AP+ nový vizuál Slevy s AP+

Ujjrögzítők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Rendeltetés
Boka
(4)
Vádli
(4)
Térd
(4)
Váll
(4)
Hát
(4)
Szűrés

Az ujjrögzítő a kéz ujjainak támogatására és védelmére szolgáló kulcsfontosságú kiegészítő a sérülések, ízületi gyulladás és egyéb problémák esetén. Ez az apróság segít az ujjakat a megfelelő helyzetben tartani, enyhíti a fájdalmat és elősegíti a gyógyulást. Tudj meg többet az ujjrögzítő típusairól az alábbi sorokban.

Tovább

Az ujjrögzítő megkönnyíti a felépülést a sérülések után

Az ujjrögzítő nemcsak a sportolók számára hasznos, hanem mindenkinek jól jön, aki az ujjak különböző sérüléseivel küzd. Egyszerű alkalmazhatósága és hatékonysága meglehetősen hasznossá teszi az ujjak ízületeinek védelmében. Ezek a zseniális kiegészítők segítséget nyújtanak, amikor az ujjakat rögzíteni kell. Milyen egyéb előnyöket nyújthat még egy ujjrögzítő?

  • Az ujjrögzítő kitámasztja a sérült és fájó ujjakat.
  • Segít a fájdalom csökkentésében azáltal, hogy csökkenti a nem kívánt mozgásokat és az érintett területre gyakorolt nyomást.
  • Az ujj rögzítő szalag rugalmas és kényelmes anyagokból készül, amelyek alkalmazkodnak az ujjakhoz.
  • Az ujjrögzítők a sérüléseket követően a felépülés során játszanak óriási szerepet.

Kineziologikus ujj rögzítő szalag
Kineziológiai ujjrögzítő

Alumínium ujj rögzítő szalag
Alumínium ujjrögzítő

i

Egy közönséges ujjrögzítőre van szükséged?

Az ujjrögzítő egy praktikus eszköz, amelyet a sérült vagy legyengült ujjak védelmére és támogatására használnak. Enyhe kompressziót és stabilizációt biztosít, ami segít csökkenteni a duzzanatot és a fájdalmat, valamint elősegíti a gyógyulást. A hüvely formájú ujjrögzítők ideálisak a sportolás vagy a munka során, esetleg a kisebb sérülések és horzsolások megelőzésére.

Ujj rögzítő szalag

Az orvosi ujj rögzítő szalag nagy segítség a sérülések, gyulladások kezelésében vagy az ujjízületek stabilizálásában. Nemcsak a szükséges támaszt és védelmet biztosítja az ujjak számára, hanem segít a fájdalom csökkentésében és a gyógyulás elősegítésében is. Rugalmasságának és alkalmazkodóképességének köszönhetően különböző ujjakon és különböző célokra használható, így a sportolástól kezdve a mindennapi tevékenységekig számos helyzetben hasznos lehet.

Bandázs és a kineziológiai ujjrögzítő 

Az kineziológiai ujjrögzítő kifejezetten azért hasznos, mivel sérüléskor vagy a sérülés megelőzése érdekében szilárd támaszt és védelmet nyújt egy adott ujjnak. Gyakran rugalmas vagy neoprén anyagból készül, hogy jobban alkalmazkodjon az ujj alakjához. A hagyományos ujjrögzítő sokoldalúbb, általában az ujjak vagy más testrészek ideiglenes megerősítésére és stabilizálására használják, nem rugalmas anyagból készült, amely bizonyos mértékig korlátozza a mozgást.

A szalagok vagy bandázsok különböző színben, hosszúságban és szélességben kaphatók (általában 5 cm × 5 m).

Milyen ujjrögzítőt vásároljunk?

Mindkét típusú ujjrögzítő hasonló védelmi és támasztó funkcióval rendelkezik, de kialakításában és sajátosságaiban különbözik. A kézen található ujjak rögzítésére alkalmas ujjrögzítő a kéz mozgásához és rugalmasságához igazodik, stabilizációt és védelmet nyújt, miközben fenntartja a finomabb motoros képességeket. A lábujjakhoz alkalmas ujjrögzítő kifejezetten a láb anatómiai és funkcionális igényeinek megfelelően készült. Orvosi ujjrögzítő és kötés is választható az egyes lábujjakhoz és azok fiziológiai helyzetéhez.

i

Speciális ujjrögzítő típusok 

A speciális ujjrögzítők esetében leggyakrabban a hüvelykujjak vagy kisujjak számára készült rögzítőkkel találkozhatunk. A kéz kisujjához készült speciális ujjrögzítő úgy készül, hogy támogatást és védelmet nyújtson a sérülésre leginkább hajlamos konkrét ujjnak. Ez a lehetőség ideális sérülések, gyulladások, valamint egyéb kisujjproblémák esetén, mivel stabilizációt biztosít és segíti a gyógyulást.

Nem csak egy ujjrögzítő érdekel?

Ha olyan átfogó megoldást keresel, amely nemcsak az ujjadat, hanem az egész kezedet támogatja és védi, beleértve a hideg és meleg borogatások használatát a megkönnyebbülés és gyorsabb gyógyulás érdekében, akkor az igényeidnek megfelelő termékek széles választékát kínáljuk. Itt mindent megtalálsz, amire az egészséged hatékony támogatásához szükséged van.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Kineziológiai tapasz - kineziológiai, hosszú 5 m, széles 5 cm, kék színű
2 690 Ft

2.
Kineziológiai tapasz - kineziológiai, hosszú 5 m, széles 5 cm, fekete színű
2 890 Ft

4 termék
FIXAtape Kinesio Standard 5 cm × 5 m, kék, 1 db - Kineziológiai tapasz Típusok
4,5 27×
FIXAtape Kinesio Standard 5 cm × 5 m, kék, 1 db
Kineziológiai tapasz - kineziológiai, hosszú 5 m, széles 5 cm, kék színű
2 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MMMSPO1021
FIXAtape Kinesio Standard 5 cm × 5 m, fekete, 1 db - Kineziológiai tapasz Típusok
4,5 27×
FIXAtape Kinesio Standard 5 cm × 5 m, fekete, 1 db
Kineziológiai tapasz - kineziológiai, hosszú 5 m, széles 5 cm, fekete színű
2 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MMMSPO1025
FIXAtape Kinesio Standard 5 cm × 5 m, rózsaszín, 1 db - Kineziológiai tapasz Típusok
4,5 27×
FIXAtape Kinesio Standard 5 cm × 5 m, rózsaszín, 1 db
Kineziológiai tapasz - kineziológiai, hosszú 5 m, széles 5 cm, rózsaszín színű
2 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MMMSPO1023
FIXAtape Kinesio Standard 5 cm × 5 m, testszínű, 1 darab - Kineziológiai tapasz Típusok
4,5 27×
FIXAtape Kinesio Standard 5 cm × 5 m, testszínű, 1 darab
Kineziológiai tapasz - kineziológiai, hosszú 5 m, széles 5 cm, testszínű színű
3 090 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MMMSPO1024

Ujjrögzítők

A Ujjrögzítők kategóriában összesen 4 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Ujjrögzítők – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó ujjrögzítők Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább ujjrögzítők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb ujjrögzítők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: ujjrögzítők vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ