A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

TomTom Spark 3 (L), fekete

Termékkatalógus
TomTom Spark 3 (L), fekete
4,0 5 értékelés
Sportóra - Lépésszámláló, elégetett kalóriák kiszámítása, sebességmérés, távolságmérés, tempómérés, intervallumtréning; Kompatibilitás: Android, iOS; 50 m-ig vízálló (5 ATM); GPS, iránytű, gyorsulásmérő
Kód:  PP596i0 Termékszám:  1RL0.002.00 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

TomTom Spark 3 (L), fekete

Az új TomTom Runner 3 GPS L méretű, fekete színű sportóra a sportteljesítmény valós idejű, pontos mérését kínálja különböző sportágak űzése alatt.

Ha beszerzi ezt a 144 × 168 pixel felbontású, nagy grafikus kijelzős sportórát, akkor egy egész sereg egyéb funkciót kap. Például a futás adatait valós időben, vagy az útvonal-felfedezést. A szíj mérete 145-206 mm. 

Legfőbb előnyök 

  • A sporttevékenységek adatai valós időben 
  • Sokféle sporthoz alkalmas 
  • Kapcsolat a népszerű futó-alkalmazásokkal 
  • Egyszerű kezelés és tartósság 
  • Integrált pulzusmérő 
  • Az akkumulátor üzemideje GPS használatakor akár 11 óra 

Kitartás és kommunikáció 

Az adatok átvitelére egy számítógépre fejlett Bluetooth technológiát használják. Az információkat vagy a TomTom MySports-ba továbbítja, vagy valamelyik kedvenc futó-alkalmazásába, és azonnal láthatja a javulást. Az órát egyszerűen kezeleheti, és ehhez elég egyetlen gomb. 

Lapos kialakításának köszönhetően nagyon könnyű. Normál használat során egyetlen feltöltéssel körülbelül 3 hetet bír ki. Ha bekapcsolja a GPS-t, akár 11 órás üzemidőre számíthat.  

Sportoljon okosan! 

Az edzés során több sporttevékenység és üzemmód közül választhat. Ezek közé tartozik például a futás, a kerékpározás, az úszás, az edzőterem, a szabad stílus, vagy a futópad. Választhatja az intervallum edzést, amellyel javíthat a sebességén és a kondícióját. Vagy használja a verseny módot, és próbálja felülmúlni a korábbi eredményeit. 

Természetesen beállíthatja a napi vagy heti célokat, és teljesítésük során megoszthatja sikereit a barátaival a szociális hálón. Ahhoz, hogy a legjobban teljesítsen jól jöhet az integrált pulzusmérő vagy az automatikus alvásfigyelés. 

Számos sportághoz megfelelő 

  • Futópad - méri a pulzust, a sebességet, a tempót, a távolságot, az elégetett kalóriákat és az időtartamot 
  • Teremkerékpározás - méri a pulzust, az elégetett kalóriákat és az időtartamot (a ritmust, a sebességet, a tempót és a megtett távolságot - az opcionális ritmus érzékelővel) 
  • Futás - méri a pulzust, a sebességet, a tempót, a távolságot, az elégetett kalóriákat, az időtartamot, előzetesen feltölthet útvonalakat, vagy futás közben rögzítheti azt, hogy később könnyen visszataláljon 
  • Edzőterem - méri az időtartamot, a pulzust és az elégetett kalóriákat 
  • Kerékpározás - méri a pulzust, a sebességet, a tempót, a távolságot, az elégetett kalóriákat, az időtartamot, előzetesen feltölthet útvonalakat, vagy menet közben rögzítheti azt, hogy később könnyen visszataláljon (a ritmust - az opcionális ritmus érzékelővel) 
  • Freestyle - méri a pulzust, a sebességet, a tempót, a távolságot, az elégetett kalóriákat, az időtartamot, előzetesen feltölthet útvonalakat, vagy menet közben rögzítheti azt, hogy később könnyen visszataláljon 
  • Úszás - méri a távolságot, a sebességet, az időtartamot, az elégetett kalóriákat és számolja a hosszokat és a csapásokat 

Egyedi, személyre szabott edzés 

Válassza közvetlenül az óráján a személyi edzés funkciót! Ennek a tökéletes beállításnak köszönhetően pontosan beállíthatja az edzések alatti intervallumok intenzitását, ütemét, távolságát, időtartamát és számát. A személyre szabott gyakorlatok elvégzéséhez igazodva kellő részletességgel adhatja meg az edzés egyes lépéseit. Több mint 50 féle egyedi, futó és kerékpáros gyakorlattal is rendelkezik az óra.  

Paraméterek

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Úszás Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
504 óra (21 nap) Kész!
Üveg
Műanyag Kész!
Tok színe
Fekete Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!

Kijelző

Üveg
Műanyag Kész!

Kivitel és tartósság

Tok színe
Fekete Kész!
Tömeg
47 g Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Úszás Kész!
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló, Távolság, Kalóriaszámítás, Sebesség, Intervallum edzés Kész!
Egészségügyi funkció
Alvásfigyelés Kész!
Smart funkciók
Stopper Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
504 óra (21 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
11 óra (0,46 nap) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TomTom Spark 3 černý L. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TomTom Spark 3 čierny L. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TomTom Spark 3 schwarz L. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TomTom Spark 3 schwarz L.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ