Turisztikai GPS navigáció

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Rendeltetés
Univerzális
(5)
Túrázás
(4)
Kerékpározás
(9)
Kijelző mérete
1,45 "
5 "
- 3,68 cm 12,7 cm
Memóriakártya típusa
Micro SD
(4)
Nem támogatja
(2)
Tulajdonságok
Vízálló
(4)
Elektrokerékpárral kompatibilis
(2)
Felület nyelve
Cseh
(2)
Angol
(15)
Német
(13)
Operációs rendszer kompatibilitás
Android
(13)
IOS
(13)
Szűrés

A túra GPS eszközök ideálisak minden olyan túrázó számára, aki lépést akar tartani a korral, vagy nem szeretne tucatnyi térképet magával cipelni. Nemcsak útvonalakat és túraútvonalakat találsz a túra navigáció segítségével, hanem fontos információkat is kaphatsz a terepviszonyokról, a hőmérsékletről stb.. Szeretnéd megtudni, mit tud egy túra navigáció? Olvass tovább, és az alábbi sorokból kiderül.

Tovább

Miben különbözik a túra navigáció a többi navigációtól?

A túra GPS eszközök eltérnek az autós vagy kerékpáros navigációktól, mivel főként azokra a funkciókra összpontosítanak, amelyek a túrák során hasznosak.

 • A túra GPS az utak mellett a túraútvonalakat is mutatja, és áttekintést nyújt a kulturális nevezetességekről.
 • A túra GPS sokkal strapabíróbb, így extrém körülmények között is megállja a helyét.
 • A túra GPS navigációk a hőmérsékletet, a nyomást és a szintvonalakat is mutatják.

Mennyire hasznos a túra GPS?

Bizonyos mértékben a GPS túra eszközök használata megosztó lehet. Bár a tapasztalt túrázók az egyszerű térképeket és jelzéseket részesítik előnyben, a családok számára a túra GPS eszközök nagyon hasznosak lehetnek. Az internetkapcsolat révén megismerheted az aktuális időjárás előrejelzést, részletes információkat kaphatsz a túraútvonalról és sok egyebet is nyújthat egy GPS túra navigáció. Ezek a berendezések aktuális információkat tartalmaznak, ami mindig előnyös a mai rohanó világban.

A geocaching túra GPS jelentősen megkönnyíti a kincskeresést

A geocaching túra GPS navigációk nagyon népszerűvé tették ezt a tevékenységet. Olyanok, mint a klasszikus gyalogos GPS túra eszközök, de pontosan mutatják a környékbeli kincseket, amelyeket megkereshetsz. A GPS koordináták szintén szükségesek a saját kincsek létrehozásához.

legjobb túranavigáció

legjobb GPS túra

legjobb GPS túra

A túrázás szépsége abban rejlik, hogy bárki élvezheti. Ha inkább olcsóbb túra GPS -t keresel, látogass el az Outlet oldalra, ahol kedvezményes termékeket találhatsz.

Milyen kompatibilitási és csatlakozási lehetőségek állnak rendelkezésedre a gyalogos GPS tőra navigációk használata során?

A gyalogos túra GPS -ek általában kompatibilisek az iOS és Android operációs rendszerekkel, és csak ritkán támogatják a Windows rendszert. Ami a csatlakozást illeti, a túr GPS -ek csatlakoztathatók vezetékesen USB kábellel – bár ez ma már kevésbé elterjedt –, vagy vezeték nélkül az alábbi technológiákkal:

 • ANT+: egy speciális technológia, amelyet kifejezetten a navigációkhoz fejlesztettek ki. Lehetővé teszi a navigációk közötti összekapcsolódást, amelyek támogatják ezt a funkciót, és gyakran használják külső érzékelők, például hőmérséklet érzékelő csatlakoztatására is.
 • Wi-Fi: az internetkapcsolathoz alkalmas. Ezzel folyamatosan frissítheted a térképeket, hozzáadhatsz saját pontokat, és vezeték nélkül kommunikálhatsz az okostelefonnal.
 • Bluetooth: remek választás, ha a túra GPS -t vezeték nélkül szeretnéd csatlakoztatni okostelefonhoz, és hands-free üzemmódban szeretnél telefonálni vele.

i

Gyakori, hogy a gyalogos GPS túra navigációk többféle csatlakozási lehetőséget kínálnak.

A GPS túra navigáció bővíthető SD kártyával

Ha nagyobb mennyiségű térképet és egyéb adatot szeretnél tárolni, nem kell aggódnod a tárhelyhiány miatt, mivel a túra GPS lehetővé teszi az SD kártya csatlakoztatását. Az SD kártya maximális mérete általában 16 vagy 32 GB, ami már elegendő tárhelyet kínál. A térképek ritkán nagyobbak 10 MB-nál.

Különféle micro SD kártyákat boltunk kínálatában is találhatsz.

A túra navigáció nem feltétlenül támogatja az összes térképformátumot

Vásárlás előtt győződj meg arról, hogy a kiválasztott GPS túra navigáció támogatja az általad használt térképformátumot. Legrosszabb esetben az interneten konverterek segítségével átalakíthatod a térképformátumot. A termék paramétereiben megtalálhatod, hogy a GPS túra eszköz milyen térképformátumot használ.

A túra GPS akkumulátor élettartama meghaladja a mobilokét

A GPS túra navigációk akkumulátor élettartama jelentősen meghaladja a mobil navigációkét. Míg a mobilok esetében általában ezt órákban mérjük, addig a túra GPS navigációk több száz órát bírnak egyetlen töltéssel. Energiatakarékos üzemmódban pedig ez lehet akár néhány ezer óra is.

i

A túra GPS navigációk a mobil navigációkkal szemben egyszerűbbek és offline elérhetők. Továbbá a túra GPS navigációk körülbelül 60 grammot nyomnak.

Milyen méretű lehet a túra GPS navigáció?

A túra GPS navigációk rendkívül könnyűek is lehetnek, de néhány típus akár fél kilogrammot is nyomhat. Ugyanez vonatkozik a méretekre, amelyek szintén jelentősen eltérhetnek. A választás során általában a kisebb tömeg és a hosszabb akkumulátor élettartam között kell választanod. A méretek összefüggnek a kijelző átlójával, ezért érdemes átgondolni, hogy a kisebb vagy a nagyobb kijelzőt részesíted előnyben.

A GPS túra navigáció speciális funkciói

Milyen speciális funkciókkal rendelkezik a túranavigáció?

 • Magasságmérő: különösen a hegyi túrák szerelmesei számára hasznos.
 • Hőmérő: nagyon praktikus funkció, amely megmutatja az aktuális hőmérsékletet.
 • Iránytű: hasznos lehet, különösen akkor, ha eltévedsz.
 • Aktuális és legmagasabb sebesség: ezáltal megtudhatod, hogy milyen gyorsan haladsz, és mi volt a legnagyobb sebességed.
 • Vízállóság: megvédi a túranavigációt a vízzel való érintkezéstől.

Szeretsz hosszabb ideig a természetben tartózkodni? Akkor mindenképpen látogasd meg a kemping és túra kategóriát, ahol további felszereléseket találsz, amelyekre biztosan szükséged lesz. És most már irány a szabadba!

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
16 termék
4,6 16×
iGET CYCLO C210 GPS
GPS navigáció - kerékpárhoz, 2,2"-es kijelző, magasságmérő, teljes idő, aktuális vezetési idő, megtett távolság, mozgásérzékelő és aktuális sebesség, iOS és Android kompatibilis, ANT+ és Bluetooth kompatibilis, tartó a csomag része, tok színe fekete, mérete 86 × 54 × 18 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 80 g
9 090 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTiget18
4,7 14×
iGET CYCLO C220 GPS
GPS navigáció - kerékpárhoz, 2,3"-es kijelző, magasságmérő, teljes idő, aktuális vezetési idő, megtett távolság, mozgásérzékelő és aktuális sebesség, iOS és Android kompatibilis, ANT+ és Bluetooth kompatibilis, tartó a csomag része, tok színe fekete, mérete 85 × 54 × 21 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 65 g
20 590 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTiget17
5,0
Garmin GPSmap 67
GPS navigáció - 3"-es kijelző, 240 × 400 Mpx felbontás, 840 óra akkumulátor üzemidő, 16 GB belső memória,, iOS és Android kompatibilis, ANT+, WiFi és Bluetooth kompatibilis, tok színe fekete, mérete 163 × 62 × 35 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 230 g
219 890 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTgarm0030
5,0
Garmin GPSmap 67i
GPS navigáció - 2,99"-es kijelző, 240 × 400 Mpx felbontás, vízálló, 425 óra akkumulátor üzemidő, 16 GB belső memória,, iOS és Android kompatibilis, ANT+, WiFi és Bluetooth kompatibilis, tok színe fekete, mérete 163 × 62 × 35 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 230 g
259 890 Ft
Raktáron 2 db
Termékkód: SPTgarm0029
3,5
iGET CYCLO C250 GPS navigáció
GPS navigáció - kerékpárhoz, 2,2"-es kijelző, magasságmérő, teljes idő, aktuális vezetési idő, megtett távolság, mozgásérzékelő és aktuális sebesség, Android és iOS kompatibilis, Bluetooth, WiFi és ANT+ kompatibilis, tartó a csomag része, tok színe fekete, mérete 85 × 54 × 19 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 90 g
29 190 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: SPTiget16
5,0
Garmin inReach Mini 2 Flame Red GPS EMEA
GPS navigáció - 1,45"-es kijelző, 176 × 176 Mpx felbontás, 720 óra akkumulátor üzemidő, memóriakártya nélkül, iOS és Android kompatibilis, ANT+ és Bluetooth kompatibilis, tok színe piros és fekete, mérete 99 × 52 × 26,1 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 100 g
114 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTgarm0026
5,0
Garmin eTrex SE
GPS navigáció - 2,2"-es kijelző, 240 × 320 Mpx felbontás, vízálló, 1800 óra akkumulátor üzemidő, 28 MB belső memória, Android és iOS kompatibilis, Bluetooth kompatibilis, tok színe fekete és sárga, mérete 100 × 61 × 33 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 157 g
59 890 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTgarm0028
4,7 38×
Garmin tempe™ külső környezeti hőmérséklet-érzékelő
Érzékelő - hőmérséklet mérése, tartozék az eTrex 32x, eTrex Touch 35, GPSmap 65s/65sr/66i, Oregon 7xx, Montana 7xx sorozatokhoz
15 990 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP572a01
Garmin GPSmap 65s EUROPE
GPS navigáció - túrázáshoz, 2,6"-es kijelző, 160 × 240 px felbontás, magasságmérő és útmegjegyzés, előre telepített TopoActive v4 EU, OpenStreetMap térképformátum, 16 óra akkumulátor üzemidő, 16 GB belső memória, memóriakártya kapacitása 32 GB, Android és iOS kompatibilis, Bluetooth és ANT+ kompatibilis, kábel a csomag része, tok színe fekete és khaki, tömege 217 g
Leárazás -9 %
156 590 Ft 172 590 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTgarm0011
Garmin Montana 750i EU - GPS navigáció Ingyenes
szállítás boltjainkba
Garmin Montana 750i EU
GPS navigáció - túrázáshoz, 5"-es kijelző, 800 × 480 px felbontás, magasságmérő és útmegjegyzés, beépített kamera, előre telepített TopoActive v4 EU és city Navigator Europe (közúti navigációs térkép), 18 óra akkumulátor üzemidő, 16 GB belső memória, memóriakártya kapacitása 32 GB, Android és iOS kompatibilis, Bluetooth, WiFi és ANT+ kompatibilis, kábel és újratölthető elem a csomag része, tok színe fekete, tömege 410 g
342 690 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTgarm0009
4,7 14×
iGET CYCLO C220 GPS
GPS navigáció - kerékpárhoz, 2,3"-es kijelző, magasságmérő, teljes idő, aktuális vezetési idő, megtett távolság, mozgásérzékelő és aktuális sebesség, iOS és Android kompatibilis, ANT+ és Bluetooth kompatibilis, tartó a csomag része, tok színe fekete, mérete 85 × 54 × 21 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 65 g
19 590 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTiget17
2,5
Lezyne SUPER PRO GPS BLACK
GPS navigáció - kerékpárhoz, 2"-es kijelző, hőmérő, teljes idő, aktuális vezetési idő, megtett távolság, mozgásérzékelő, átlagsebesség és aktuális sebesség, vízálló és elektrokerékpárral kompatibilis, TCX térképformátum, Bluetooth, ANT+ és USB kompatibilis, tartó a csomag része, tok színe fekete, mérete 70,6 × 48,16 × 26 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 60 g
70 190 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTlez162
2,5
Lezyne SUPER PRO GPS BLACK
GPS navigáció - kerékpárhoz, 2"-es kijelző, hőmérő, teljes idő, aktuális vezetési idő, megtett távolság, mozgásérzékelő, átlagsebesség és aktuális sebesség, vízálló és elektrokerékpárral kompatibilis, TCX térképformátum, Bluetooth, ANT+ és USB kompatibilis, tartó a csomag része, tok színe fekete, mérete 70,6 × 48,16 × 26 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 60 g
65 290 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: SPTlez162
5,0
Garmin inReach Mini 2 Black GPS EMEA
GPS navigáció - 1,45"-es kijelző, 176 × 176 Mpx felbontás, 720 óra akkumulátor üzemidő, memóriakártya nélkül, iOS és Android kompatibilis, ANT+ és Bluetooth kompatibilis, tok színe fekete, mérete 99 × 52 × 26,1 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 100 g
135 390 Ft
Kérés esetén megrendeljük 5 db
Várható 2024. 07. 18.
Termékkód: SPTgarm0027
4,9 16×
iGET CYCLO C200 GPS
GPS navigáció - kerékpárhoz, túrázáshoz, 1,8"-es kijelző, magasságmérő, teljes idő, aktuális vezetési idő, megtett távolság, mozgásérzékelő és aktuális sebesség, 30 óra akkumulátor üzemidő, iOS és Android kompatibilis, ANT+ és Bluetooth kompatibilis, tartó a csomag része, tok színe fekete, mérete 75 × 48 × 20 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 59 g
6 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTiget19
4,6 16×
iGET CYCLO C210 GPS
GPS navigáció - kerékpárhoz, 2,2"-es kijelző, magasságmérő, teljes idő, aktuális vezetési idő, megtett távolság, mozgásérzékelő és aktuális sebesség, iOS és Android kompatibilis, ANT+ és Bluetooth kompatibilis, tartó a csomag része, tok színe fekete, mérete 86 × 54 × 18 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 80 g
8 590 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SPTiget18

Turisztikai GPS navigáció

turistafelszerelésHová menjünk kirándulni? (TIPPEK) A túrázás és a kirándulások egyre népszerűbbek, különösen a nyári hónapokban, és országunk valóban sok nagyszerű helyet kínál ebben a tekintetben. Gyere, és nézd meg érdekes tippjeinket hazánk egyes régióinak látnivalóival kapcsolatban, és hagyd, hogy inspiráljanak.

Turisztikai GPS navigáció

A Turisztikai GPS navigáció kategóriában összesen 16 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó turisztikai GPS navigáció
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ