A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

TomTom Touch Fitness Tracker (L), kék

Termékkatalógus
TomTom Touch Fitness Tracker (L), kék
Szíj - Kifejezetten a a TomTom Touch fitness karkötőhöz tervezték
Kód:  PP597r Termékszám:  9UAT.001.02

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

TomTom Touch Fitness Tracker (L), kék

Még a sportolásban is szükséges időnként egy kis pezsgés! A TomTom Touch Fitness Tracker-t még a saját stílusához is igazíthatja, hiszen cserélhető a szíja. Válassza ki a színt az Ön saját ízlése szerint, legyen olyan, ami megfelel az egyéb sportolási igényeinek, vagy csak szimplán legyen olyan a szín amit igazán kedvel. Tetszik Önnek az indigó? Akkor jó helyen jár! Ez egy igazán mély, és manapság nagyon divatos, modern szín. Ugyanilyen fontosak természetesen a TomTom más tulajdonságai is: a karkötő nagy rugalmasságot biztosít a csuklóján, vízálló és nem utolsó sorban nagyon könnyen karbantartható.

Mennyire szuper ez a karkötő?

  • Válasszon színt a jelenlegi stílusa vagy ízlése szerint
  • Komfort - kiváló anyagok, pontosan illeszkedő forma
  • Könnyen tisztítható és karbantartható
  • Vízállóság, kémiai összetétele képes ellenállni még a verejtéknek is

Ezt is tudta?

Épp most vásárolt egy új pár cipőt, de balszerencséjére, a tevékenység mérője nem akar megfelelően működni? Nincs szükség arra, hogy vegyen egy teljesen újat - elég ha csak a pántot cseréli ki! Ez egy minőségi termék ami ismételt használatra lett kifejlesztve még a megterhelő sportolási körülmények között is, így mindenképpen megéri a befektetés.

Kényelem és sport

Amellett, hogy az új színek minden bizonnyal hozzájárulnak majd a  jobb közérzetéhez, minden kényelmi szempontot ugyanennyire ki fog tudni élvezni. A TomTom karkötőnek hála ugyan nem fog magától menni a kézenállás, de mindenképpen stabil rögzítést garantál, a karkötő tökéletesen alkalmazkodik a csuklója alakjához.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TomTom Touch Fitness Tracker (L), kék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TomTom Belt Touch Fitness Tracker modrý L. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Remienok TomTom Belt Touch Fitness Tracker modrý L. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TomTom Belt Touch Fitness Tracker blau L. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TomTom Belt Touch Fitness Tracker blau L.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ