Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku 30 dnů na vrácení

UB Logo Tee Puma Puma fekete M

Termékkatalógus
UB Logo Tee Puma Puma fekete M
Póló alkalmas a mindennapi viselet, elegáns, kényelmes, kényelmes az egész napos viselet, készült minőségi gyapjúból, nyomtatott Puma macska logó
Kód:  SPTms1140 Termékszám:  4056206598168 Gyártó honlapja:
UB Logo Tee Puma Puma fekete M Megszűnt

UB Logo Tee Puma Puma fekete M

Ez az egyedülálló póló márka Puma egy jó vétel minden férfi megcsodálta a legnagyobb sífutó csillag - Usain Bolt.Köszönhetően egyedülálló artikulációs modern feldolgozás és a maximális kényelmet póló jellemzői az abszolút legjobb szabadidős trükk ideális mindennapi viselet.Mutasd ki a felesége és barátai az eredeti, fekete póló, jellegzetes, lila betűkkel Usain Bolt. Kap egy inget, hogy rúg, hogy még nagyobb eredményeket. Nem nap többé nem mindennapi! Hagyja magát a kísértés a káprázatos szépsége ingek, ahol jól érzi magát.

Legfontosabb jellemzők

  • Férfi szabadidő póló
  • eredeti és modern megjelenés
  • logo: Usain Bolt
  • rövid ujj
  • tökéletes illeszkedés
  • kényelmes
  • alkalmas nappali viselet
  • kanóc verejték el a bőrt
  • Anyaga: 100% poliészter
  • Méret: M
  • fekete

DryCELL technológia

A készülék fel van szerelve egy speciális dryCELL technológiák, amelyek könnyen vigyázni eltávolítása verejték.Ez a high-end póló férfiak számára készül, mérete M.A termék tartós anyagból készül: 100% poliészter. Válassza ki saját magát és barátait bizonyított minőség!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: UB Logo Tee Puma Puma fekete M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Puma UB Logo Tee Puma Black M. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Puma UB Logo Tee Puma Black M. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte UB Logo T Puma Puma Black M. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte UB Logo T Puma Puma Black M.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ