30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Tucano Loop 15.6

Termékkatalógus
Tucano Loop 15.6
Laptop hátizsák - 15,6"-es képátlóig, nejlon anyag, zseb tartozékoknak
Kód:  THY009b9fl Termékszám:  BKLOOP15-V Gyártó honlapja:

Tucano Loop 15.6

Kérjük, rendelés előtt ellenőrizd a készülék méreteit, hogy megbizonyosodhass arról, hogy az általad választott hátizsák megfelelő-e a készülékhez.!

Utazni készül, és szeretné magával vinni munkáját? Vagy csupán szórakozást szeretne magának biztosítani notebookja vagy ultrabookja révén, melynek mindig a keze ügyében kell lennie? Nem tudja, hogyan is szállíthatná készülékét, anélkül, hogy felesleges károkat okozna benne? A Tucano Loop egyszerű és nagyszerű megoldás mindezen problémákra. A hátizsákban biztonságosan és kényelmesen szállíthatja notebookját, és könnyedén elfér benne akár egy 15,6"-es méretű notebook is. Beltere több részre oszlik. A legfelső, puha anyagból készült zseb a párnázásának köszönhetően kiváló védelmet biztosít a notebooknak. A hátizsák többi része nejlonból készült. Ezenkívül a hátizsák az elülső oldalán egy kisebb zsebbel is rendelkezik, amely belső rendezőt tartalmaz számos rekesszel, pl. vésztöltő, USB kábel, okostelefon, írószerek stb. tárolására. Hátul egy fül található, amely segítségével a hátizsák a bőrönd kihúzható fogantyújára rögzíthető. A hátizsák elegáns és viszonylag diszkrét design-t kapott. A még nagyobb siker és népszerűség érdekében több színben kapható.

Legfontosabb jellemzők

  • Notebookokhoz max. 15,6"-es képátlóig
  • Ellenálló anyag
  • Stílusos, elegáns design
  • Különálló, párnázott notebook rekesz
  • Olajzöld színben

Anyag:
Nejlon

Méret:
29,5 × 44,5 × 12 cm
Belső zseb: 27,5 × 42,5 × 10,5 cm

 

Paraméterek

Anyag
Nejlon Kész!
Mélység
12 cm Kész!
Szélesség
29,5 cm Kész!
Magasság
44,5 cm Kész!
Zsebek
Laptopzseb Kész!

Anyag

Anyag
Nejlon Kész!

Külső méretek

Mélység
12 cm Kész!
Szélesség
29,5 cm Kész!
Magasság
44,5 cm Kész!

Felszerelés

Zsebek
Laptopzseb Kész!

Anyag

Anyag
Nejlon Kész!

Max. méret

Laptop képátló
15,6" Kész!

Szín

Szín
Barna Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tucano Loop 15.6 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tucano Loop 15.6" olivový. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tucano Loop 15.6" olivový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tucano Loop 15,6" oliv. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tucano Loop 15,6" oliv.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ