve kollekció termékeivel mindig stílusosan érkezel meg a célállomásra.


Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Thule Revolve Luggage spinner černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Thule Revolve Luggage spinner TRMS127 - čierny.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ