Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Trimm Frape W Brown S méret

Termékkatalógus
Trimm Frape W Brown S méret
Motoros kabát toll hölgyek, 100% poliészter, membrán Triguard 2 L
Kód:  SPT2614 Termékszám:  8595225495332 Gyártó honlapja:

Trimm Frape W Brown S méret

Hűvös őszi napon, unalmas és téli hónapokban - ez egy jó alkalom, hogy vesz egy valódi női kabátok bonyolult vágott Trimm Frape. Nem csak biztonságos szigetelve a hideg, de azt, hogy nézel ki, elegáns. Ez kabát egy kabát szabott, így követi a legújabb divatirányzatokat, díszített gyönyörű fém gombok, és kiegészíti a 3D levehető és állítható kapucni. Ha hosszú ideig kabát eléri a derék, így előfordulhat, hogy a hátad a hideg. Nem csak a sípályák szüksége lesz egy csomó beépített zseb: pocket audio kellékek, poharak és a mobiltelefon. A legjobb megoldás az, hogy összekapcsolják a praktikum az eleganciával.

legfontosabb jellemzői

  • Minőség Anyaga: 100% poliészter, toll
  • Optimális szellőzést 5000 mm
  • Vízoszlop értékű 8000 mm
  • Szín: Barna

Helyes minőség-ár arány

Společnost Trimm je vyhlášeným výrobcem outdoorových produktů a zakládá si na vyváženém poměru kvality a ceny svých výrobků.Női kabát Trimm Frape előállított minőségi anyagokból a legújabb technológiákat.Kombinálva a legújabb divat trendek születnek e kivételes női téli kabát.

Jacket minden alkalomra

Ez női kabát ragasztott varrások alkalmas minden nő, aki vezet az aktív életmód kombinált elegáns megjelenést. A kabát van felszerelve behatolás ellen áztatás, ezért illeszkedik az összes tevékenységet, a séta a vidéken, annak ellenére, hogy a síelés lejtőn, hogy illeszkedjen a városi környezetben. Divatos női kapucnis dzseki Trimm Frape alkalmas minden típusú női karakterek. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Trimm Frape W Brown S méret
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Trimm Frape W Brown velikost S. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Trimm Frape W Brown, veľkosť S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Trimm Frape Brown vel. S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Trimm Frape Brown vel. S.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ