Shop roku Akvizice ApF HU

TRX Rip Trainer

Termékkatalógus
TRX Rip Trainer
Tartozék - felüggesztett rendszerekhez, feljeszti az egyensúlyt és a kirobbanó erőt
Kód:  SPTif0179 Termékszám:  847585000373

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

TRX Rip Trainer

Felejtsd el a drága és zsúfolt edzőtermet! A TRX rendszerrel bárhol és bármikor formába hozhatod magadat. A TRX Rip Trainer egy eredeti fitnesz segédeszköz, amelynek elsődleges funkciója a test központi izmainak edzése. A kirobbanó erő radikális megnövekedése mellett a Rip Trainer a koordinációt és az egyensúlyt is fejleszti. Ez a praktikus eszköz a többi fitnesz géppel ellentétben könnyen szállítható, így bárhol használhatod. A TRX rendszerhez hasonlóan ezt is egy biztonságos ponton kell rögzíteni, és már kezdheted is az edzést. Számos különböző sportágat imitálhatsz vele az úszástól a jégkorongon át az ökölvívásig. A gyakorlat intenzitását te állítod be. 

A csomag tartalma:

  • TRX Rip Trainer + tasak - egyedülálló fitnesz eszköz
  • TRX ajtófelfüggesztő elem, amely lehetővé teszi, hogy ne csak otthon, hanem az irodában, szállodai szobában vagy bárhol máshol használhasd
  • Basic Training DVD és kézikönyv, amely a sikeres edzés alapjait mutatja be
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TRX Rip Trainer Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TRX Rip Trainer. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TRX Rip Trainer.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ