A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

Uni Cat Pointer 460 g

Termékkatalógus
Uni Cat Pointer 460 g
Bója - Felfújható, kifejezetten harcsázó bója, lecsavarható antennával a jobb láthatóságért, megerősített HDPVC anyagból
Kód:  JVR046149 Termékszám:  4039507185466 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Uni Cat Pointer 460 g Megszűnt

Uni Cat Pointer 460 g

Szeret harcsázni? Akkor tudja, hogy a hagyományos harcsázó bóják szállítása körülményes. A harcsázó bóják többnyire nagyok, és sok helyet foglalnak a kocsiban.  Ha ez Önt is zavarja, van egy kitűnő megoldásunk az Ön számára. Próbálja ki az új felfújható Uni Cat Pointer bóját, kifejezetten harcsázók számára. A bója tartós HDPVC anyagból készült. Felfújás után a méretei 34 × 27 cm, a tömege pedig 460 g. Az Uni Cat Pointer bója oldalán négy szerelék lyuk található. A jobb láthatóság érdekében a bója tetejére antennát lehet csavarni.

Az Uni Cat Pointer legfontosabb előnyei

  • Felfújható harcsázó bója
  • Helytakarékos szállítás
  • Anyaga erősített HDPVC
  • Lehetőség antenna felszerelésére
  • Méretek felfújt állapotban: 34 x 27 cm-es
 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Uni Cat Pointer 460g. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Uni Cat Pointer 460 g.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ