30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Trimm Icelady Rose W / lagúna M méret

Termékkatalógus
Trimm Icelady Rose W / lagúna M méret
4,0 1 értékelés
Motoros kabát Női, 100% PES Microtwill, 100% PES, Triguard 2 L membrán,
Kód:  SPT2626 Termékszám:  8595225493406 Gyártó honlapja:
Trimm Icelady Rose W / lagúna M méret Megszűnt

Trimm Icelady Rose W / lagúna M méret

A közelgő téli hónapokban elengedhetetlen a tisztességes és jó minőségű sí kabát. Ez a kabát a Trimm cég fogja lepni a maga egyszerű és elegáns teljesítése közben. Előnye épül síbérletet zseb, audio berendezések és két mobiltelefon zseb és napszemüveget. Értékelje is kivehető, állítható 3D motorháztető. Az Ön kényelme érdekében kabát Trimm Icelady ellátott belső mandzsetta az ujjakon és a hüvelykujj lyukak. Jacket még más funkcionális részletek, mint a ragasztott varrások és odepínajícím hó öv.

legfontosabb jellemzői

  • Optimální prodyšnost 5 000 g/m2/24 h
  • Vízoszlop értékű 10000 mm
  • Minőségi anyag 100% PES Microtwill
  • Divatos szín Rose / Lagoon

Helyes minőség-ár arány

Trimm cég egy neves gyártó kültéri termékek és büszke arra, hogy az egyensúlyt a minőség és az ár a termékek.Női kabát Trimm Icelady előállított minőségi anyagokból a legújabb technológiákat. Kombinálva a legújabb divat trendek születnek ebben a kivételes hölgyek sí kabát.

Jacket minden alkalomra

Ez női kabát alkalmas minden nő, aki vezet az aktív életmód. Ideális kirándulásokhoz a hegyekbe, kirándulások a vidéken vagy az erdőben, vagy egyszerű séta a vidéken. A minősége fogja értékelni, azonban, különösen a sípályán, ahol meleg kabát, miközben biztonságos tárolására az összes személyes elektronika. Divatos női kabát Trimm Icelady alkalmas minden típusú női karakterek. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Trimm Icelady Rose W / lagúna M méret
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Trimm Icelady W Rose/lagoon velikost M. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Trimm ICELADY W rose/lagoon, veľkosť M. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Trimm Icelady Rose / Lagune Größe. M. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Trimm Icelady Rose / Lagune Größe. M.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ