Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

TomTom GPS Spark 3 Music + Bluetooth headset (S), fekete

Termékkatalógus
TomTom GPS Spark 3 Music + Bluetooth headset (S), fekete
5 1 értékelés
Sportóra - Lépésszámláló, elégetett kalóriák kiszámítása, sebességmérés, távolságmérés, tempómérés, intervallumtréning; Kompatibilitás: Android, iOS; 50 m-ig vízálló (5 ATM); GPS, iránytű, gyorsulásmérő
Kód:  PP596i1 Termékszám:  1RLM.002.11

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

TomTom GPS Spark 3 Music + Bluetooth headset (S), fekete Megszűnt

TomTom GPS Spark 3 Music + Bluetooth headset (S), fekete

Az új TomTom GPS Spark 3 Music + Bluetooth headset sífutó órák nemcsak pontos GPS helyzetet képesek meghatározni, hanem képesek akár 500 zeneszám lejátszására is. MP3 formátumban tárolt zenéidet 3 GB tárhelyig élvezheted miközben az óra a csuklódon van!

Az óra működését a 144 × 168 pixeles extra minőségű képernyő teszi élvezhetőbbé, ami funkciók sokaságával párosul. Sportolás közben hazsnálhatjuk az útvonalmeghatározás funkciót is. Az óraszíj mérete 125-172 mm. Főként futásra ajánlott, de bármilyen egyéb sportág gyakorlása közben hasznos segítséged lehet ez az okosóra!

A TomTom GPS Spark 3 Music legfontosabb jellemzői:

  • Valós időben tárolt sportteljesítmény adatok
  • 3 GB-os zenetárolás
  • Az órához tartozik egy kiváló minőségű Bluetooth headset!
  • Alkalmas sokféle sport közben
  • Sífutó alkalmazásokat támogató rendszer
  • Egyszerű működés, tartósság
  • GPS használattal az akkumulátor élettartama 5 óráig tart

Hosszú akkumulátor teljesítmény és széleskörű csatlakoztathatóság:

A TomTom sportóra Bluetooth kapcoslaton keresztül kommunikál a számítógépeddel. Csatlakoztasd, és töltsd fel sportteljesítményed a TomTom MySports alkalmazáson keresztül. Köszönhetően a karóra felhasználóbarát kialakításának, egyetlen gombbal tudjuk csatlakoztatni a kívánt eszközre. Az órához egy Bluetooth headset is tartozik, ezzel is megkönnyítve a sportolás közbeni használatot.

Az óra nagyon könnyű, és vékony kialakítású. Normál alapműködés közben az óra egyetlen töltéssel akár 3 hétig is bírja. A GPS bekapcsolásával a működési idő átlagban 11 óra. Szeretnéd látni a GPS pozíciódat és közben kedvenc zenéidet hallgatnád? Ebben az esetben a sportóra 5 órán keresztül lesz a segítségedre!

Sportolj úgy, ahogy a profik!

Többfajta sportág támogatására is alkalmas a TomTom GPS Spark 3 Music. Ezek közé tartozik például a futás, kerékpározás, úszás, torna, terepfutás, vagy futópadon való futás. Segítségedre lesz a szintidőd rövidítésére és a hatékonyabb edzésre is. Próbáld ki a versenyzési módot, és döntsd meg a saját rekordjaidat!

Ha vannak célkitűzéseid a sportteljesítményedben, mutasd meg barátaidnak is, töltsd fel az eredményeidet, hogy tudják akár heti rendszerességgel követni azokat! A mégjobb teljesítmény elérésére használd az alváshatékonyság ellenőrző funkciót.

Milyen sportágakhoz tudod használni?

  • Futópad - mérések: pulzus, sebesség, ütem, távolság, elégetett kalória és a futás időtartama
  • Teremkerékpározás - mérések: szívritmus, elégetett kalória és a kerékpározás időtartama (ritmus, sebesség, tempó és a megtett távolság - egy opcionális ütem érzékelő segítségével)
  • Futás- mérések: pulzus, sebesség, ütem, távolság, elégetett kalória, időtartam, és rendelkezik előtelepített navigációs útvonallal is!
  • Fitness - mérések: időtartam, szívfrekvencia és elégetett kalóriák
  • Kerékpározás - mérések: pulzus, sebesség, ütem, távolság, elégetett kalória, időtartam, pályameghatározás (opcionális ütem érzékelő)
  • Freestyle - mérések: pulzus, sebesség, ütem, távolság, elégetett kalória, időtartam, pályameghatározás (opcionális ütem érzékelő)
  • Úszás - mérések: távolság, sebesség, időtartam, elégetett kalória

Személyi edzőként is használhatod:

Tökéletes személyiedző beállítások végezhetőek el rajta. Beállíthatod rajta a pontos intenzitást, ütemet, távolságot, időtartamot és edzések számát. Adj meg annyi paramétert, amennyi a hatékony edzésedhez szükséges. Több, mint 50 különböző edzést támogató funkcióval, amelyek közül a számodra legmegfelelőbbekkel elérheted a legjobb teljesítményt.

Paraméterek

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Úszás Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
504 óra (21 nap) Kész!
Üveg
Ásványi Kész!
Tömeg
49 g Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!

Kijelző

Üveg
Ásványi Kész!

Kivitel és tartósság

Tömeg
49 g Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Úszás Kész!
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló, Távolság, Sebesség, Intervallum edzés, Tempó Kész!
Egészségügyi funkció
Alvásfigyelés Kész!
Smart funkciók
Zenelejátszó az órában, Ébresztőóra, Stopper Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
504 óra (21 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
11 óra (0,46 nap) Kész!
Tárhely kapacitása
3 GB Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TomTom Spark 3 Music + Bluetooth sluchátka (S) černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TomTom Spark 3 Music + Bluetooth slúchadlá (S) čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TomTom Funken 3 Music + Bluetooth-Headset (S) schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TomTom Funken 3 Music + Bluetooth-Headset (S) schwarz.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ