AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

UOVision UV 535 Panda

Termékkatalógus
UOVision UV 535 Panda
4,0 3 értékelés
Vadkamera - láthatatlan megvilágítás, könnyen kezelhető, masszív, GSM modul nélkül
Kód:  CEL005d Termékszám:  1305-051

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

UOVision UV 535 Panda

Az OVision UM535 Panda egy csúcsminőségű, álcázott vadkamera 1,5"-os LCD kijelzővel, amely a rögzített képeket SD kártyán tárolja. Szinte teljesen észrevehetetlen, emellett rendkívül hatékony IR megvilágítással rendelkezik, amelynek hullámhossza 940 nm. A fekete függönyözésnek köszönhetően a készülék egyszerűen láthatatlan. A szélessávú PIR érzékelő azonnal aktiválódik, amint mozgást észlel az objektív látómezejében. A magyar nyelvű menü átlátható és tagolt, így minden paraméter beállítható anélkül, hogy a teljes tartalmat át kellene böngésznie.

Ha mindehhez hozzávesszük a kiváló 6Mpx-es felbontást, és az akár 8 darab csatlakoztatható elemet a hosszú élettartamért, úgy egy igazán erőteljes és modern vadkameráról beszélhetünk. Az UV 535 modell a rögzített fotókat és videókat SD kártyán tárolja. Az UOVision igazán masszív kivitelezése a professzionális használhatóságért főként vagyonvédelemre teszi alkalmassá, ám használható az állatvilág megfigyelésére is. A készülék biztosításáért vásárolható hozzá kábelzár, amely felszereléséhez a kamera vázán egy nyílás áll rendelkezésre.

A készülék érzékelési távolsága 12 méter, az automatikus fénykorrekció pedig gondoskodik az optimális beállításokról a legjobb képminőség érdekében. Az IR apertúra nem tartalmaz mechanikus részeket, így biztosítva a halk üzemelést. Az eredeti fotócsapda a magyar nyelvű menüvel a magyar piacra számára.

Használható:

  • Vadászok - állatvilág megfigyelésére
  • Nyaralók őrzésére
  • Parkoló autó őrzésére
  • Ültetvény őrzésére
  • Rendőrség - lerakatok őrzésére
  • Kültéri és beltéri használatra egyaránt 

Műszaki adatok:

Képi felbontás:
6MP

Videó felbontás:
VGA: 640×480 (16 fps); QVGA: 320×240 (20 fps) 

Megvilágítás:
Láthatatlan IR

További tulajdonságok:
Magyar nyelv
Fotózás
Fotók áttekintése
Videózás
Csatlakoztatható állványra

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: UOVision UV 535 Panda Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si UOVision UV 535 Panda. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si UOVision UV 535 Panda.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ