Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

VANGUARD Endeavor HD 82A

Termékkatalógus
VANGUARD Endeavor HD 82A
Távcső A legfejlettebb optikai műszerek
Kód:  OW202a3

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

VANGUARD Endeavor HD 82A

Törekvés HD a legfejlettebb optikai berendezés, Vanguard valaha gyártott. Az optikai rendszer ED üveg extra alacsony szórású pontos színek és gyakorlatilag megszünteti a színes szegélyeket. Objektív teljesen több bevonatú hogy biztosítsák az optimális fényáteresztés, valamint a tető prizma Bak4. Azt behúzható szemkagylóval büszkélkedhet lenyűgöző betekintési még nagy zoom beállításokat. Ez biztosítja a hatalmas látómezőt. Napfényvédő része a vakító napsütésben.

Törekvés HD is fel van szerelve finom és durva fókuszáló kerekek gyors és pontos hangolás beállításokat.Fontos megemlíteni azt is vízálló kivitelben, így miközben nézi nem dobott sem zord időjárás. Az optikai rendszer van töltve nitrogénnel, és az optikai elemek, így védve ködképző. Tartalmaz továbbá egy párnázott esőkabátot a biztonságos illeszkedés. Törekvés HD közvetlenül felszerelhető állványra.

Műszaki adatok:

nagyítás:
20x 65x hogy

A lencse átmérőjének:
82 mm

prizma:
Bak4

Látómező:
2,1 ° -1,0 ° (110 m ~ 52 m / 1000 m)

Betekintési:
19 ~ 20 mm-es

Legkisebb fókusztávolság:
6 ~ 6,5 m

Focus rendszer:
középpontjában

Kezelés lencsék:
Teljesen multi-bevonatos

méretek:
380 x 180 mm

súly:
1810 g
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: VANGUARD Endeavor HD 82A Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VANGUARD Endeavor HD 82A. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si VANGUARD Endeavor HD 82A.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ