Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

TomTom Spark Fitness Cardio + Music (S), fekete

Termékkatalógus
TomTom Spark Fitness Cardio + Music (S), fekete
5 1 értékelés
Sportóra - tevékenységek nyomon követése, méri az időt, a tempót, a távolságot és az elégetett kalóriákat, automatikus alvásfigyelés, használható futáshoz, kerékpározáshoz, úszáshoz, erősítéshez és futópadon történő edzéshez, vízálló (5 ATM-ig), a szíj hossza 121-175 mm
Kód:  PP598a2 Termékszám:  1RFM.003.03 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

TomTom Spark Fitness Cardio + Music (S), fekete Megszűnt

TomTom Spark Fitness Cardio + Music (S), fekete

A TomTom Spark Cardio + Music sport karóra segít mérni, majd javítani sportteljesítményét. Csak tegye a csuklójára, és hagyja, hogy a fejlett érzékelők működjenek. Teljes körű áttekintést kap a lépésekről, az aktív időről és az elégetett kalóriákról.

Legfontosabb jellemzők

  • Beépített pulzusmérő
  • Elegendő hely 3 GB zene tárolására
  • 0-24 aktivitás figyelés
  • Többféle sport mód- futás, kerékpározás, úszás, torna és futópad
  • Pontos GPS
  • Figyelmeztő rezgések vagy hangjelzések
  • Vezeték nélküli szinkronizálás
  • Automatikus alvás ellenőrzés
  • S-es méret alkalmas 121-175 mm-es csuklóra
  • Akkumulátor élettartam:  aktivitás nyomon követése: akár 3 hétig GPS: akár 11 óra, GPS + pulzusmérő + zene: akár 5 óra

Találja meg saját ritmusát

Az alap modelltől abban különbözik, hogy beépített szívritmus figyelő és 3 GB zenei tárhely található meg benne. Nem kell magával vinnie telefonját és így is lejátszhat több mint 500 zeneszámot. Gyárilag belekerül a Ministry of Sound - Running Trax című száma. Kombinálva ezt a  Bluetooth-os headsetjével (külön megvásárolható) rendkívüli sportteljesítményt és kiváló zenei hangzást fog tapasztalni egyszerre.

A tökéletes óra a kezdő atlétáknak

A TomTom Spark Fitness Cardio + Music karóra ideális mindennapi  viseletként. A rendkívül kényelmes szíjnak köszönhetően fel sem fog tűnni Önnek, hogy éppen visel valamit.  Éppen ezért egyszerűen mérni tudja az alvását is vele, ami nagyon fontos, a későbbi sportolás szempontjából.

Az óra használata szórakoztató lesz. Minden tevékenysége során azonnal megtudhatja a tevékenységével kapcsolatos összes fontos információt. A maximális kényelem érdekében vezeték nélkül szinkronizálható a telefonnal vagy a táblagépen lévő alkalmazással. Szabaduljon meg a bosszantó kábelcsatlakozástól és az összegubancolósától.

Tökéletes kivitelezés

A TomTom Spark Fitness Cardio + Music vízálló 5 ATM-ig (úszásra is alkalmas, max. 1 m mélység), és bármikor készen áll a bevetésre. A kijelző rendkívül karcálló, továbbá elég nagy ahhoz, hogy a közvetlen napfényben is jól olvasható legyen.

Az óráknak teljes felületük van angol nyelven, de szoftverfrissítés szükséges hozzá - csak csatlakoztassa egy számítógéphez amin telepítve van a szoftver és aminek van internet hozzáférése.

Személyi edzés

Szerezzen egyéni, tökéletes beállítást a sporttevékenységeknek a Személyi edzés funkcióval. Ennek köszönhetően pontosan beállíthatja a gyakorlatok intenzitását, ütemét, távolságát, időtartamát és számát. Adjon hozzá annyi szegmenst, amire szüksége van az igényeire szabott gyakorlatok létrehozásához. Több mint 50 egyedi futó és kerékpáros gyakorlata található meg az órában.

A fitness kora

A  TomTom funkció meg tudja mondani Önnek, hogy éppen mit csinál és hogyan javíthatja azt még inkább. Ez a VO2max értékei és a korának megfelelő globális átlag értékeinek összehasonlításával történik. A tréningek során fitness pontokat kap, és a fiziológiájának megfigyelésével megtudhatja, hogy melyik típus a legjobb az Ön számára.

Paraméterek

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Síelés, Úszás Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
504 óra (21 nap) Kész!
Tok színe
Fekete Kész!
Tömeg
47 g Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!

Kivitel és tartósság

Tok színe
Fekete Kész!
Tömeg
47 g Kész!

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák
Bluetooth, GPS Kész!
Szenzorok és hardver
Iránytű Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Síelés, Úszás Kész!
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Kalóriaszámítás, Intervallum edzés Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
504 óra (21 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
11 óra (0,46 nap) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TomTom Spark Fitness Cardio + Music (S), černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TomTom Spark Fitness Cardio + Music (S), čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TomTom Spark Fitness Cardio + Music (S), schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TomTom Spark Fitness Cardio + Music (S), schwarz.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ