Shop roku AP+ plus nový vizuál

WENGER Priam 15,6", zöld

Termékkatalógus
WENGER Priam 15,6", zöld
Laptop hátizsák - maximális képátló: 15,6 ", anyaga: poliészter, állítható vállpántok, könnyű konstrukció, vízálló, légkeringés a hátrészben, kulacstartó zseb és anatómiailag formált hátrész, kapacitása: 28 l, színe: fekete és zöld
Kód:  GT035t06 Termékszám:  602661 Gyártó honlapja:

WENGER Priam 15,6", zöld

Kérjük, rendelés előtt ellenőrizd a készülék méreteit, hogy megbizonyosodhass arról, hogy az általad választott hátizsák megfelelő-e a készülékhez.!

A Priamosz laptop táska a Wenger vezető svájci márka gyártásában készült, az ideális választás a laptop kényelmes és maximális biztonságban történő szállítására akár 15,6”-os méretben. Lenyűgöző, kifinomult design, minőségi kivitelezés és elegáns stílus jellemzi. A WENGER Priamosz zöld notebook hátizsák elegendő helyet kínál a további laptop tartozékok tárolásához, emellett alkalmas laptop, könyvek, jegyzetek és egyéb dolgok elhelyezésére is. Természetesen rendelkezik egy speciális bélelt zsebbel  is a laptop számára. A belső térben ellátták egy hálós zsebbel is a táska oldalán. Könnyen és szervezetten tárolja az összes holmiját, így az mindig kéznél lesz, amikor szüksége van rá.

WENGER Priam laptop hátizsák főbb jellemzői

  • Bélelt zseb a laptop vagy tablet számára 
  • Két első zseb a tartozékok és dokumentumok számára
  • Priamosz hátizsák alkalmas akár 15,6"-os laptopok számára
  • Hálós zsebbel
  • Stabilizáló rendszer, amely függőleges helyzetben tartja a hátizsákot 
  • Lélegző párnázott hát- és vállpántok
  • Ergonomikusan kialakított és lágy fogantyú
  • Vízálló

Praktikusság, kényelem, légáteresztés és egyedi design

A Wenger Priamosz táskát úgy tervezték, hogy megfeleljen még a legmagasabb igényű váráslóknak is. A speciális könnyűszerkezetes tervezésnek köszönhetően alkalmas a hosszabb utazásokra. A maximális kényelmet a hatékony, lélegző anyagból készült hátoldala biztosítja. A táska másik előnye, hogy lélegző és állítható vállpánttal is rendelkezik. Bizonyára értékeli majd az ergonomikus kialakítású markolatot és a speciális stabilizációs rendszert, amely gondoskodik arról, hogy a táska a hátán a helyén maradjon. A Priamosz hátizsák kiváló minőségű poliészterből készült, így könnyen tisztán tartható. A Priamosz modern kinézetével, zöld és fekete színével és piros részleteivel Önt is hamar leveszi majd a lábáról.

A táska belső térfogata:
28 l

Súly:
1,09 kg

 

Paraméterek

Anyag
Poliészter Kész!
Mélység
23 cm Kész!
Szélesség
33 cm Kész!
Magasság
47 cm Kész!
Űrtartalom
28 l Kész!

Anyag

Anyag
Poliészter Kész!

Külső méretek

Mélység
23 cm Kész!
Szélesség
33 cm Kész!
Magasság
47 cm Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
28 l Kész!

Felszerelés

Zsebek
Laptopzseb, Üvegtartó zseb Kész!
Hevederek
Állítható hevederek Kész!
Tulajdonságok és felszereltség
Anatómiailag formált hátrész, Légáteresztő hátsó fal, Vízálló kivitel, Könnyű konstrukció Kész!

Anyag

Anyag
Poliészter Kész!

Max. méret

Laptop képátló
15,6" Kész!

Szín

Szín
Fekete, Zöld Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: WENGER Priam 15,6", zöld Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WENGER Priam 15.6", zelený. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si WENGER Priam 15,6" zelený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Laptop-Rucksack WENGER Priam 15,6 Zoll grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Laptop-Rucksack WENGER Priam 15,6 Zoll grün.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ