Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku Akvizice ApF HU

Umbro holdall fekete

Termékkatalógus
Umbro holdall fekete
5 2 értékelés
Sporttáska - válltáska, térfogat: 65 l,
Kód:  UMB001 Termékszám:  5054005157509

Umbro holdall fekete

Stílusos sporttáska Umbro holdall c fekete, sárga betűkkel lesz a nélkülözhetetlen társ utazás során a képzés. Ez elegendő helyet biztosít a 65 literes mind sporteszközök, valamint a különböző személyes tárgyait. Prostor je rozdělen mezi velkou hlavní kapsu a dvě menší kapsy na bocích. Minden zsebek vannak ellátva erős cipzárral. Az egész alsó borítja egy speciális vízálló membrán. Biztosítja kényelmes hordozás vállpánttal. Mivel a kisebb zsák hevederek is, hogy a kezében. Természetesen vannak minőségű anyagoApproxól, hogy ígéretet magas kopásállóság.

Legfontosabb jellemzők

  • Nagy központi zseb
  • Két kis oldalzseb
  • Az alsó bevont vízálló membrán
  • Szíj a kezünApproxen, és a válla fölött,
  • Volume 65 l

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Umbro holdall fekete
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Umbro Holdall black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Umbro Holdall black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Umbro holdall schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Umbro holdall schwarz.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ