AP+ nový vizuál Shop roku

Vango Nitestar Junior Cobalt

Termékkatalógus
Vango Nitestar Junior Cobalt
Hálózsák - gyermek, 2-3 évszakos, üreges rostokkal, kétirányú zipzár a bal oldalon, ajánlott magasság max. 155 cm, hőmérséklet: kényelem 4°C, határérték -3°C, szélsőségesen -19°C, tömege: 1,3kg
Kód:  VNG1014 Termékszám:  SBMNITESTC17S51

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Vango Nitestar Junior Cobalt

Rendszeresen a természetben alszik és hálózsákot keres a gyermekének? Vásároljon Vango Nitestar Junior Cobalt  hálózsákot. Ez a múmia típusú hálózsák nagyon megér az árát. Ez egy kiváló minőségű, három évszakos hálózsák, ami megbízhatóan megakadályozza a hőveszteséget. A Vango hálózsák kettős szigetelőréteggel rendelkezik, amely extra meleget biztosít a benne alvóknak. A bélés anyaga fésült poliészter, így kiemelkedik tartóssága, és a hálózsák majd sok szezonon keresztül társa lehet gyermekének. A Vango Nitestar Junior Cobalt hálózsák, a legjobb a fiatal csoportok kirándulásaihoz.

A Vango Nitestar Junior Cobalt hálózsák főbb jellemzői:

  • Múmia hálózsák
  • 100% poliészter - a hálózsák meleg és légáteresztő
  • Önzáró 2-utas zipzár
  • A Vango hálózsák a nyakánál összehúzható
  • Kompresszió, madzagos tárolózsák – csökkenti a csomagolási térfogatot
  •  Állítható váll szigetelés
  •  Belső zseb telefonokhoz és iratokhoz

A Vango Nitestar Junior Cobalt hálózsákba nagyon könnyű belebújni. Egy nagyon szuper tulajdonsága egy tökéletes helyre elhelyezett belső zseb, ahol gyermeke elhelyezheti a mobiltelefonját, mp3 lejátszóját, illetve egyéb dolgait. A kiválóan szigetelt zipzárak segítenek megtartani a test melegét a hálózsákon belül, még akkor is, ha hideg szellő fúj a zsákon kívül. Ha egy megbízható hálózsákot keres, egy kellemes éjszaka eltöltésére gyermeke számára, a Vango Nitestar Junior Cobalt tökéletes választás lesz!

Paraméterek

Használat
Gyerek Kész!
Max. magasság
155 cm Kész!
Maximum hőmérséklet
20 °C Kész!
Hőmérsékleti limit
4 °C Kész!
Forma
Múmia Kész!

Alkalmazás

Használat
Gyerek Kész!

Max. struktúra

Max. magasság
155 cm Kész!

Hőmérsékleti tartományok

Maximum hőmérséklet
20 °C Kész!
Hőmérsékleti limit
4 °C Kész!

Tömeg

Tömeg
1 300 g Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Vango Nitestar Junior Cobalt Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Vango Nitestar Junior Cobalt. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Vango Nitestar Junior Cobalt. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Schlafsack Vango Nitestar Junior Cobalt Blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Schlafsack Vango Nitestar Junior Cobalt Blau.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ