30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Trambulinok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Kapacitás
50 kg
150 kg
-
Trambulin átmérője
183 cm
488 cm
-
Extra elemek
Védőháló
(37)
Fokozatok
(32)
Rugóvédelem
(33)
Belső védőháló
(13)
Külső védőháló
(8)
Szín
Fekete
(21)
Piros
(12)
Kék
(12)
Narancssárga
(6)
Rózsaszín
(2)
Ezüst
(7)
Zöld
(5)
Szűrés

A trambulinok nagyszerű eszközök, amelyek nemcsak a fizikai állapot javítására szolgálnak, hanem a gyermekeink kedélyállapotát is jobbá teszik. Mindegy, hogy a jumping edzéshez, fitneszhez, akrobatikához alkalmas darab, vagy gyerekeknek szánt trambulin érdekel, segítünk a választásban.

Tovább

Trambulin - szórakozás az egész családnak

A trambulin életkortól függetlenül számos előnnyel jár a testi és lelki egészség szempontjából.

  • Javítja a kondíciót.
  • Szórakozás felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt.
  • A test összes izmait megmozgatja.
  • Támogatja a nyirokrendszer működését, ezáltal küzd a narancsbőr ellen.

i

A fitnesz trambulin tökéletes kondícióban tart

A jumping-ra alkalmas fitnesz trambulin ideális választás lesz kis helyiségekben végzett intenzív edzéshez.

Trambulin elhelyezése

A megfelelő trambulin kiválasztása elsősorban függ attól, hogy hová szeretnéd elhelyezni.

  • A beltéri trambulin kisebb, általában 100 cm átmérőjű. Alkalmas fitneszhez, jumping-hoz és a kis ugribugrik számára is, de viszont szükséged lehet biztonsági elemekre, mint például a védőhálók.
  • A kerti trambulin általában nagyobb, állhat a földön, vagy bele lehet süllyeszteni a talajba. Fontos a minőségi felépítés, lehetőleg acélból készüljön. A horganyzott felület megakadályozza a rozsdásodást.
    • A süllyesztett trambulin csökkenti a trambulinból való kizuhanás kockázatát, de alapos előkészítést igényel.
    • Az egyszerű trambulin helyét a földön tetszés szerint változtathatjuk, viszont több biztonsági elemre van szükségünk.

Gyermek trambulin a legkisebb ugribugriknak

A gyermek trambulin egyértelmű választás az aktív gyermekek számára. Izgatottsággal tölti el a gyermekeket, és elegendő egészséges testmozgáshoz jutnak. A gyermek trambulinhoz szükség lesz biztonsági hálóra, rugóvédőre és felnőtt felügyeletre. Ügyeljünk a trambulin teherbírására és arra, hogy a gyerekek egyenként használják, különösen kisebb trambulinok esetében.

i

A gyermek trambulinnak több biztonsági elemmel kell rendelkeznie

A zúzódások elleni maximális védelem érdekében a gyermekek trambulinjának rendelkeznie kell memóriahatású sima anyagú ugrófelülettel. Ezenkívül a sima ugrófelület könnyen letörölhető.

Milyen méretű és alakú trambulint válasszunk?

Válasszuk ki a trambulin alakjának méretét a rendelkezésünkre álló helynek megfelelően.

A trambulin mérete

A trambulin mérete kéz a kézben jár a terhelhetőséggel, függ a tevékenységtől és a trambulin fajtájától. Általában minél nagyobb az ugrófelület, annál jobban rugózik a trambulin.

  • A legfeljebb 2 méteres mini trambulin tökéletes fitneszhez, jumping-hoz, vagy a gyermekek szórakoztatásához.
  • A 244 cm-es trambulin tökéletes választás kisebb kertekbe, ahol kevesebb a szabad hely. Ideális gyerekeknek, de teherbírásuk 100 kg körül van, így felnőttek is bátran ugrálhatnak benne. Egyszerre egy-két személynek vagy maximum három gyereknek alkalmas.
  • A 305 cm-es trambulin alkalmas kerti használatra gyermekek és felnőttek számára.
  • A 366 cm-es trambulin nagyobb teret kínál az akrobatikus mutatványokhoz.
  • A 4 m-nél nagyobb trambulinok kiválóak nagy családok, lelkes felnőttek és szakértő parkour sportolók számára

A trambulin formája

A trambulin alakja pusztán a preferenciáidtól függ. A füldbe süllyesztett trambulinok általában téglalap alakúak, ezáltal több helyet hagynak az akrobatikus trükköknek. A kör alakú mini trambulin rugója gyorsabban jár, ezért alkalmas testmozgásra.

i

Ügyeljünk a trambulin átmérőjére és az ugrófelületre vonatkozó adatokra, ezen adatok között körülbelül 30 cm-es különbség lehet.

A biztonsági háló megakadályozza a kizuhanást a kerti trambulinokból

A tartós háló elengedhetetlen, különösen a gyermekeknek készült trambulinoknál. Számos lehetőség van a trambulin biztonságossá tételére.

  • A belső védőháló megakadályozza a rúgókkal való ütközést, de csökkenti az ugrófelület méretét.
  • A külső védőháló a trambulin váza mögött helyezkedik el, amely lehetővé teszi az egész ugrófelület kihasználását.
  • Az alsó védőháló biztosítja, hogy gyermekek és háziállatok ne másszanak véletlenül az ugrófelölet alá, ahol sérülések történhetnek. A védőhálóban akár cipőtartó is található.

A biztonsági háló fontos része a jól biztosított bejárat. A gyermekek maximális biztonsága érdekében válasszuk a cipzárral vagy horgokkal ellátott bejáratokat.

A trambulin teherbírása

A trambulin teherbírása függ attól, hogy ki fog ugrálni rajta. Ha a trambulint felnőtteknek szeretnénk, válasszunk legalább 100 kg teherbírású modellt. A trambulin kicsivel nagyobb súlyt bír el, mint a megadott teherbírása, de biztonsági okokból ne lépjük túl a megengedett értéket. Mindig jobb kicsit túlbecsülni a terhelést. A trambulin nagyobb teherbírásával a rugók száma is növekszik.

i

A kerti trambulint megfelelően kell elhelyezni a terepen

A kerti trambulinhoz sík és szilárd felület szükséges. Ügyeljünk arra is, hogy a kerti trambulin körül legyen legalább 1 m szabad tér.

A tartós anyagból készült stabil trambulin garantálja a biztonságot

A trambulinnak a lehető legtartósabbnak, és mindig stabilnak kell lennie. A választásnál vegyük figyelembe az anyag és a szerkezet koncepcióját.

>A felnőtteknek és a gyerekeknek szánt trambulinoknak egyaránt tartós anyagból kell állniuk

A jó minőségű acélból készült trambulin nemcsak ugrás közben marad szilárdan a földön, de ellenáll a kedvezőtlen időjárásnak is. Különösen a kültéri trambulinoknál fogjuk méltányolni a horganyzott felületet, amely megakadályozza az eső és fagy okozta korróziót.

Trambulin és a lábak száma

A trambulin lábainak alakja és száma az ugrófelület átmérőjétől függ. A gyerekeknek szánt mini trambulinnak több egyenes lába van, míg a kerti trambulinnak 3 vagy 4 lába lehet, melyek U vagy W alakúak. Általában a több láb nagyobb stabilitást jelent. A lábak számával megegyező mezőszámú védőhálót válasszunk.

Airtrack - az új felfújgató tornaszőnyeg

Az Airtrack trambulin egy felfújható tornamatrac azoknak az akrobatáknak, akik a trambulinon megtanult szaltókat a talajon is művelni szeretnék. Tartós anyagból készülnek, amelynek köszönhetően akár vízben is használhatók. Tornászok, táncosok és parkour sportolók számára is alkalmas.

i

Jumping trambulin, mint élénkítő edzés

Ha valami újat szeretnél beépíteni fitnesz edzésedbe, a jumping remek választás. Csak egy mini fitness trambulinra, támasztórúdra és egy nagy elhatározásra van szükséged.

További trambulin tartozékok

A trambulin tartozékok kiegészítő termékek, amelyek jól jöhetnek.

  • A rugóvédő megakadályozza a rugókkal való ütközés által okozott fájdalmas sérüléseket.
  • A létra fontos elem a tartozékok között, segítségével felléphetünk a trambulinra.
  • A trambulin rögzítők megakadályozzák, hogy a szél elmozdítsa vagy felborítsa a trambulint.
  • A védőponyva megvédi a trambulint az esőtől, a lehulló levelektől és a téli fagyoktól, ezáltal meghosszabbítja a trambulin élettartamát.

Trambulin árak

A legszembetűnőbb tényező, mely befolyásolja a trambulinok árát, az a trambulin mérete. Az óriás trambulin, vagy úgy általában a nagy trambulinok ára nyilvánvalóan magasabb, mint például a gyerek trambulin modellek vételára. A legolcsóbb trambulinok közé tartoznak a fitness trambulinok, melyek mérete 100-120 cm között mozog. Az 50 ezer forint alatti árkategóriában a fitness trambulinokon túl helyet kap még néhány további kisméretű kerti trambulin 244 cm méretben. Az 50-100 ezer forintos kategóriában igazán kibővül a választék, s akár 305, 366 vagy akár 427 cm-es trambulinok közül is választhatunk. A 100 ezer forint feletti trambulin modellek még magasabb minőséget, tökéletes kidolgozást, tartozékok és biztonsági felszerelések széles választékát kínálják.

Ha nem szeretnél új trambulint vásárolni, a használt trambulin kínálat egy jó lehetőség, mivel olcsó és outlet modelleket lehet itt megkaparintani. Ha érdekel mások véleménye, nézd meg a kiválasztott trambulinok értékeléseit.

Melyik trambulin a legnépszerűbb az emberek körében?

A legkeresettebb trambulinok kategóriánk áttekintést nyújt az ügyfelek körében népszerű termékekről. A választás során ne feledkezzünk meg a trambulinok helyéről, stabilitásról, minőségi anyagokról, méretéről, használók súlyáról és különösen a biztonságról.


A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
56 termék
Stormred 2/3 rész - 457 cm - Classic
Trambulin kiegészítő - 1x rugótakaró; 108x rugó; 6x láb; 6x C csavar a láb meghosszabbításához + 12x C csavar; 1x T-horog
32 390 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SPTstorm005b
Stormred 1/3 rész - 488 cm - Pro
Trambulin kiegészítő - 1x ugróterület; 12x rúd kerethez; 12x T-idom a kerethez; 12 x lábhosszabbító
56 990 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SPTstorm0111a
Stormred 3/3 rész - 488 cm - Pro
Trambulin kiegészítő - 1x védőháló; 12x alsó hálótartó rúd; 12x felső hálótartó rúd; 24x EPE rúdvédő; 12x laminált rúd; 12x T-idom rudanhoz, 12x csatlakozó; 12x A csavar; 12x B csavar, 1x létra
56 990 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SPTstorm0111c
5,0
Stormred 3/3 rész - 488 cm - Pro
Trambulin kiegészítő - 1x védőháló; 12x alsó hálórúd; 12x felső hálórúd; 24x EPE rúdvédő; 12x laminált rúd; 12x T-idom rúdanként; 12x csatlakozó; 12x A csavar; 12x B csavar, 1x létra
44 690 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SPTstorm011c
5,0
Stormred 1/3 rész - 427 cm - Pro
Trambulin kiegészítő - 1x ugrófelület; 8x tartórúd; 8x T-idom kerethez; 8x lábhosszabbító
44 290 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SPTstorm010a
5,0
Stormred 2/3 rész - 488 cm - Pro
Trambulin kiegészítő - 1x rugótakaró; 108x rugó; 6x láb; 1x T-horog
44 690 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SPTstorm011b
4,6 10×
Stormred 1/2 rész - 305 cm - Pro
Trambulin kiegészítő - 1x ugrófelület; 64x rugó; 8x tartórúd; 8x T-idom vázon; 8x lábhosszabbító
47 490 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SPTstorm008a
Marimex Premium 2/3 rész 457 cm
Trambulin kiegészítő - ez nem egy teljes termék, a Marimex Premium 457 cm-es trambulin három részének egyike, a csomag tartalma: 90 rugó, rugótakaró, 10 csavarkészlet (M6 × 45), 10 csavarkészlet (M6 × 75), kulcs, rögzítőszerszám, 10 csavar (M4 × 12), csavarhúzó, rögzítőkötél, 3 keretrúd és 3 trambulin láb
48 290 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SPTmar003b
Marimex rugó nélküli 305 cm
Trambulin - átmérője 305 cm, terhelhetősége 150 kg, föld felé, védőháló, fokozatok és rugóvédelem a csomag része, konstrukció anyaga acél, ugrófelület anyaga polipropilén, magassága 246 cm, 4 láb, tömege 29,5 kg, fekete kivitel
133 590 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SPTmar004
5,0
A_Crefit Premium 12ft-4W-86H (1/2)
Trambulin kiegészítő - átmérő: 365,7 cm, 72 rugó, tömege: 55,5 kg,
27 690 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SPTcre009a
5,0
Stormred 1/2 rész - 366 cm - Classic
Trambulin kiegészítő - 1x ugrófelület; 1x rugótakaró; 72x rugó; 8x tartórúd; 4x láb; 8x lábhosszabbító; 8x C csavar a lábhosszabbítóhoz; 1x T-horog
38 190 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: SPTstorm002a
Crefit Premium 15ft-6W-96H_C rész
Trambulin kiegészítő - átmérő: 457,2 cm, terhelhetőség: 150 kg, 108 rugó,
Ár hamarosan
Újszerű raktáron
Termékkód: SPTcre012c
Crefit Premium 15ft-6W-96H_B rész
Trambulin kiegészítő - átmérő: 457,2 cm, terhelhetőség: 150 kg, 108 rugó,
Ár hamarosan
Újszerű raktáron
Termékkód: SPTcre012b
Crefit Premium 15ft-6W-96H_A rész
Trambulin kiegészítő - átmérő: 457,2 cm, terhelhetőség: 150 kg, 108 rugó,
68 890 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: SPTcre012a
5,0
A_Crefit Premium 12ft-4W-86H (1/2)
Trambulin kiegészítő - átmérő: 365,7 cm, 72 rugó, tömege: 55,5 kg,
24 790 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: SPTcre009a
A_Crefit Classic 427 (1/3) rész
Trambulin kiegészítő - 12x vázrúd; 12 x lábtoldó
19 490 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: SPTcre004a
Marimex 183 cm rózsaszín 2022
Trambulin - átmérője 183 cm, terhelhetősége 50 kg, föld felé, 36 rugó, védőháló, fokozatok és rugóvédelem a csomag része, konstrukció anyaga galvanizált acél, ugrófelület anyaga polipropilén, magassága 200 cm, váz magassága 50 cm, 3 láb, tömege 30 kg, fekete, rózsaszín és ezüst kivitel
45 590 Ft
Kérés esetén megrendeljük 4 db
Várható 2024. 04. 22.
Termékkód: SPTmar008
Marimex Premium 244 cm 2022
Trambulin - átmérője 244 cm, terhelhetősége 50 kg, föld felé, 48 rugó, védőháló, fokozatok és rugóvédelem a csomag része, konstrukció anyaga galvanizált acél, ugrófelület anyaga polipropilén, magassága 234 cm, váz magassága 54 cm, 3 láb, tömege 40 kg, fekete, narancssárga és ezüst kivitel
Szuper ár
89 290 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SPTmar011
4,5 18×
Marimex 366 + védőháló + létra
Trambulin - átmérője 366 cm, terhelhetősége 150 kg, föld felé, 72 rugó, védőháló, fokozatok és rugóvédelem a csomag része, konstrukció anyaga acél, ugrófelület anyaga polipropilén, magassága 250 cm, tömege 65 kg, kék kivitel
88 890 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: Tramp03
Marimex Free Jump 183 cm
Trambulin - átmérő: 183 cm, terhelhetőség: 50 kg, védőháló, lépcső, tömege: 53 kg, fekete, kék és narancssárga
100 890 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SPTmar014
Marimex Free Jump 305 cm
Trambulin - átmérője 305 cm, terhelhetősége 110 kg, föld felé, védőháló és fokozatok a csomag része, konstrukció anyaga acél, ugrófelület anyaga polipropilén, magassága 283 cm, váz magassága 93 cm, 6 láb, tömege 112,4 kg, fekete, kék és narancssárga kivitel
Szuper ár
270 290 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SPTmar013
Stormred Pro 488 cm + védőháló + létra
Trambulin - átmérője 487 cm, terhelhetősége 150 kg, föld felé, 108 rugó, védőháló, fokozatok, rugóvédelem és belső védőháló a csomag része, konstrukció anyaga acél, ugrófelület anyaga polipropilén, magassága 270 cm, váz magassága 90 cm, 6 láb, tömege 88 kg, piros kivitel
Szuper ár
179 990 Ft
Elérhetőség a készletben található tételek szerint
Termékkód: SPTstorm011
Alsó védőháló Marimex trambulin számára 427 cm
Trambulin kiegészítő hossz 60 cm
7 390 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SPTif1900
5 690 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SPTif1899

Trambulinok

Trambulinok

A Trambulinok kategóriában összesen 56 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó trambulinok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább trambulinok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb trambulinok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: trambulinok vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ