Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Wilson tollaslabda szett, 4 ütő, 3 labda

Termékkatalógus
Wilson tollaslabda szett, 4 ütő, 3 labda
Szett - tollaslabda felszerelés szabadidős célra; a csomag tartalma: 4 ütő 3 labda egy háló, teleszkópos lábakkal
Kód:  SPT17089 Termékszám:  887768447830

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Wilson tollaslabda szett, 4 ütő, 3 labda Megszűnt

Wilson tollaslabda szett, 4 ütő, 3 labda

Szereted a szabadidődet aktívan tölteni? Szeretnél a napsütötte kertben egy nagyobb társasággal sportolni? Erre a célra tökéletes lesz a Wilson tollaslabda készlet, amely alkalmas arra, hogy az egész család remekül szórakozva töltse el a vasárnap délutánt. Szórakozzatok a friss levegőn, és élvezzétek a játékkal összekötött testmozgást. 

A készlet tartalma:

  • Négy Wilson Hyper 6000 ütő
  • Három nylon labda
  • Két teleszkópos bot
  • Egy háló
  • Rögzítőpeckek
  • Táska a készlet tárolására

Játék az egész családnak

Jelöld ki magatoknak a pályát, például a kertben, a két könnyen állítható, teleszkópos bottal, hálóvaé és a rögzítőpeckekkel. Ezekkel a tartozékokkal egy nagy, gyorsan felépíthető, és éppen olyan gyorsan összecsomagolható pályát is kapsz. A  háló előkészítése teljesen intuitív, és akár a gyerekekre is bízhatod. A Wilson Hyper 6000 ütők hobbijátékosok számára készültek, akik az alapvető ütéseket gyakorolhatják velük, és így elmélyedhetnek a tollaslabda rejtelmeibe. Az ütők nagyon könnyűek, és sérülés állók, így nyugodtan játszhatnak vele a gyerekek is. A három nylon labda minden bizonnyal kibír jó pár játékot. 

 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Wilson tollaslabda szett, 4 ütő, 3 labda Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Wilson Badminton Set 4 pcs 3 . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Wilson Badminton Set 4 pcs 3.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ