Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

UOVision UV 595 + ingyenes 16 GB SD

Termékkatalógus
UOVision UV 595 + ingyenes 16 GB SD
4,0 2 értékelés
Vadkamera - érzékelő hatótávolsága: 20 m, 12 Mpx maximális fényképminőség, érzékelő felbontása: 5 Mpx, IR lámpa, 364 nap max. üzemidő, tápellátás: AA, 12 db elem, vízállóság: IPX6, WiFi, tömege: 675 g
Kód:  CEL005f1 Termékszám:  1604-005

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

UOVision UV 595 + ingyenes 16 GB SD

Szüksége van egy hatékony módszerre, hogy figyelemmel kísérhesse a faháza vagy nyaralója biztonságát? Keres egy diszkrét segítséget gyümölcsöse vagy parkoló autója megfigyelésére? Biztosítaná az otthonát kívül-belül egy stabil biztonsági felszereléssel? Mindez és még sok más hasznos funkció érhető el ebben a termékben. Az UV fotopast 595 HD az UOVision márkától, amely utódja az 565 modellnek. Az előző modellhez képest az UV 595 egy továbbfejlesztett záró kliprendszerrel és egy teljesen láthatatlan lumen dióda egységével rendelkezik, amelyet egy rács borít a nemkívánatos káprázás kiküszöbölése érdekében, mégis rendkívül hatékony expozícióval bír az éjszakai őrködéshez.  940 nm hullámhosszú infravörös fénysugárral és PIR érzékelővel rendelkezik, amely nem az egész lencsét fedi le. A felvételeket az SD-kártyán lehet tárolni, mely külön díj nélkül a csomagolás tartalmát képezi. 16 gigabájt kapacitással büszkélkedhet.


Nejlepší řešení pro odhalení škodné

Pohotové snímání

Gyors reakcióidő
 

A képeket nagy felbontásban 12 Mpx felbontással készíti el, és Full HD videók rögzítésére is lehetőség van. A trigger válasz csak 0,7 másodperc, tehát a képek készítése nagyon gyors. Van időzítő is az időzített képek létrehozásához. Ráadásul rossz láthatóság esetén hasznos lehet 940 nm-es hullámhosszú, 6-12 méteres távolságú láthatatlan megvilágítás is.

Legfontosabb jellemzői

  • Felbontás 12 megapixel
  • 60 nagy teljesítményű IR LED
  • Hatótávolság 6-12 m
  • Támogatja a Wi-Fi SD kártyákat
  • Energiatakarékosság
  • Robusztus és tartós kialakítás
  • Külső tápegység 6-12 V
  • Időzítő 
  • 1080P HD videó hangfelvétellel
  • 2,0 "színes TFT kijelző zoommal
  • A csomag része a 16 GB SD kártya

Fotopast UOVision UV 595

Megbízható védelem tulajdona számára

UV 595 HD tartalmaz egy sor praktikus modult, amelyek felerősíti a felhasználói élményt a lehető legnagyobb szintre. Közülük kiemelendő az egyéni azonosítási opció, a nagyobb pontosság, az időzítő Time lapse pontossággal és a jobb minőségű éjszakai felvételek. Extra gyors válaszideje és robusztus kialakítása teszi ezt a modellt alkalmassá arra, hogy megvédje nem csak a tulajdonát, hanem használhassa akár professzionális kémfeladatokhoz is. Elmondhatjuk, hogy az UV-595 HD manapság az egyik legjobb termék kategóriájában a piacon. ?

Csatlakozás mobileszközhöz

A WiFi SD kártyák támogatásával egyszerűen letöltheti a fájlokat közvetlenül a mobilkészülékre. A csomag tartalmaz egy 16 GB-os SD kártyát, így azonnal elkezdheti használni az eszközt. A tápegység 12 AA akkumulátor, amellely akár egy évig is használható az eszköz.


České menu

                                                 Egyszerű működés


A Fotopast UOVision robusztus és teljesen zárt formatervezéssel rendelkezik, és jelenleg a leghatékonyabb megoldás az emberi károk felderítésére. Az egyszerű kezelés érdekében színes LCD kijelző áll rendelkezésre. A nagyobb képminőség és a csendes működés biztosítja a mechanikus IR hiányát. 


Paraméterek

Tömeg
675 g Kész!
Fotó maximális minősége
12 Mpx Kész!
Érzékelő felbontása
5 Mpx Kész!
Érzékelő hatósugara
20 m Kész!
Funkciók
IR lámpa Kész!

Tömeg

Tömeg
675 g Kész!

Fényképezőgép felbontása

Fotó maximális minősége
12 Mpx Kész!
Érzékelő felbontása
5 Mpx Kész!

Érzékelő hatósugara

Érzékelő hatósugara
20 m Kész!

Tulajdonságok

Funkciók
IR lámpa Kész!
Vízhatlan
IPX6 Kész!
Konnektivitás
WiFi Kész!
Memóriakártya típusa
SD Kész!

Tápellátás

Tápellátás
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor típusa
AA Kész!
Akkumulátorok száma
12 db Kész!
Max. akkumulátor élettartam
364 nap Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: UOVision UV 595 + ingyenes 16 GB SD Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si UOVision UV 595 + 16GB SD karta. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si UOVision UV 595 + 16GB SD karta.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ