Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Wilson Badminton Gear Kit

Termékkatalógus
Wilson Badminton Gear Kit
4,0 7 értékelés
Tollaslabda szett - junior ütők, 2 ütő, 1 edző és 1 tollaslabda, minden benne van a zsákban
Kód:  SPT17091 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Wilson Badminton Gear Kit

Nem szeretné, hogy a gyerekei elvesztegessék a nyári szabadidőt azzal, hogy a televízió előtt ülnek, vagy számítógépes játékokkal játszanak, amikor kint az időjárás is olyan szép? A tollaslabda egy gyors játék, amely átmozgatja a testüket, reakcióikat és értelmeiket a tisztességes játékhoz. A Wilson Junior Set Kit egy kényelmes eszköz a kezdők és a fiatal játékosok számára. 

Legfontosabb jellemzői

  • Készlet kezdőknek
  • Két edző ütő a fiatal játékosoknak
  • Két tollaslabda az aktív játékosoknak
  • Mindent be lehet csomagolni egy zsákba
  • Kikapcsolódáshoz alkalmas játék

A gyermekeknek remek szórakozást nyújt

A két alumínium ütő a tollaslabdához ajánlott, amelyek alkalmasak fiatalok és hobbi játékosok számára, hogy létrehozzanak egy szilárd alapot, és finomítsanak a már megszerzett alapokon.  Az egyik nejlon és a másik tréning labdával a fiatal játékosok élvezhetik a sok órányi szórakozást. Az egyes részek összehajtogathatóak és belehelyezhetőek egy nagy zsákba, amely szintén része a csomagolásnak. A zsák viselhető a háton vagy a vállunk felett. 

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Wilson Badminton Gear Kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Wilson Badminton Gear Kit. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Wilson Badminton Gear Kit.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ