30 dnů na vrácení Shop roku

Wahoo TICKR RUN

Termékkatalógus
Wahoo TICKR RUN
5 2 értékelés
Mellkaspánt - LED-kijelzők, aktivitás-monitor (pulzusszám, égetett kalória), vízálló, ANT +/ Bluetooth 4.0, akkumulátor élettartam legfeljebb 12 hónap
Kód:  WHAT03 Termékszám:  WFBTHR02R

Wahoo TICKR RUN

Működik a fizikai állapota, és folyamatosan tökéletes követheti a javulást. Kompakt mellkasi szíj tonmakréla KULLANCSKEZELÉS RUN lesz a tökéletes partner a futás, kerékpározás vagy gyakorlása a fitness center. Megbízhatóan mérni a pulzusszám és az elégetett kalóriákat. Sporttester összpontosít futók, mely funkciók, többek között. mérési távolság és a sebesség a futópadon, lépésszám mérésére és elemzésére a mérlegelés.

Csatlakozás okostelefon

Csatlakozás TICK RUN okostelefonjára és kap a feltűnő tandem, amely információt nyújt majd a pulzusszám, elégetett kalóriát és a megtett távolság, átlagsebesség és a lépést. A készülék vízálló, így nem kell aggódnia, hogy káros lenne, hogy mind a verejték vagy eső. Miatt elhanyagolható súlya, hogy az ő teste, vagy érzi magát.

A CR2032 tudja használni a készüléket, hogy 12 hónap, ami kiváló állóképességet. A beépített Bluetooth technológia biztosítja az egyszerű csatlakozást az eszközök és az okostelefon. LED kijelző tájékoztat a kapcsolat a telefon és a jelenlegi érzékelő szívfrekvenciát.

profi edző

Együtt Wahoo Fitness app kapsz egy profi edző, aki javasolni fogja, hogy mit kell tenni, hogy javítsa a teljesítményt. Választhat a számos kifinomult programok hubnoucího a programot, hogy állóképesség javítása. A készülék is használható együtt számos más programokat, például. Nike + Running, RunKeeper, diéta és így tovább.

Kompatibilis készülékek:

Apple iOS:

iPhone 4S és újabb
iPad 3. gén. és később, iPad mini, iPad Air
iPod touch (5. gén.)

Google Android:

LG G2, G Pro2, G Flex, Vu3.0
HTC One Max, a Mini, egy M8, Nexus 9 Desire modellek (4.3+)
Motorola Moto G, Moto X, Moto E, Moto X
Motorola Droid RAZR M, RAZR HD, RAZR Maxx HD
Motorola Droid Ultra, Maxx, Mini (OS v4.4+ esetén), Turbo
Motorola Nexus 6
Az LG Nexus 4, 5, 7 (2013)
Samsung Galaxy S3 Mini S3, S4, S4 Mini, Active S4, S5, S5 Mini
Samsung Galaxy Note 2 Note 3: 10.1 4. megjegyzés
Sony Xperia Z, Z1, Z1 Compact
Sony Xperia Tablet Z Ultra, ZR, ZL
Sony Xperia SP, T, TX, V

Paraméterek

Pulzusmérés mellkasi övvel
igen Kész!
Kapcsolódás
Bluetooth, ANT+ Kész!

Funkciók

Pulzusmérés mellkasi övvel
igen Kész!

Kapcsolódás

Kapcsolódás
Bluetooth, ANT+ Kész!
Megjegyzés:
» További okoskarkötők"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Wahoo TICKR RUN . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Wahoo TICKR RUN. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Wahoo TICKR RUN. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Wahoo TICKR RUN.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ