A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

TomTom Spark 3 Music + Bluetooth headset (L) fekete

Termékkatalógus
TomTom Spark 3 Music + Bluetooth headset (L) fekete
3,5 2 értékelés
Sportóra - 144x168 kijelző, tevékenységkövetés, GPS, MP3-lejátszó, 3GB zenei tárhely, több sporthoz is alkalmas, útvonalfelfedező-funkció, vízálló, Bluetooth, gyorsulásmérő, giroszkóp, iránytű, a szíj hossza 145-206 mm
Kód:  PP596i2 Termékszám:  1RLM.002.10 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

TomTom Spark 3 Music + Bluetooth headset (L) fekete Megszűnt

TomTom Spark 3 Music + Bluetooth headset (L) fekete

Az új TomTom GPS Spark 3 Music + Bluetooth fejhallgatós, fekete színű sport karóra pontosan meghatározza GPS helyzetedet, ráadásul 500 zeneszámot is képes lejátszani. Ezeket mp3 formátumban tárolja 3GB méretű memóriájában.

Ha beszerzed ezt az órát, akkor egy nagy, 144 x 168 képpontos grafikus kijelző mellett számos egyéb funkció segítségével növelheted a sportolás élményét. Ilyen például a valós idejű futási adatok számon tartása és az útvonalkövetés. A szíj mérete 145 - 206 mm. Nem csak futáshoz alkalmas, más sportokhoz is nyugodtan használhatod.

Főbb előnyei

  • Valós idejű sporttevékenységekre vonatkozó adatok
  • 3 GB zenetároló
  • Plusz kiváló minőségű Bluetooth fejhallgató
  • Hangjelzés
  • Több különféle sporthoz alkalmas
  • Link a kedvenc futó alkalmazásaidhoz
  • Egyszerű működés és tartósság
  • GPS és zene mellett akár 5 óra működési idő!

Állóképesség és kommunikáció

Az óra Bluetooth technológiát használ a számítógépre történő adatátvitelhez. Nézd meg az óraadatokat a TomTom MySports-ban vagy valamelyik kedvenc futó alkalmazásodban! Az óra vezérlése könnyedén, egyetlen gomb segítségével kivitelezhető. A TomTom bluetooth fejhallgató tartozék.

Az óra nagyon könnyű és vékony. Normál használat mellett 3 hétig bírja töltés nélkül. Bekapcsolt GPS mellett 11 óra teljesítményre képes. Szeretnéd megtekinteni a pozíciódat és lejátszani kedvenc zenéid? Öt órán át mindkettőt megteheted!

Edzés okosan

Számos sportolási lehetőség közül választhatsz, például futás, kerékpározás, úszás, edzőterem, free style vagy futópad. Gyakorolj intervallumos edzéssel a sebesség és a fitnesz javítása érdekében! Kipróbálhatod a verseny módot is, ha saját rekordjaidat kívánod megdönteni.

Természetesen beállíthatod a napi, illetve heti célokat, majd ezeket meg is oszthatod barátaiddal a közösségi oldalakon. A legjobb teljesítmény érdekében az automatikus alvásminőség-figyelő funkció alkalmazása is hasznos lehet.

Milyen sportot szeretnél űzni?

Futópad - Méri a sebességet, a tempót, a távolságot, az elégetett kalóriákat és az időtartamot
Beltéri Kerékpározás - Méri az elégetett kalóriákat és az időtartamot (ütem, sebesség, tempó és távolság - opcionális kadenciaérzékelő segítségével)
Futás - Sebesség, ütem, távolság, elégetett kalória, időtartam, meredekség, előre telepített útvonalak
Fitnesz - Időtartam és elégetett kalória
Kerékpározás - Méri a sebességet, az ütemet, a távolságot, az elégetett kalóriákat, az időtartamot, a meredekséget és előre telepített útvonalakat biztosít (kadencia - opcionális kadenciaérzékelővel)
Free Style - Méri a sebességet, a tempót, a távolságot, az elégetett kalóriákat, az időtartamot, a meredekséget és előre telepített útvonalakat biztosít
Úszás - Méri a távolságot, a sebességet, az időtartamot, az elégetett kalóriákat és a kilövéseket

Személyi edzés

Állítsd be órádon a hozzád leginkább illő sporttevékenységeket a Személyi edzés funkció segítségével! Ennek segítségével pontosan beállíthatod a mozgás intenzitását, ütemét, távolságát, időtartamát és számát. Annyi szegmenst adhatsz hozzá, amennyire szükséged van az igényeidre szabott gyakorlatok létrehozásához. Több, mint 50 egyedi futó és kerékpáros gyakorlat található az óra memóriájában.

 

Paraméterek

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Úszás Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
504 óra (21 nap) Kész!
Üveg
Műanyag Kész!
Tok színe
Fekete Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!

Kijelző

Üveg
Műanyag Kész!

Kivitel és tartósság

Tok színe
Fekete Kész!
Tömeg
47 g Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Úszás Kész!
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló, Távolság, Kalóriaszámítás, Sebesség, Intervallum edzés Kész!
Egészségügyi funkció
Alvásfigyelés Kész!
Smart funkciók
Zenelejátszó az órában Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
504 óra (21 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
11 óra (0,46 nap) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TomTom Spark 3 Music + Bluetooth sluchátka (L) černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TomTom Spark 3 Music + Bluetooth slúchadlá (L) čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TomTom Spark 3 Music + Bluetooth-Headset (L) schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TomTom Spark 3 Music + Bluetooth-Headset (L) schwarz.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ