A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení ApF HU

TomTom Spark Fitness Premium Edition Cardio + Music (S) fekete

Termékkatalógus
TomTom Spark Fitness Premium Edition Cardio + Music (S) fekete
Sportóra - az aktivitás figyelemmel kísérése, méri az időt, a tempót, a megtett távolságot és az elégetett kalóriákat, automatikus alvásfigyelés, futás, kerékpározás, úszás, futópad és edzőtermi mód, vízálló (5 ATM), beépített pulzusmérő, zenelejátszó, több mint 500 zeneszámot tud tárolni
Kód:  PP597b6 Termékszám:  1RFM.003.09 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

TomTom Spark Fitness Premium Edition Cardio + Music (S) fekete Megszűnt

TomTom Spark Fitness Premium Edition Cardio + Music (S) fekete

A TomTom márkájú Spark Fitness Premium Edition Cardio + Music okosóra nagy segítség a sportéleted felmérésére és javítására. Csak vedd fel a csuklódra, és hagyd dolgozni a fejlett érzékelőket. Így tökéletes áttekintést kapsz a lépéseidről, az aktívan eltöltött időről és az elégetett kalóriákról.

Fő jellemzők

  • Premium változat elegáns szíjjal és fém csattal
  • Integrált pulzusmérő
  • 3 GB zenei tárhely
  • 24/7 aktivitásfigyelés
  • Üzemmódok több sportághoz - futás, kerékpározás, úszás, edzőterem és futópad
  • Pontos GPS
  • Figyelmeztetés rezgéssel vagy hangjelzéssel
  • Vezeték nélküli szinkronizálás
  • Automatikus alvásfigyelés
  • Az S méret 121-175 mm-es csuklóméretre alkalmas
  • Üzemidő: Aktivitásfigyelés: akár 3 hétig, GPS: akár 11 óra, GPS + szívverés + Zene: akár 5 óra

Találd meg a saját ritmusodat

Az alapmodelltől integrált szívritmus-figyelőjével és 3 GB-os zenei tárhelyével tér el. Így nem kell magaddal vinned a mobiltelefont, és mégis több mint 500 zeneszám lehet nálad. A gyártó előre felvette a Running Trax mixet a Ministry of Sound-tól. Bluetooth fülhallgatóval (külön kell megvásárolni) kombinálva rendkívüli sport- és zenei teljesítményt fogsz egyszerre átélni.

Tökéletes óra kezdő sportolóknak

A TomTom Spark Fitness Premium Edition Cardio + Music tökéletes óra az egész napos viselésre. A rendkívül kényelmes és keskeny profilú szíjnak köszönhetően szinte észre sem veszed. Ezért az alvás időtartamát is könnyedén megméri, amely meglehetősen fontos a későbbi sportteljesítmény számára.

Az óra használata szórakoztatni fog. Minden tevékenység alatt egy pillantással áttekintheted az összes fontos információt. A maximális kényelemért a telefonoddal vagy a tableteddel való vezeték nélküli szinkronizálás is felelős. Ez kiküszöböli a zavaró vezetékeket és az adatok másolását.

Tökéletes kivitelezés

A TomTom Spark Fitness Premium Edition Cardio + Music óra 5 ATM-ig vízálló (alkalmas úszásra, max. 1 m mélységig), és kész bármilyen időjárási körülmények között veled tartani. A kijelző rendkívül ellenálló, elég nagy és közvetlen napfényben is megtartja a jó olvashatóságot.

Személyi edző

Szerezd meg a sporttevékenységed tökéletes beállításának lehetőségét közvetlenül az órádon a Személyi edző funkcióval. Ennek köszönhetően pontosan beállíthatod az intenzitást, a tempót, a távolságot, az időtartamot és a sorozatok számát. Adj hozzá annyi szegmenst, amennyi a pontosan rád szabott edzés létrehozásához szükséges. Több mint 50 egyedülálló edzési típus áll rendelkezésedre a futáshoz és a kerékpározáshoz, és mindez az órádban.

Fitness életkor

Ezzel a funkcióval a TomTom óra meg tudja mondani, hogy milyen kondícióban vagy, és hogyan lehet rajta javítani. Mindezt a VO2max értékedet az életkorodhoz tartozó globális átlaggal összehasonlítva éri el. Az edzés során fitness pontokat gyűjtesz, közben az óra nyomon követi a fiziológiádat, hogy meg tudja határozni, melyik edzéstípus a legjobb a számodra.

Paraméterek

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Úszás Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
504 óra (21 nap) Kész!
Tok színe
Fekete Kész!
Tömeg
47 g Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!

Kivitel és tartósság

Tok színe
Fekete Kész!
Tömeg
47 g Kész!

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák
Bluetooth, GPS Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Úszás Kész!
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Kalóriaszámítás Kész!
Smart funkciók
Zenelejátszó az órában Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
504 óra (21 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
11 óra (0,46 nap) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TomTom Spark Fitness Premium Edition Cardio + Music (S) černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TomTom Spark Fitness Premium Edition Cardio + Music (S) čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TomTom Spark Fitness Premium Edition Cardio + Music (S) schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TomTom Spark Fitness Premium Edition Cardio + Music (S) schwarz.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ