Shop roku Akvizice ApF HU

Victor Light Fighter 7400 tollaslabda ütő

Termékkatalógus
Victor Light Fighter 7400 tollaslabda ütő
Tollasütő tömege: 78 gramm, súlypont: ütőfej, hossza 675 mm, grip 2, thermo tok
Kód:  SPTms0185 Termékszám:  4005543148741
Victor Light Fighter 7400 tollaslabda ütő Megszűnt

Victor Light Fighter 7400 tollaslabda ütő

A Victor Light Fighter 7400 tollaslabda ütő különösen pehelysúlyú, csupán 78 grammot nyom. Ez a tulajdonság teszi kiemelkedővé a többi tollaslabda ütőhöz képest. Könnyű tömege teszi lehetővé, hogy könnyen irányítható legyen. A sport által elkötelezetteknek lett fejlesztve!

A Light Fighter 7400 legfontosabb tulajdonságai:

  • Hosszúság: 675 mm
  • Izometrikus fej
  • Grip méret: G2
  • 78 g tömeg húrral együtt
  • Thermo tokkal

Extra könnyű kialakítás!

A tollasütő kialakításában, a legmagasabb minőség és a legújabb technológiák játszották a legfontosabb szerepet. A Light Fighter a tökéletes kombinációja az Inside Waves technológiának és a legkönnyebb grafit anyagnak, ezzel lehetővé téve az extrakönnyű kialakítást. A Light Fighter 7400 összesen 675 mm hosszúságú, ez a versenykategória a legelterjedtebb értéke. Az izometrikus ütőfej kialakítás hasonlóan a legjobbak közé tartozik!

Ez a tollaslabda ütő a középhaladók, haladók, gyakorlottak és profi játékosok számára is megfelelő választás. Az ütő ZyMax 66 Fire Power húrral és thermo huzattal érkezik.

Professzionális játékosok által tesztelt minőség:

A Light Fighter a tízszeres cseh bajnok Jakub Bitman által tesztelt, aki emellett a Victor márka arca is! A tesztelési folyamat után megállapította a Light Fighterről, hogy extrakönnyű tömege ellenére páratlan lendítési sebességet biztosít a játékosok számára. Ezen felül, a lendítés energiavesztesége minimális, ami minden játéos számára egy fontos tényező. Ráadásul nem terheli meg a kart és a vállat, összesen 95 grammot nyom!

További információk:

Ütőfej anyaga:

Ultra Hi-Modulus Grafit

Nyél anyaga:

Ultra Hi-Modulus Grafit

Balance:

Ütőfej: 1/5

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Victor Light Fighter 7400 tollaslabda ütő
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Victor Light Fighter 7400. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Victor Light Fighter 7400.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ