A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

ApF HU AP+ plus nový vizuál

TomTom Runner 2 Cardio + Music (L), kék/piros

Termékkatalógus
TomTom Runner 2 Cardio + Music (L), kék/piros
Sportóra - beépített pulzusfigyelő, aktivitásmérő, méri az időt, tempót, a megtett távolságot és az elégetett kalóriát, automatikus alvásfigyelő mód, kerékpározáshoz, futáshoz, úszáshoz, izomerősítéshez, és futópadhoz, vízálló (5 ATM-ig), 3GB-os zenei tárhely, óraszíj hossza 143-206 mm
Kód:  PP594l20 Termékszám:  1RFM.001.00 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

TomTom Runner 2 Cardio + Music (L), kék/piros Megszűnt

TomTom Runner 2 Cardio + Music (L), kék/piros

A TomTom Runner Cardio Fitness 2 + Music okosóra nagy segítséget nyújthat a sportteljesítmény nyomonkövetésében és javításában. Csak vegye fel a  csuklójára, és hagyja, hogy a fejlett érzékelők tegyék a dolgukat. Így teljes képet kaphat az aktívan eltöltött idő és az elégetett kalóriák tekintetében.

Főbb jellemzői

  • Integrált pulzusmérő
  • 3GB zenei tárhely
  • Non-stop tevékenységkövetés
  • Multisport üzemmód - futás, kerékpározás, úszás, izomerősítés és futópad
  • Pontos GPS
  • Rezgő vagy hangjelzéses figyelmeztetés
  • Vezeték nélküli szinkronizálás
  • Automatikus alvásfigyelő
  • L-es méret, amely alkalmas 143-206 mm-es csuklókörmérethez

Találja meg saját ritmusát

Az alapmodellhez képest, ez a verzió beépített pulzusmérővel és 3GB zenei tárhellyel egészül ki. Így ha sportoláskor nem is visszük magunkkal a mobiltelefont, mégis több mint 500 zeneszámot élvezhetünk az okosóra segítségével. A gyártó előre telepített egy Runing Trax egyveleget a Ministry of Sound támogatásával.

Jó választás feltörekvő sportolóknak

A TomTom Spark Fitness Cardio + Music óra tökéletes mindennapos viselet. A rendkívül kényelmes, vékony szíjnak köszönhetően szinte észre sem vesszük, hogy az óra a csuklónkon van. Alváskövető funkciójának köszönhetően az alvásidőt is méri, ami sportolás után nagyon fontos.

Az órát élvezet használni. Bármilyen tevékenység során csak egy pillantást kell rá vetni, és máris megtudhatunk minden fontos információt. A maximális kényelem érdekében az óra a telefonnal vagy tablettel vezeték nélkül is szinkronizálható, így nem lesz szükség csatlakozókábelekre, amelyek mindig csak gondot okoznak.

Tökéletes kivitelezés

A TomTom Spark Fitness Cardio + Music óra 5 ATM-ig vízálló (úszásra alkalmas, max. 1 méteres mélységig), és bármilyen időjárási viszonyok között használható. A kijelző rendkívül karcálló, elég nagy, és jól olvasható, még közvetlen napfényben is.

 

Óra angol nyelvű kezelőfelülettel rendelkezik, de szükséges a hosszá tartozó szoftver frissítése - csak csatlakoztassa a számítógépre telepített szoftverhez internetkapcsolat mellett.

 

Paraméterek

Tömeg
50 g Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!

Kivitel és tartósság

Tömeg
50 g Kész!

Funkciók

Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TomTom Runner 2 Cardio + Music (L), modrá/červená. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TomTom GPS hodinky Runner 2 Cardio + Music (L), modrá/červená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TomTom Runner Cardio + Music 2 (L), blau / rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TomTom Runner Cardio + Music 2 (L), blau / rot.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ