A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU ApF HU

WENGER Lumen 20" fekete

Termékkatalógus
WENGER Lumen 20" fekete
5 1 értékelés
Bőrönd - keményfedeles, kapacitás: 32 l, méret: S, teleszkópos és felső fogantyú, 4 görgő, tömeg: 2,5 kg
Kód:  SPTweng01 Termékszám:  7613329050200

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

WENGER Lumen 20" fekete

Stílusos utazásra vágysz? A(z) WENGER Lumen 20" fekete bőrönd ideális választás bárki számára. A bőrönd súlya csak 2,5 kg, így búcsút inthetsz a megfáradt kezeknek. Az „S”-es méret szavatolja, hogy nagy valószínűséggel kézipoggyászként kezeljék a becsekkoláskor a reptéren. A(z) 32 l -es űrtartalom megfelelő a legfontosabb dolgok elcsomagolásához. A bőrönd kiválasztásakor az anyag is fontos paraméter. Ez esetben a kemény héj megfelelő választás szilárdságának és vízállóságának köszönhetően. Még a repülőtéri rakodás során tapasztalható nem túl kíméletes bánásmód sem tehet benne kárt. Fekete színe tökéletesen kiegészíti stílusos megjelenését. Bárhova vezessen is az utad, a(z) WENGER Lumen 20" fekete TSA záras bőrönd megbízható útitársad lesz, amely egy pillanat alatt elvarázsol kidolgozottságával és ergonomikus felépítésével.

A jól használható TSA zár megbízhatóan védi az értékeid

A légi közlekedés biztonságának növelése érdekében általános gyakorlattá vált, hogy egy repülőtéri TSA (Transportation Security Administration - Közlekedésbiztonsági hatóság) ellenőr bármilyen bőrönd tartalmát ellenőrizheti. Általában elegendő az egyszerű szkennelés, de az ellenőrök néha kénytelenek a zárat is kinyitni. A TSA zár viszont egy univerzális kulccsal kinyitható, amivel a reptéri személyzet fel van szerelve. De nem kell aggódnod, természetesen senki más nem férhet hozzá a dolgaidhoz. A(z) WENGER Lumen 20" fekete TSA záras bőrönd gyorsan lezárható egy három számjegyből álló kóddal és nem kell többet aggódnod.

A(z) WENGER Lumen 20" fekete bőrönd legfőbb jellemzői

  • A bőrönd négy görgőt is kapott, amelyek tökéletes gurulást biztosítanak az egyenetlen talajon is
  • A bőröndcímke sokat segíthet a bőrönd gyors felismerésében a futószalagon
  • Az integrált húzószerkezet nagyban megkönnyíti a bőrönd kezelését
  • Csatos heveder a bőrönd tartalmának könnyebb elrendezéséhez és stabilabb rögzítéséhez
  • Belső elosztó teszi lehetővé az értéktárgyak és az apróbb dolgok elválasztását

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Tömeg
2,5 kg Kész!
Űrtartalom
32 l Kész!
Magasság
55 cm Kész!
Szélesség
40 cm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: WENGER Lumen 20" fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Wenger Lumen 20" černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si WENGER Lumen 20" čierny.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ