Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

TomTom Spark 3 Cardio + Music+ Bluetooth headset (S), fekete

Termékkatalógus
TomTom Spark 3 Cardio + Music+ Bluetooth headset (S), fekete
Sportóra - 144x168 kijelző, tevékenységkövető, GPS, beépített szívritmus-érzékelő, MP3 lejátszó, 3GB zenei tárhely, sportmód, beépített útvonal-felfedezési funkció, vízálló, Bluetooth, gyorsulásmérő, giroszkóp, iránytű, 125-1726 mm-es szíj
Kód:  PP596i7 Termékszám:  1RKM.002.11 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

TomTom Spark 3 Cardio + Music+ Bluetooth headset (S), fekete Megszűnt

TomTom Spark 3 Cardio + Music+ Bluetooth headset (S), fekete

A TomTom GPS Spark cardio 3 + Music + Bluetooth headset fekete sportóra S-es méretben, a terepsportokhoz készült órák egyik csúcsmodellje, amely nemcsak a GPS-helyzet pontos meghatározásában nyújt segítséget, de  akár több mint 500 zeneszámot is képes tárolni. Hogy ennyi zene elférjen benne MP3-formátumban, az óra 3GB tárolási kapacitással rendelkezik.

A terepsportokhoz tervezett óra nagy méretű, 144 × 168 pixel felbontású kijelzőjének köszönhetően egy egész sereg funkciót kínál használójának. Például valós időben követheti a feldolgozott adatokat, vagy felfedezheti a lehetséges útvonalakat. A szíj hossza 125-172 mm. Ez az óra nemcsak futáshoz, de más sportokhoz is hasznos lehet.

Legfőbb előnyei

  • Adatok a sporttevékenységekről valós időben
  • 3GB zenei tárhely
  • Kiváló minőségű Bluetooth headset (tartozék)
  • Csipogó
  • Sokféle sporthoz alkalmas
  • Linkek a népszerű terepsport alkalmazásokhoz
  • Egyszerű használat és tartós kivitel
  • Integrált pulzusmérő
  • Az akkumulátor használati ideje teljes feltöltéssel, GPS-használat és zenelejátszás mellett akár 5 óra is lehet!

Teljesítmény és kommunikáció

Az óráról a Bluetooth technnológia segítségével a számítógépre is felvihetjük az adatokat. Az információkat a TomTom MySports vagy bármelyik kedvenc alkalmazásunkra is feltölthetjük, így azonnal láthatjuk a fejlődést. Az órát egyszerűen, egyetlen gomb segítségével állíthatjuk be. A csomag ráadásul egy Bluetooth fülhallgatót is tartalmaz.

Vékony kivitelének hála az óra rendkívül könnyű. Normál működés mellett a készülék egyetlen feltöltéssel körülbelül 3 hétig használható. Ha a GPS-t is használni szeretnéd, akkor akár 11 órás üzemidőre számíthatsz! Ha a helymeghatározás mellett a kedvenc zenéid is szerenéd élvezni, akkor 5 órányi használati idővel számolhatsz!

Edzés okosan

Az edzésekhez többféle sporttevékenység és üzemmód közül választhatsz. Ezek közé tartozik például a futás, a kerékpározás, az úszás, a torna, a free style vagy a futópadon történő edzés. Választhatsz szakaszos módot, amellyel a gyorsaságod és állóképességed javíthatod. De akár a versenymód is a rendelkezésedre áll, amellyel a korábbi eredményeid próbálhatod meg túlszárnyalni.

Természetesen napi vagy heti célokat is beállíthatsz, és ha sikerül azokat teljesítened, akkor azokat a közösségi oldalakon barátaiddal is megoszthatod. A legjobb teljesítmény eléréséhez a beépített pulzusfigyelő és az automatikus alvásfigyelő is hasznos segítséget nyújthat.

Milyen sportokhoz jöhet jól?

  • Futópad - méri a pulzust, a sebességet, a tempót, a megtett távolságot, az elégetett kalóriát és az eltelt időt
  • Teremkerékpározás - méri a pulzust, az elégetett kalóriát és az eltelt időt (az ütemet, a sebességet, a tempót és a megtett távolságot - egy opcionális cadence szenzor segítségével)
  • Futás - méri a pulzust, a sebességet, a tempót, a megtett távolságot, az elégetett kalóriát és az eltelt időt, navigációs funkciót és előre telepített útvonalakat kínál
  • Fitness - méri az eltelt időt, a pulzust és az elégetett kalóriát
  • Kerékpározás - méri a pulzust, a sebességet, a tempót, a megtett távolságot, az elégetett kalóriát és az eltelt időt, navigációs funkciót és előre telepített útvonalakat kínál (opcionális cadence szenzor)
  • Freestyle -méri a pulzust, a sebességet, a tempót, a megtett távolságot, az elégetett kalóriát és az eltelt időt, navigációs funkciót és előre telepített útvonalakat kínál
  • Úszás - méri a hosszot, a megtett távolságot, a sebességet, az eltelt időt, az elégetett kalóriát és a csapásszámot

Egyedi, személyre szabott edzés 

Válaszd a személyi edzés funkciót közvetlenül az órádon! Ennek a funkciónak köszönhetően pontosan beállíthatod az edzések  intenzitását, ütemét, távolságát, időtartamát és számát. A személyre szabott gyakorlatok elvégzéséhez igazodva kellő részletességgel adhatod meg az edzés egyes lépéseit. Az óra több mint 50 különböző futó és kerékpáros gyakorlatot is kínál.

Az életkorodhoz kalibrált edzés

A TomTom óra meg tudja mondani, mennyire vagy edzett, és hogyan javíthatsz ezen. Mindez a VO2max-nek köszönhető, amely a kapott értéket összehasonlítja az életkorodhoz tartozó átlagos értékekkel. Az edzés során fitness pontokat kapsz, így a fizikumod megfigyelésével, a számodra leginkább megfelelő típusú edzést választhatod ki.

 

Paraméterek

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Úszás Kész!
Számlap alakja
Szögletes Kész!
Üveg
Műanyag Kész!
Tok anyaga
Műanyag Kész!
Tok színe
Fekete Kész!

Kijelző

Számlap alakja
Szögletes Kész!
Üveg
Műanyag Kész!

Kivitel és tartósság

Tok anyaga
Műanyag Kész!
Tok színe
Fekete Kész!
Tömeg
50 g Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Úszás Kész!
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!

Üzemidő és tárhely

Átlagos akkumulátor üzemidő
336 óra (14 nap) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TomTom Spark 3 Cardio + Music + Bluetooth sluchátka (S) černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TomTom GPS Spark 3 Cardio + Music + Bluetooth slúchadlá (S) čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TomTom Spark 3 Cardio + Music + Bluetooth-Headset (S) schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TomTom Spark 3 Cardio + Music + Bluetooth-Headset (S) schwarz.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ