Thule Urban Glide 1 antracit

Termékkatalógus
Thule Urban Glide 1 antracit
Babakocsi - sportfutóművel, egyszeres rögzítőfék, 10,5 kg
Kód:  SPT1583 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Thule Urban Glide 1 antracit

Ha igényes szülőként a legjobbat szeretnéd gyermekednek, akkor ez a babakocsi neked készült. Imádni fogod a sportos megjelenést, és az egyszerű egykezes funkciókat. Kevés helyet foglal el, könnyedén berakhatod az autó csomagtartójába. Pár pillanat, és már indulhatsz is egy városi sétára, vagy akár görkorcsolyázni is elmehetsz.?

Legfontosabb jellemzői

  • Minőségi anyagokból készült
  • Zárható mozgó első kerék
  • Hátsó felfüggesztés
  • Ablakos fedél
  • Tároló
  • Sport kialakítás
  • Parkolófék

Könnyű és erős

A sportos babakocsi tömege 10 kg, szállítása és tárolása nagyon egyszerű. Méretei lehetővé teszik, hogy rátegyél egy tágas cipzáras vízálló tárolót, amelyben szinte minden elfér a bevásárlástól a sporteszközökig.

Parkolófék

Az alapmodelllel ellentétben ez a típus praktikus és erős parkolóféket is kapott. A babakocsi így nem fog magától elindulni.

Kényelem a gyermek és a szülők számára

A babakocsit a kormány kívánt helyzetbe állítása után kényelmesen irányíthatod. A babakocsi első kereke körbe is forog, így az irányítás még könnyebb lesz. A kereket rögzítheted is úgy, hogy mindig egy irányba álljon, ez elsősorban futás vagy görkorcsolyázás közben jön jól. A babakocsi ilyenkor egyenesen halad. A minőségi borítás megvédi a gyermeket, aki a borításon lévő ablakon keresztül mindent tökéletesen lát.

A gyermek kényelméről a rugós hátsó kerekek gondoskodnak, ezen felül az ülés párnázott, a felső rész pedig jól szellőzik. Ha a gyerek elfáradt, akkor az ülést lehajthatod fekvő pozícióba.

 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Thule Urban Glide 1 antracit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Thule Urban Glide 1 antracit. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Thule Urban Glide 1 antracit.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ