30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Vibrációs tréner

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Max. teherbírás
100 kg
150 kg
-
Szűrés

A vibrációs tréner, vagy ritkábban használt nevén rezegtető gép, egy népszerű fitness eszköz, amely úgy mozgatja meg izmaidat, hogy nem kell komoly erőfeszítést igénylő edzést végezned. De pontosan milyen jótékony hatásokat kínál a vibrációs tréner, és miért lehet érdemes neked is beszerzned egyet?

Tovább

A vibrációs tréner eredete

A vibrációs tréner története messzebbre nyúlik vissza, mint gondolnánk, egészen pontosan a 19. századra. Legelőször Gustav Zander orosz orvos és feltaláló fejlesztette ki 1867-ben terápiás célokra egy olyan eszközt, amely súlyok és szíjtárcsák segítségével hozott létre rezgéseket. Száz évvel később az orosz űrkutatási program orvosai vibrációs tréning használatával igyekeztek ellensúlyozni a gravitáció hiánya által okozott kedvezőtlen hatásokat az űrhajósoknál, mint például a csontritkulás és a csonttörések megnövekedett veszélye. A NASA a mai napig vibrációs terápiát alkalmaz a csontritkulás megelőzésére. De mi a helyzet az átlagemberekkel? Mára a vibrációs tréner, vagy rezegtető gép, ahogyan néha nevezik, a széles körben használt fitness gépek közé tartozik. Nézzük, milyen hatásai és előnyei vannak a vibrációs tréner használatának.

Vibro trainers
A vibrációs tréner egyre népszerűbb fitness eszköz, amelynek hatékonyságát tudományos vizsgálatok támasztják alá.

A vibrációs tréner működése

A korszerű vibrációs tréner gépek tudományos vizsgálatok eredményeire támaszkodva születtek meg. A vizsgálatok a vibrációs terápia krónikus betegségekre gyakorolt hatását is vizsgálták, például kóros soványság, izomsorvadás és izomfájdalom. A vibrációs tréner azért hatásos, mert amikor rezgő felületen állunk, az agyunk érzékeli a folyamatos mozgást és erre reagálva gyors reflexszerű izomösszehúzódásokat generál. Így a vibrációs tréner komolyan megdolgoztatja az izmokat, amelynek számos jótékony hatását élvezhetjük.

A vibrációs tréner jótékony hatásai

Nézzük, milyen jótékony hatásokat kínál a vibrációs tréner használa?

  • Javítja a fizikai kondíciódat, növeli az izomtömeget - Habár a vibrációs tréner használata nem igényel látványos mozgásformákat és óriási erőfeszítést, az általa kiváltott gyors izomösszehúzódásoknak köszönhetően mégis erősíti az izmokat, növeli az izomtömeget és javítja az erőnlétedet.
  • Javítja a keringést - A keringési rendszer hatékony működése különösen fontos a végtagoknál, ahol a legvékonyabb erek találhatók. Segíthet érelmeszedés vagy visszeres fájdalom esetén is. A vibrációs tréner használata nemcsak a vérkeringésre, hanem nyirokrendszer működésére is jótékony hatással van.
  • Fokozza az anyagcserét - A megfelelően működő anyagcsere biztosítja a tápanyagellátást a test minden egyes sejtje számára, biztosítja a salakanyagok eltávolítását, és segít az ideális testsúly megtartásában.
  • Csökkenti az ízületi fájdalmat, javítja a csontok erősségét - A vibrációs tréner használata javítja az izmok rugalmasságát, s ezzel az ízületek stabilitását. Szintén jótékony hatással van a csontsűrűségre, tehát rendszeres használattal a csont lényegében újraépíti önmagát, így növekszik a csontok erőssége.
  • Segíti a rehabilitációt betegség vagy műtét után - A vibrációs tréner használata gyorsítja az izomerő és az izmok rugalmasságának visszaszerzését műtét után.
  • Enyhíti a stresszt, javítja a kedélyállapotot - Ez érvényes minden mozgásformára. A vibrációs tréner használata már azzal mosolyt csal az arcodra, hogy ráállsz és intenzív rázkódásba kezdesz. Az idegrendszer stimulációjával a vibrációs tréner használata segíthet a krónikus fájdalom csökkentésében, amely szintén nagymértékben hozzájárul az általános közérzet és hangulat javulásához.
  • Jelentős szerepet játszhat az időskori egészségmegőrzés területén - Időskorban a lehetőségek mozgásra, testedzésre beszűkülnek. Törékenyebb csontok, meggyengült izmok, csökkent egyensúlyérzék - mindez óvatosságra int. Viszont a mozgás szerepe éppolyan fontos lenne, mint fiatalkorban. A vibrációs tréner biztonságos, kevés erőfeszítést igénylő mozgást biztosít, amely jótékony hatással van nemcsak a csontokra, izmokra és ízületekre, hanem a keringési rendszerre is, így az általános egészségre. A vibrációs tréner használata szintén javítja az egyensúlyi rendszer működését, amely különösen fontos szempont időskorban.
Vibro trainers - Vibrációs tréner gyakorlatok
A vibrációs tréner gyakorlatok éppolyan változatosak lehetnek, mint más fitness eszközök esetén.

Vibrációs tréner gyakorlatok

Habár a gyártók reklámjaiból azt a benyomást kaphatjuk, hogy csak rá kell állni és meg sem kell moccanni, a vibrációs tréner kedvező hatása leginkább akkor jelentkezik, ha különféle pózokat váltogatunk a platformon, mivel ilyenkor bizonyos izmok feszített állapotba kerülnek, így a vibráció jobban megdolgoztatja őket. Tehát milyen gyakorlatok végezhetők a vibrációs tréneren?

  • Állóhelyzet széles vagy szűk terpeszben, lábak egyenesek, enyhén hajlítottak, vagy mélyen behajlítottak
  • Váltott térdemelés karameléssel kombinálva
  • Egylábas állás a platformon vagy kétlábas, de nem teljes talppal, csak a lábujjakkal és a talp elülső részével, tehát a sarkunk lelóg, mintha az útpadka szélén állnánk.
  • Fekvőtámasz pozíció, tenyerek a platformon egymáshoz közel vagy egymástól távol, könyökök enyhén vagy mélyen behajlítva
  • Fekvőtámasz pozíció, kezek a földön, lábak a vibrációs tréner platformján.

i

A vibrációs tréner kalória égetéséhez éppolyan hasznos eszköz, mint a legtöbb egyéb fitness eszköz, ezért a vibrációs tréner fogyás céljára is kiválóan alkalmas.

Vibrációs tréner ár

A legolcsóbb vibrációs tréner modellek ára 40-50 ezer forint körül mozog, míg a drágább típusok ára néhány tízezer forinttal magasabb is lehet. Ebből már látható is, hogy a vibrációs tréner nem filléres edző eszköz, viszont hosszú évekig használható, s olyan jótékony hatású mozgásformát kínál, amelyet másképp nem lehet reprodukálni, s amely fontos része lehet a sportszeretők mindennapjainak, de különösen hasznos lehet azoknak, akik kevésbé aktív életmódot folytatnak például mindennapos ülőmunka vagy mozgásszervi vagy egyéb krónikus egészségügyi problémákból kifolyólag.

Vibro Shaper ár

A Vibro Shaper az egyik legnépszerűbb vibrációs trénernek számít. Az összes többi hasonló fitness gép alapjául szolgált. A Vibro Shaper ára rendkívül kedvező, az olcsóbb gépek közé tartozik, ez az egyik fő oka, miért lett belőle ennyire kedvelt kardió gép. A drágább vibrációs trénerek legfőképp a programok és a sebességfokozatok számában nyújtanak többet.

Vibrációs tréner vélemények

A legtöbb fitness eszköz esetén fontos jól megfontolni a választást. Ebben néha sokat segíthet más vásárlók véleménye. Vibrációs tréner vélemények oldalunkon vásárlói visszajelzések figyelembevételével rangsoroltuk termékeinket, mint például népszerűség, vásárlói értékelés és esetleges panaszok.

A vélemények alapján történő döntés a vibrációs trénerek esetében nagyonis helyénvaló. A szkeptikusok joggal kérdezhetik, hogy lesz attól jobb testem, hogy felállok egy rezgő padkára? A vibrációs tréner vélemények alatt választ kaphatsz a kérdéseidre és magad tudod eldönteni, megéri-e neked egy ilyen eszköz. Szinte az összes gép rendelkezik a csillagokkal való értékelésen kívül, szöveges minősítéssel is.

Ha számodra ennél fontosabb az ár kérdése, akkor biztosan érdekelni fog olcsó vibrációs tréner oldalunk.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
HMS SVP01, piros Szállításra kész 1 db
Vibrációs tréner - programok száma: 10, maximális terhelhetőség: 150 kg, távirányítás
36 190 Ft

2.
VibroLegs Szállításra kész 3 db
Vibrációs tréner - programok száma: 4, maximális terhelhetőség: 100 kg, távirányítás
43 890 Ft

3.
HMS SVP07, zöld Szállításra kész 2 db
Vibrációs tréner - programok száma: 10, maximális terhelhetőség: 150 kg, fogantyú és távirányítás
40 290 Ft

12 termék
4,7 105×
Vibro Shaper
Vibrációs tréner - programok száma: 3, maximális terhelhetőség: 100 kg, távirányítás
58 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EDS005
4,7
HMS SVP01, piros
Vibrációs tréner - programok száma: 10, maximális terhelhetőség: 150 kg, távirányítás
36 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SPTmh1110
5,0
HMS SVP07, zöld
Vibrációs tréner - programok száma: 10, maximális terhelhetőség: 150 kg, fogantyú és távirányítás
40 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: SPTmh1114
4,5 39×
VibroLegs
Vibrációs tréner - programok száma: 4, maximális terhelhetőség: 100 kg, távirányítás
43 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: SPTvib001
Christopeit Vibro 3000
Vibrációs tréner , maximális terhelhetőség: 120 kg, távirányítás
Szuper ár
65 290 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: SPTchri025
LIFEFIT VIBRA TRAINER
Vibrációs tréner , maximális terhelhetőség: 120 kg, távirányítás
93 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SPT16427
HMS SVP02, piros
Vibrációs tréner - programok száma: 10, maximális terhelhetőség: 150 kg, távirányítás
38 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTmh1113
LIFEFIT VIBRA TRAINER
Vibrációs tréner , maximális terhelhetőség: 120 kg, távirányítás
74 590 Ft
Használt raktáron
Termékkód: SPT16427
HMS SVP02, piros
Vibrációs tréner - programok száma: 10, maximális terhelhetőség: 150 kg, távirányítás
36 990 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SPTmh1113
5,0
Lifefit 3Dx MOTION TRAINER
Vibrációs tréner - többfunkciós használat, erősíti az izmokat, formálja az alakot, segít a fogyásban is, az oszcillációs mozgás elve alapján, 6 program, 180 sebességfokozat, a beépített kijelzőn megjelenik az idő, a sebesség, a távolság, a kalóriák és a kiválasztott program, távirányító, csúszásmentes edzőfelület, szín: fekete
117 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPT16428
5,0
Bodi-Tek Vibration training gym 2
Vibrációs tréner - programok száma: 3, maximális terhelhetőség: 120 kg, távirányítás
104 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTvib0001
Bodi-Tek VIBT
Vibrációs tréner - programok száma: 3, maximális terhelhetőség: 120 kg, fogantyú
81 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTvib005
cikkOtthoni edzés eszközök Melyek a legjobb otthoni edzés eszközök és hogyan kell őket használni? A cikkben bemutatunk pár mozgásformát, amivel otthon olcsón formába tudod magad hozni.

Vibrációs tréner

A Vibrációs tréner kategóriában összesen 12 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó vibrációs tréner Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább vibrációs tréner A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb vibrációs tréner A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: vibrációs tréner vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ