Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Akvizice ApF HU

TomTom Spark Fitness Music (L), barna

Termékkatalógus
TomTom Spark Fitness Music (L), barna
Sportóra - tevékenységek nyomon követése, méri az időt, a tempót, a távolságot és az elégetett kalóriákat, automatikus alvásfigyelés, több üzemmód: futás, kerékpározás, úszás, edzőterem és futópad, vízálló (5 ATM-ig), szíj 143-206 mm
Kód:  PP597a7 Termékszám:  1REM.003.00 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

TomTom Spark Fitness Music (L), barna Megszűnt

TomTom Spark Fitness Music (L), barna

A TomTom márka Spark Fitness Music oksórája nagy segítség, ha mérni és javítani szeretné a sportéletét. Csak tegye a csuklójára, és hagyja dolgozni a fejlett érzékelőket. Így teljesen tisztában lesz a megtett lépések számával, az aktívan eltöltött idővel és az elégetett kalóriákkal. 

Legfontosabb jellemzők 

  • 3 GB zenei tárhely 
  • A tevékenységek folyamatos nyomonkövetése 
  • Több sport üzemmód - futás, kerékpározás, úszás, edzőterem és futópad
  • Pontos GPS 
  • Figyelmeztetés rezgéssel vagy hangjelzéssel 
  • Vezeték nélküli szinkronizálás 
  • Automatikus alvásfigyelés 
  • Az L méret 143-206 mm-es csuklóra alkalmas 

Találja meg a saját ritmusát 

Az alapmodelltől 3 GB zenei tárhely különbözteti meg. Így nem kell magával vinnie a mobiltelefont, és mégis több mint 500 dal közül válogathat. A gyártó előre felvett egy válogatást, ez a Running Trax a Ministry of Sound-tól. Bluetooth headset-tel (külön meg kell vásárolni) kombinálva egyszerre tapasztalhat meg egy rendkívüli sport- és zenei élményt. 

Igazi óra a kezdő sportolóknak 

A TomTom Spark Fitness Music ideális óra egész napos viseletre. A rendkívül kényelmes, keskeny profilú szíjnak köszönhetően észre sem fogja venni. Ezért is tudja megmérni az alvás időtartamát, amely meglehetősen fontos a másnapi sportteljesítményhez.
 

Az óra használata szórakoztatni fogja. Minden tevékenység során egy pillantással áttekintheti az összes fontos információt. A maximális kényelemért az óra és a telefon vagy táblagép közti vezeték nélküli szinkronizálás a felelős. Ez feleslegessé teszi a vezetékek zavaró csatlakoztatását és az adatok kézi átvitelét. 

Tökéletes kivitelezés 

A TomTom Spark Fitness Music 5 ATM-ig vízálló (alkalmas úszásra, max. mélység: 1 m), és bármilyen időben kész útra kelni Önnel. A kijelző rendkívül karcálló, elég nagy, és közvetlen napfényben is jól leolvasható. 

Sajnos csak angol nyelvű rendszerrel rendelkezik, de kezelése ettől függetlenül nem nehéz, mivel egyszerű szavakkal és ikonokkal definiálja az egyes opciók működését. A szoftverek frissítéséhez csak csatlakoztassa egy  internet-hozzáféréssel rendelkező számítógéphez a telepített szoftverrel. 

Egyedi, személyre szabott edzés 

Válassza közvetlenül az óráján a személyi edzés funkciót! Ennek a tökéletes beállításnak köszönhetően pontosan beállíthatja az edzések alatti intervallumok intenzitását, ütemét, távolságát, időtartamát és számát. A személyre szabott gyakorlatok elvégzéséhez igazodva kellő részletességgel adhatja meg az edzés egyes lépéseit. Több mint 50 féle egyedi, futó és kerékpáros gyakorlattal is rendelkezik az óra. 

 

Paraméterek

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Úszás Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
504 óra (21 nap) Kész!
Tok színe
Fekete Kész!
Tömeg
47 g Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!

Kivitel és tartósság

Tok színe
Fekete Kész!
Tömeg
47 g Kész!

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák
GPS Kész!
Szenzorok és hardver
Iránytű Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Úszás Kész!
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló, Távolság, Kalóriaszámítás Kész!
Smart funkciók
Stopper Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
504 óra (21 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
11 óra (0,46 nap) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TomTom Spark Fitness Music (L), hnědá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TomTom Spark Fitness Music (L), hnedý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TomTom Spark Fitness Music (L), braun. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TomTom Spark Fitness Music (L), braun.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ