Shop roku Akvizice ApF HU

TomTom GPS karóra Runner 2 Cardio + Zene (S), kék / lila

Termékkatalógus
TomTom GPS karóra Runner 2 Cardio + Zene (S), kék / lila
4,7 3 értékelés
Sportóra beépített szívritmus monitor, aktivitás monitor méri az időt, üteme, a távolság és az elégetett kalóriákat, automatikus figyelése alvó üzemmódban fut, kerékpár, úszás, torna és futópad, vízálló (5ATM), egy zenebolt kapacitású 3GB, szíj 121-175 mm
Kód:  PP594k Termékszám:  1RFM.001.02 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

TomTom GPS karóra Runner 2 Cardio + Zene (S), kék / lila Megszűnt

TomTom GPS karóra Runner 2 Cardio + Zene (S), kék / lila

Intelligens karóra márka TomTom Runner Cardio 2 + Zene híresen segít a kezdő futók teljesítményük javítására. Csak tedd a csuklóján, és hagyjuk, hogy a munka a fejlett érzékelőkkel. Így kapsz egy tökéletes kilátás nyílik a sebesség, ütem, távolság, valamint az elégetett kalóriák számát.

legfontosabb jellemzői

  • Activity Monitor 7.24
  • Alkalmas több sport - futás, kerékpározás, úszás, torna és futópad
  • Racing és intervallum üzemmód
  • Zeneboltot 3GB
  • Integrált érzékelő szívfrekvencia és pontos GPS
  • Értesítések vibrálással, sípoló hang vagy válasz
  • vezeték nélküli szinkronizálás
  • Automatikus ellenőrző alvás
  • Méret S alkalmas csukló mérete 121-175 mm

Futás órák lesz a vonat

TomTom Runner Cardio 2 + Zene órák ideálisak az egész napos viselet. A rendkívül kényelmes szíj egy karcsú profilja miatt őket, akkor nem is tudom. És ezért úgy érzem, és mérjük az alvás időtartama, amely követi a sport teljesítmény meglehetősen fontos.

Javítása során a futó állapotban, nincs nagyobb jutalom, mint leküzdésében előző lassabb alkalommal. Ezek az órák egy különleges verseny mód, ahol választhat a korábbi teljesítmény, és beugrott a virtuális versenyt az árnyéka. Ne is próbálkozzon az intervallum edzés, felváltva gyors szakaszok egy kört a pihenésre.

Az óra szórakoztassam használni. Alatt minden tevékenység egy pillantással egy pillantással az összes fontos információt. Maximális kényelem is felelős a vezeték nélküli szinkronizálást a telefon vagy tabletta. Ez kiküszöböli a zavaró csatlakozó vezetéket és húzza rekordokat.

A teljesítmény maximalizálása

Hodinky TomTom Runner 2 Cardio + Music mají ve své výbavě také integrovaný monitor srdečního tepu. A méréseket közvetlenül a csuklóját, így nem szükséges, hogy egy kellemetlen mellkasi pánt. A helyes pulzusszám kulcsa állóképesség, hanem éget zsírt. Vonat 5 különböző zónák és hamarosan elérjék álma eredményeket.

A zenét a fülbe segítsenek lebonyolítani magát

Behan mellett fizikai fáradtság hozza lelki megkönnyebbülés, akkor is javítja az hallgatja kedvenc dal, de nincs külön MP3 lejátszó nem lesz szükség. Órák TomTom Runner Cardio 2 + Zene tény, hogy egy integrált tárolása 3GB, így zökkenőmentesen befogadni több száz dal. Ezek meghallgatni, de szükség van egy vezeték nélküli fülhallgató a Bluetooth technológiát.

tökéletes kivitelezés

Órák TomTom Runner Cardio 2 + Zene vízálló 5 ATM (úszásra alkalmas, max. mélysége 1 m), és kész veletek minden időben. A kijelző rendkívül karcálló, elég nagy, és megtartja a jó olvashatóságot, közvetlen napfényben is.

Órák van interfész teljes egészében angol nyelven, de szükséges szoftverfrissítéseket órák - csak csatlakoztassa a számítógéphez telepített szoftver és internet-hozzáféréssel.

Paraméterek

Max. akkumulátor üzemidő
504 óra (21 nap) Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
11 óra (0,46 nap) Kész!

Funkciók

Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
504 óra (21 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
11 óra (0,46 nap) Kész!
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TomTom GPS hodinky Runner 2 Cardio + Music (S), modrá/fialová. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TomTom GPS hodinky Runner 2 Cardio + Music (S), modrá/fialová. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TomTom GPS-Uhr Runner 2 Cardio + Music (S), blau / lila. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TomTom GPS-Uhr Runner 2 Cardio + Music (S), blau / lila.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ