A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU AlzaBoxy Q1

TomTom Spark 3 Cardio + Music+ Bluetooth headset (L), fekete

Termékkatalógus
TomTom Spark 3 Cardio + Music+ Bluetooth headset (L), fekete
Sportóra - kijelző 144 x 168, tevékenységkövetés, GPS, beépített pulzus-mérő, MP3 lejátszó, 3GB zenei tárhely, multisport mód, beépített útvonal-követés, vízálló, Bluetooth, gyorsulásmérő, giroszkóp, iránytű, 145-206 mm-es szíj
Kód:  PP596i8 Termékszám:  1RKM.002.10 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

TomTom Spark 3 Cardio + Music+ Bluetooth headset (L), fekete Megszűnt

TomTom Spark 3 Cardio + Music+ Bluetooth headset (L), fekete

Ez a fajtájában kiemelkedő, új sport karóra, a TomTom GPS Spark 3 Cardio + Music + Bluetooth Headset L-es méretben, fekete színben, pontos GPS-koordinátákat ad, és több, mint 500 dal lejátszására van kapacitása, mivel ennyi mp3 formátumú szám fér bele 3 GB tárhelybe.

A nagy, grafikus kijelzőjű, 144x168 pixeles karóra megvételével számos új funkció hordozóját kapja meg. Például valós idejű sportaktivitási adatokat és útirány-követőt. A szíj mérete 145 mm és 206 mm között állítható. A karórát nem csak futáshoz tervezték, hanem sportok széles skálájához.

Főbb előnyei

  • Valós idejű sporttevékenységi adatok
  • 3GB zenei tárhely
  • Kiváló minőségű Bluetooth headset
  • Hangjelzések
  • Sokféle sporthoz alkalmazható
  • Csatlakozhat kedvenc futóalkalmazásaihoz
  • Egyszerű használat és tartósság
  • Integrált pulzus-mérő
  • Akkumulátor élettartama GPS-szel, pulzus-mérővel és zenével akár 5 óra!

Állóképesség és kommunikáció

A karóra Bluetooth technológiát alkalmaz az adatok számítógépre való átvitelére. A mért adatokat karórájáról átrakhatja a TomTom MySport alkalmazásra vagy bármely másik kedvenc futóalkalmazására. A karórát egy gombbal irányíthatja. A karórával együtt a TomTom kiváló Bluetooth headsetjét is megkapja.

A karóra rendkívül kis súlyú és vékony. Normál operációs módban az akkumulátor akár 3 hétig is kitart. A GPS bekapcsolásával az akkumulátor élettartama 11 óra körül van. Szeretné lekövetni jelenlegi pozícióját, pulzusát vagy kedvenc zenéit hallgatni, mindezt egyszerre? A karóra még így is akár 5 óráig működik!

Eddzen okosan

Számos sporttevékenységből és modulból választhat az edzés során. Ezek között találja a futás, kerékpározás, úszás, edzőtermi, freestyle és futópad módokat. Edzhet intervallumosan, hogy növelje gyorsaságát és állóképességét, vagy kipróbálhatja a verseny módot, amiben beállíthatja céljait és megdöntheti saját rekordjait.

Természetesen napi és heti céljait megoszthatja barátaival is a közösségi oldalakon. A lehető legjobb teljesítmény eléréséhez az integrált pulzus-mérő és az automatikus alvás-figyelő elengedhetetlen lesz.

Milyen sportokhoz lehet szükséges ez a karóra

  • Futópad - méri a pulzust, sebességet, ütemet, távolságot, elégetett kalóriákat és időtartamot
  • Teremkerékpározás - méri a pulzust, elégetett kalóriákat és időtartamot (pedálfordulatot, sebességet, ütemet és a megtett távolságot - opcionális pedálfordulat érzékelővel)
  • Futás - méri a pulzust, sebességet, ütemet, távolságot, elégetett kalóriákat, időtartamot, nyomkövetővel és előtelepített útvonalakkal rendelkezik
  • Edzőterem - méri az időtartamot, pulzust és az elégetett kalóriákat
  • Kerékpározás - méri a pulzust, sebességet, ütemet, távolságot, elégetett kalóriákat, időtartamot, nyomkövetővel és előtelepített útvonalakkal rendelkezik (pedálfordulatot - opcionális pedálfordulat érzékelővel)
  • Freestyle - méri a pulzust, sebességet, ütemet, távolságot, elégetett kalóriákat, időtartamot, nyomkövetővel és előtelepített útvonalakkal rendelkezik
  • Úszás - méri a hosszokat, távolságot, sebességet, időtartamot, elégetett kalóriákat, és a karcsapásokat

Személyi edzés

Most tökéletesen testre szabhat minden sporttevékenységet közvetlenül a karóráján a Personal Training funkcióval. ezzel a funkcióval beállíthatja a pontos intenzitást, ütemet, távolságot, időtartamot és a menetek számát. Adjon hozzá bármilyen szakaszt a személyre igényeihez illeszkedő edzéshez. 50 egyedi futó- és kerékpáros edzéstervhez lesz hozzáférése, mindez közvetlenül a karóráját.

Fitness kor

Ezzel a funkcióval a TomTom karóra pontosan meg tudja mondani, milyen az állóképessége és hogyan fejleszthet rajta. Ezt azáltal teszi, hogy összehasonlítja az Ön VO2max értékét a korának megfelelő átlaggal. Edzés közben fitness pontokat kap és fiziológiáját mérve, a karóra segít megtalálni az Önnek legmegfelelőbb gyakorlatokat.

Paraméterek

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Úszás Kész!
Üveg
Műanyag Kész!
Tok színe
Fekete Kész!
Tömeg
50 g Kész!
Vezeték nélküli technológiák
Bluetooth, GPS Kész!

Kijelző

Üveg
Műanyag Kész!

Kivitel és tartósság

Tok színe
Fekete Kész!
Tömeg
50 g Kész!

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák
Bluetooth, GPS Kész!
Szenzorok és hardver
Iránytű Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Úszás Kész!
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia Kész!
Egészségügyi funkció
Alvásfigyelés Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!

Üzemidő és tárhely

Átlagos akkumulátor üzemidő
5 óra (0,21 nap) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TomTom Spark 3 Cardio + Music + Bluetooth sluchátka (L) černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TomTom GPS hodinky Spark 3 Cardio + Music + Bluetooth slúchadlá (L) čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TomTom Spark 3 Cardio + Music + Bluetooth-Headset (L) schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TomTom Spark 3 Cardio + Music + Bluetooth-Headset (L) schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ