Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Victorinox Midnite Manager@work

Termékkatalógus
Victorinox Midnite Manager@work
4,8 4 értékelés
Kés - zsebkés, 10 funkció, kés hossza összecsukva: 5,8 cm, tömege: 44 g
Kód:  EAY5008 Termékszám:  7611160059031

Victorinox Midnite Manager@work

A Victorinox Midnite Manager@work zsebkése a svájci bicska új, digitális generációját képviseli. A Midnite Manager@work finom szerkezete egy 58 mm hosszú pengét, palacknyitót, Philips mágneses csavarhúzót, drótvágót, körömcsipeszt reszelővel, ollót, kulcstartó karikát és LED zseblámpát rejt. A stílusos kereszt emblémával díszített piros bicska része még egy praktikus LED-es zseblámpa is. Amiben a bicska különbözik az elődjétől és más, többé-kevésbé sikeres utánzatoktól, az a forgatható és eltávolítható 16GB-os USB flash meghajtó 3.0/3.1. Csak rajtad áll, hogy olyan meghajtót használsz, amely helyettesíti a drótvágót, csavarhúzót, vagy a kést, amelyek segíthet a prezentációban.

A Victorinox Midnite Manager@work bicska főbb jellemzői

  • Precíz és kellemes feldolgozás minden részletében
  • Az eltávolítható USB flash meghajtó megfelelő kapacitást biztosít
  • A multifunkciós kés minden előnyével rendelkezik
  • Tartalmazza a pengét, reszelőt csavarhúzóval, ollót és LED zseblámpát
  • A népszerű cég prémium terméke mind a férfiak, mind a nők számára
  • A Victorinox Midnite Manager@work kulcstartóként is viselhető

Victorinox - új elektronikus utazótárs

Az összes komponens zökkenőmentes és biztonságos működése, csendes kattanó hang, és sima felületű test jellemzi. Ez a Victorinox bicska. A versenytársaival szembeni előnyét a gondos feldolgozásnak és a gyártó mindenre kiterjedő figyelmének köszönheti. A finom penge pont olyan szilárd és éles, mint egy késnek lennie kell. Ha kipróbálod a körömcsipeszt, többé már nem akarsz majd másikat használni, és ugyanez vonatkozik a körömreszelőre is. Az eltávolítható USB flash meghajtó 3.0/3.1 megbízható és a többi meghajtóhoz képest egy eredeti darab. Az univerzális kulcstartó karikával és 58 mm-es pengével rendelkező Victorinox Midnite Manager@work bicska nélkülözhetetlenné válik, mint praktikus és stílusos társ.

A Midnite Manager@work bicskát a digitális korszak kalandjaihoz tervezték

Az egyedi típusú zárás megalkotásának ihlete, amelyet ma már Victorinox néven ismernek, több mint 120 éve jelentkezett, új konzervdobozok és régi kovakövek segítségével. A svájci hadseregnek egy olyan bicskára volt szüksége, amely a klasszikus pengén kívül mást is tartalmazott (például dugóhúzót a tisztek esetében) vagy csavarhúzót, amely az akkoriban bevezetett puskák vizsgálatához volt szükséges. Az új elektronikus társ, a Midnite Manager@workamely cserélhető USB meghajtóval érkezik, megváltoztatja nézeteidet a praktikusságról. Emellett az alapja, az erős acélszerkezete, a mosható műanyag markolata, az összes komponens precíz működése és a kifinomult alkotás kihangsúlyozása még mindig változatlan.

Paraméterek

Tömeg
44 g Kész!
Funkciók száma
10 Kész!
Funkciók
Pendrive, Kulcstartó, Kereszt csavarhúzó, LED világítás, Kés, Olló, Krimpelő, Palacknyitó, Rugó, Laposfejű csavarhúzó Kész!
Típus
Zsebkés Kész!
Penge hossza
3,5 cm Kész!

Tömeg

Tömeg
44 g Kész!

Funkciók

Funkciók száma
10 Kész!
Funkciók
Pendrive, Kulcstartó, Kereszt csavarhúzó, LED világítás, Kés, Olló, Krimpelő, Palacknyitó, Rugó, Laposfejű csavarhúzó Kész!

Típus

Típus
Zsebkés Kész!

Méretek

Penge hossza
3,5 cm Kész!
Bezárt eszköz hossza
5,8 cm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Victorinox Midnite Manager@work Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Victorinox Midnite Manager@work. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Victorinox Midnite Manager@work.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ