30 dnů na vrácení 0% splátky Siguro

WENGER Arad 14.1 laptop hátizsák

Termékkatalógus
WENGER Arad 14.1 laptop hátizsák
Laptop hátizsák -külső méretei: 26 x 42 x 16 cm, anyaga pamut
Kód:  GT035t16 Termékszám:  602832 Gyártó honlapja:

WENGER Arad 14.1 laptop hátizsák

Kérjük, rendelés előtt ellenőrizd a készülék méreteit, hogy megbizonyosodhass arról, hogy az általad választott hátizsák megfelelő-e a készülékhez.!

Az Arad hátizsák a vezető svájci márkától, a Wengertől, ideális választás az akár 14,1"-os képátlójú notebookok kényelmes és maximálisan biztonságos  szállítására. Lenyűgöző, kifinomult design-ja, minőségi kidolgozása és elegáns kialakítása biztosan felkelti figyelmét. Az olíva színű  WENGER Arad laptop hátizsák elegendő helyet kínál a további notebook-tartozékok tárolására, ezen kívül könyvek, jegyzetfüzetek vagy egyéb dolgok is kényelmesen elférnek benne. Természetesen egy kárpitozott zseb is található a notebookja számára. Ezen kívül a WENGER Arad hátizsák elülső zsebét is használhatja. Egyszerűen megszervezheti az Ön összes dolgát úgy, hogy azok szükség esetén mindjárt a keze ügyében lehessenek.

A WENGER Arad laptop hátizsák főbb jellemzői

  • Kárpitozott laptop hátizsák
  • Nagy zseb a tartozékok és dokumentumok számára
  • Gyorsan elérhető zseb
  • Az Arad hátizsák alkalmas akár 14,1"-os átmérőjű notebookok számára
  • Légáteresztő párnázás a hát- és vállpántokon

Praktikusság, kényelem, légáteresztés és a WENGER Arad hátizsák egyedi kialakítása

A WENGER Arad hátizsák úgy lett megtervezve, hogy még a legigényesebb vásárlóknak is megfeleljen. A speciális könnyített szerkezetének köszönhetően alkalmas utazásra is. A maximális kényelem érzését a légáteresztő anyagból készült párnázás biztosítja, amely az Arad hátizsák hátsó oldalán helyezkedik el. Előnye a szintúgy légáteresztő és állítható vállpánt. Az Arad hátizsák első ránézésre stílusos olívaszínű megjelenésével el fogja nyerni a tetszését.

A hátizsák belső űrtartalma:
13 l

Súlya:
0,56 kg

 

Paraméterek

Mélység
26 cm Kész!
Szélesség
16 cm Kész!
Magasság
42 cm Kész!
Zsebek
Laptopzseb Kész!
Laptop képátló
14,1" Kész!

Külső méretek

Mélység
26 cm Kész!
Szélesség
16 cm Kész!
Magasság
42 cm Kész!

Felszerelés

Zsebek
Laptopzseb Kész!

Max. méret

Laptop képátló
14,1" Kész!

Szín

Szín
Barna, Zöld Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: WENGER Arad 14.1 laptop hátizsák Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WENGER Arad 14.1" olivový. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si WENGER Arad 14.1" olivový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte WENGER Arad 14.1 Zoll olivengrün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte WENGER Arad 14.1 Zoll olivengrün.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ