Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Trimm Traper 185 Blue

Termékkatalógus
Trimm Traper 185 Blue
4,5 2 értékelés
Hálózsák - múmia, három évszakos, uniszex, töltet: üreges szál, 185 cm max. testmagasság, jobboldalt záródó, komforthőmérséklet: 0 °C, limit hőmérséklet: -6°C, extrém hőmérséklet: -23 °C, mérete összecsomagolva: 42 × 22 cm, tömege: 1650 g
Kód:  SPT5301 Termékszám:  8595225441834 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Trimm Traper 185 Blue

A múmia szabású Trimm Traper 185 blue egy kiváló minőségű hálózsák, amelynek gyártásakor kizárólag csúcs-minőségű anyagokat használtak. Amennyiben szereted a természetet és gyakran töltöd az éjszakát az otthonod kényelmétől távol, úgy a múmia szabású Trimm Traper 185 blue hálózsák a Te felszerelésedből sem hiányozhat. Ez egy rendkívül precíz feldolgozású hálózsák, amelyet kifejezetten a nyári szezon elejére és végére terveztek. A múmia szabású hálózsák és a töltet prémium minőségű mikroszálakkal készült, tehát komfortos elhelyezkedést nyújt még jelentősen alacsonyabbhőmérséklet esetén is. A Trimm Traper 185 blue hálózsák ideális a hegyi túrázáshoz és a trekking expedíciókhoz is.

A Trimm Traper 185 blue hálózsák főbb jellemzői

  • A belső rész kiváló minőségű mikroszálas anyagból készült
  • Múmia szabású hálózsák
  • Komfort hőmérséklet 0 °C, Limit -6 °C, Extrém -23 °C
  • Kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal bír
  • Külső része PES Diamont DWR vízálló anyagból
  • A hálózsák tömege 1650 g
  • Kék színű
  • Maximum 185 cm-es magasságú használóknak
  • A hálózsák jobb oldali rögzítéssel rendelkezik

Remek belső rész és a vízálló külső rész

A Trimm Traper 185 hálózsák belső részének készítésekor nagyszerű minőségű 100% PES pongee mikroszálas anyagot alkalmaztak, amelynek köszönhetően a hálózsák még nehéz körülmények között is megőrzi a kifogástalan hőszigetelő tulajdonságát. A hálózsák igazán kényelmes, minden bizonnyal nagyra értékeled majd az alacsony, 1650 gr-os tömegét, ennek hála magaddal viheted még a hosszabb túrákra is. A Trimm Traper 185 blue hálózsák külső része PES Diamond DWR anyagból készült, amelynek magas a vízállósága. A hálózsák szigetelése 300 g/m2,jobb oldali rögzítés jellemzi. A Trimm Traper 185 blue hálózsákot a maximum 185 cm-es magasságú felhasználóknak tervezték.


Paraméterek

Használat
Uniszex Kész!
Töltelék
Üreges szál Kész!
Max. magasság
185 cm Kész!
Komfort hőmérséklet
0 °C Kész!

Alkalmazás

Max. struktúra

Max. magasság
185 cm Kész!

Hőmérsékleti tartományok

Komfort hőmérséklet
0 °C Kész!
Hőmérsékleti limit
-6 °C Kész!
Extrém hőmérséklet
-23 °C Kész!

Tömeg

Tömeg
1 650 g Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Trimm Traper 185 Blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Trimm Traper 185 blue pravý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Trimm Traper 185 pravý Blue.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ