30 dnů na vrácení Shop roku

Új irány K9 Zöld

Termékkatalógus
Új irány K9 Zöld
Elektromos kapásjelző elkötelezettség, beleértve a fülek és szilikon tok, zöld
Kód:  RYBND03 Termékszám:  0601209550541

Új irány K9 Zöld

Új irány egy külön K9 harapás mutatók szállított köztük két darab nagyon LED annyira. fülek zöld. Diódák vannak elhelyezve az oldalán, így biztosítva a kiváló láthatóságot egy sor 180 fok. Kijelző bővelkedik más tulajdonság, ami nélkül nem lehet csinálni, ha a horgászatot. Ez a modell is fel van szerelve Bluetooth vezeték nélküli technológia, amely lehetővé teszi a távoli vezérlésére egy speciális alkalmazás, amely telepíti a okos telefon vagy tabletta. Hatótávolsága 30 méter ideális feltételeket. Teljesítmény, melyet egy pár elem CR2.

legfontosabb jellemzői

  • vízálló
  • Csúszásmentes bélés tárolására veretlen
  • A gumírozott felület
  • Bluetooth hatótávolság akár 30 méter
  • éjszakai világítás
  • Szállítjuk két dióda úgy. uší

Már soha nem hagyja ki a fogási

Beállíthatjuk, hogy a megfelelő hangot szinten 7. Ott van még a "néma" automatikus visszatérés 30 másodperc után készenléti üzemmódban. Ez a funkció Belátható, különösen, ha egyengetése a vonal vagy váltogatásra swinger. Azt is választhatja, akár 10 szintű érzékenységét, valamint a hangerő. Hang is teljesen ki van kapcsolva. Ez nagyon hasznos, és az éjszakai megvilágítás kék. A fülek kivehető stabilizáló rúd oldalán, a halászati ??és az erőszakos jelenetek. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Új irány K9 Zöld
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si New Direction K9 Green. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si New Direction K9 Green.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ