30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

UrbanStar Harley BLACK

Termékkatalógus
UrbanStar Harley BLACK
Elektromos roller - hatótávolsága 70 km, maximális sebesség 25 km / h. Első és hátsó lámpák, felfüggesztés / rugók, hidraulikus fékek, állásszöge 30 °, 180 kg-os terhelési kapacitással.
Kód:  SPTesin019 Termékszám:  8595584300124

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

UrbanStar Harley BLACK

Tegyen egy kört a parkban ezzel a kifinomult, elektromos UrbanStar robogóval, akár vásárolni, akár  dolgozni menjen is! A robogó nagyon precíz kialakítású, emlékeztet a híres Harley Davidson motorkerékpárra. Hihetetlen tulajdonságai közül kiemelkedik a 70 km-es kiváló hatótávolsága,  a maximum 25 km /  órás végsebessége  és minden kötelező felszerelés, amelyet nem szabad kihagyni egyetlen szállítójárműből sem.  Alap meghajtó-egysége egy 1000 W teljesítményű elektromos motor , amelyet egy 60V teljesítményű,  12 Ah kapacitású lítium-akkumulátor lát el .

A Harley UrbanStar elektromos robogók főbb jellemzői

  • Jól megtervezett elektromos robogó
  • Első és hátsó lámpák, beleértve a féklámpát is
  • Hatótávolság 70 kilométerig
  • Jó rugózás a nehéz terepen történő jobb áthaladás érdekében
  • Maximális terhelés 180 kg
  • A robogó max. állásszöge 30 °
  • Könnyű működtetés
  • A vezetéséhez nem kell vezetői engedély

Stílusos robogó, amit  mindenki keresni fog

A már önmagában  is jól  megtervezett UrbanStar  robogók természetesen el vannak látva minden kötelező elemmel,  beleértve a biztonsági elemeket is.   Az első lámpák  LED- es megvilágításúak,  a hátsók pedig klasszikusak, beleértve a  féklámpát is. Természetesen vannak irányjelzők is rajta, ezért úgy fogja magát érezni, mintha egy  igazi gépet / motort vezetne. A hatékony fékezésről a  mindkét keréken meglévő hidraulikus fékek gondoskodnak. 

A kényelem kedvéért a hátsó üléstámla úgy van kialakítva, hogy akár hosszabb távon is elegendő hely legyen a problémamntes utazáshoz. Széles abroncsok garantálják a kiváló irányíthatóságot, és kiválóan leküzdik az út egyenetlenségeit. Van egy  első és hátsó felfüggesztés / rugó, amely növeli a vezetés élvezetét  rosszabb terepen is.   

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes elektromos roller választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: UrbanStar Harley BLACK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Urbanstar Harley BLACK. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Urbanstar Harley BLACK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Urbanstar Harley BLACK.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ