Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Wilson US Open JR 25

Termékkatalógus
Wilson US Open JR 25
Teniszütő - húrral, fejnehéz, tömege: 220 g
Kód:  SPT089 Termékszám:  WRT21030U

Wilson US Open JR 25

Wilson - a sportmárkák középpontjában már közel egy évszázada. Nincs még egy olyan cég, amely ennyire hangsúlyosan és együttműködve lenne jelen a tenisz, a golf, a baseball és az amerikai foci szabályainak kialakításában. Wilson, az úttörő technológia feltalálója  legendás klasszikusokat készített és szerzett magának világszintű elismerést a sportban. A Wilson egy ikonikus amerikai márkának számít a sportfelszerelések világában.

 

 

Egyedülállónak számít

A Wilson US Open 25 gyermek teniszütő alkalmas a játékot most kezdő, 9-10 éves junior korosztálynak. Legfeljebb 147 cm-es testmagasságig.

Tökéletes stabilitás és könnyedség

Az ütőkeret tartós titánium ötvözetből készült, kellően erős és ellenáll az ütések okozta rázkódásnak. A QuadriForm technológiával készült teniszütő kiváló stabilitással bír és könnyű. A Strung S mindössze 220 grammot nyom, így könnyű vele játszani és nem terheli a teniszjátékos csuklóját. Az ütő hossza és a fej mérete lehetővé teszik a labda bizonyos szintű irányítását a pálya mindkét térfelén. Gyermeke azonnal megszereti majd ezt az ütőt.

 

 

Részletesebb információk:

Súly (lendítési): 220 g
Fej mérete: 613 cm2
Ütő hossza: 635 mm
Keretprofil: 19 mm C Beam
Fűzés sűrűsége: 16x19

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Wilson US Open JR 25
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Wilson US open JR 25. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Wilson US open JR 25".
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ