A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

TomTom Runner 3 Cardio + Music (S) rózsaszín-narancs

Termékkatalógus
TomTom Runner 3 Cardio + Music (S) rózsaszín-narancs
Sportóra - 144 x 168 pixeles kijelző, valós idejű futásadatok, multisport üzemmód, útvonal-felfedezés, tevékenységek nyomon követése, integrált pulzusmérő, MP3 lejátszó, 3 GB tárhely, vízálló (5 ATM-ig), bluetooth, mozgásérzékelő, szíj 125-172 mm
Kód:  PP595i71 Termékszám:  1RKM.001.02 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

TomTom Runner 3 Cardio + Music (S) rózsaszín-narancs Megszűnt

TomTom Runner 3 Cardio + Music (S) rózsaszín-narancs

Az új TomTom Runner 3 Cardio + Music óra - S méretben, rózsaszín-narancs színben – nemcsak pontosan méri sportteljesítményét, de akár 500 dal lejátszását is lehetővé teszi, MP3 formátumban ugyanis éppen ennyi fér az óra 3 gigabájtos tárhelyére.

Ha beszerzi ezt a 144 × 168 pixel felbontású, nagy grafikus kijelzős sportórát, akkor számos olyan hasznos funkciót is kap, mint például a futás adatainak valós idejű mérése, vagy az útvonal-felfedezés. A szíj mérete 125-172 mm. A futás mellett számos más sportághoz is használható.

A legfontosabb tulajdonságok

  • Sporttevékenységre vonatkozó adatok valós idejű megjelenítése
  • 3 GB tárhely a zenékhez
  • Többféle sporthoz is használható
  • Kompatibilis a legtöbb ismert alkalmazással
  • Egyszerű működés és tartósság
  • Integrált pulzusmérő
  • Az akkumulátor üzemideje GPS használata mellett 11 óra.

Élettartam és kommunikáció

A TomTom órájáról az adatok Bluetooth segítségével tölthetők át a számítógépre. Az adatok egyaránt feltölthetők a TomTom MySports applikációjába vagy kedvenc sportalkalmazásunkba és valós időben nyomon követhető a fejlődésünk. Az óra egyetlen gombbal vezérelhető.

Az ultravékony kialakításnak köszönhetően nagyon könnyű. Normál használat esetén egyetlen feltöltéssel akár 3 hetet is kibír. Amennyiben a GPS-st is használjuk, akkor az akkumulátor élettartama 11 óra! Ha emellett a pulzusszám mérést is bekapcsolja valamint futás közben zenét hallgat, akkor az akkumulátor 5 órán keresztül működőképes.

Okos edzés

Az edzés során többféle sporttevékenység és mód közül választhat. Az óra használható akár futáshoz, kerékpározáshoz, úszáshoz, tornához a szabadban vagy edzőteremben is. Intervall edzéshez is alkalmas, így növelve a sebességet és az állóképességet. A verseny üzemmódban pedig saját magunkat kell legyőzni és korábbi eredményeinket túlszárnyalni.

Természetesen napi és heti célok is beállíthatók, és ha elértük azokat, akkor megoszthatjuk barátainkkal a közösségi oldalakon. A minél jobb teljesítmény elérése érdekében integrált pulzusmérő valamint automatikus alvásellenőrző funkcióval is rendelkezik.

A következő sportágakhoz használható

  • Futópad - méri a pulzust, sebességet, tempót, a megtett távolságot, az elégetett kalóriát és az eltelt időt
  • Teremkerékpározás - méri a szívritmust, az elégetett kalóriát és az  időtartamot (valamint egy opcionálisan választható érzékelő segítségével a ritmust, sebességet, a tempót és a megtett távolságot)
  • Futás - méri a pulzust, a sebességet, a ritmust, a távolságot, az elégetett kalóriát, az eltelt időt, előre feltölthetünk útvonalakat is
  • Fitness - méri az időtartamot, a szívritmust és az elégetett kalóriákat
  • Kerékpározás - méri a pulzust, a sebességet, a ritmust, a megtett távolságot, az elégetett kalóriát, az időtartamot, előre feltölthetünk útvonalakat is (illetve méri a ritmust is egy opcionális ritmusérzékelő segítségével)
  • Freestyle - méri a pulzust, a sebességet, a ritmust, a megtett távolságot, az elégetett kalóriát, az eltelt időtartamot, előre feltölthetünk útvonalakat is
  • Úszás - mérőkerék, távolság, sebesség, időtartam, elégetett kalória
 

Paraméterek

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Úszás Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Üveg
Műanyag Kész!
Tok színe
Fekete Kész!
Tömeg
47 g Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!

Kijelző

Üveg
Műanyag Kész!

Kivitel és tartósság

Tok színe
Fekete Kész!
Tömeg
47 g Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Úszás Kész!
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Kalóriaszámítás, Sebesség, Intervallum edzés Kész!
Egészségügyi funkció
Alvásfigyelés Kész!
Smart funkciók
Zenelejátszó az órában Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!

Üzemidő és tárhely

Átlagos akkumulátor üzemidő
11 óra (0,46 nap) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TomTom Runner 3 Cardio + Music (S) růžovo-oranžový. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TomTom GPS hodinky Runner 3 Cardio + Music (S) ružovo-oranžové. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TomTom Runner Cardio + Music 3 (S) rosa-rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TomTom Runner Cardio + Music 3 (S) rosa-rot.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ