Slevy s AP+ 30 dnů na vrácení

Weldtite nyereg alatti táska

Termékkatalógus
Weldtite nyereg alatti táska
Gumiragasztó - Defekt, meghibásodás esetére
Kód:  SPTms2815 Termékszám:  5013863060383

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Weldtite nyereg alatti táska

Egy praktikus kis táska, amely minden fontos eszközzel rendelkezik, és nem kéne otthon hagyni. A Weldtide szettjének köszönhetően megelőzheted és orvosolhatod a hibákat, avagy biciklid defektjét. Találsz benne egy min Jetvalve pumpát, 16 g-os patront + védőtokot, valamint hat darab multifunkcionális kulcsot, két EazyTech tartót, valamint egy RedDevils ragasztó matricát. Ezek segítségével kijavíthatod meglékelt gumid, az elferdült csavart, vagy bármilyen egyéb hibát, melynek hála javítóba sem kell vinned járgányod. A táskán található egy hurok macskaszem felhelyezésére. Nem nehezíti meg a felszállást. Másodpercek alatt felvarázsolható.  

Legfontosabb jellemzők

  • A készlet tartalma: táska, Jetvalve pumpa, 16 g patron + védőtok, két EzyTech tartót, 6 kulcsot, Red Devils ragasztó matricát
  • Gyors  kijavítás defekt esetén
  • Egyszerű felhelyezés
  • A szíjra macskaszem tehető

Paraméterek

Zsák helye
Ülés Kész!

Zsák helye

Zsák helye
Ülés Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Weldtite nyereg alatti táska Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Weldtite brašna pod sedlo se záchranou při defektu. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Weldtite brašna pod sedlo se záchranou při defektu.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ