30 dnů na vrácení Shop roku

WISH Xtreme Light 005

Termékkatalógus
WISH Xtreme Light 005
5 3 értékelés
Tollasütő - isometrikus alakú, haladó játékosok számára, technikai stílusú játékhoz, súlypont 305 mm középen kiegyenlített, közepesen rugalmas, hossza 675 mm, tömege 78 g, fej anyaga grafit, kék kivitel, 1 ütő a csomagban
16 190 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SPTwish05 Termékszám:  6932474950175
WISH Xtreme Light 005 16 190 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

WISH Xtreme Light 005

A tollaslabda számodra több, mint egy hobbi? Olyan minőségi felszerelésre van szükséged, amelyre bátran számíthatsz a mérkőzések alkalmával is? Ez esetben válaszd a WISH Xtreme Light 006 tollasütőt, amelyet azoknak a középhaladó és haladó játékosoknak terveztek, akik pontosan tudják, hogy mit várnak az ütőjüktől. A WISH Xtreme Light 006 tollasütő egy közepesen rugalmas, középen ideálisan kiegyensúlyozott ütő. Pontosan ezért remek választás azoknak a játékosoknak, akik a technikás játékstílust részesítik előnyben. Mindösszesen 78 gramm tömegű, így rendkívül jól kordában tarthatod az ütéseidet.

A Wish Xtreme Light 006 tollasütő főbb jellemzői

  • Technikás játékstílushoz alkalmas
  • Rendkívül könnyű, 78 g
  • Pontosan a középponton kiegyensúlyozott (305 mm) - megkönnyíti az érkező labda fogadását és fokozza az ütés erejét
  • A fej anyaga grafit

Rendkívül könnyű ütő

A WISH Xtreme Light 006 tollasütővel teljes mértékben Te irányítod a játékot. A rendkívül könnyű, grafit ultralight ütő alacsony, 78 grammos tömegének köszönhetően kiváló játékkarakterisztikával bír. Az ütőben rejlő erőt elsősorban a technikás ütéseknél és különösen a támadó szerváknál tapasztalod majd meg. Mindezt a rugalmas nyél (4/5) és a kiegyensúlyozott közép (3/5) könnyíti meg. Ez teszi lehetővé a bámulatos gyorsaságú ütést és a gyors manőverezést is. Az ilyen alacsony tömegű ütő esetében minimális az erővesztés. A WISH Xtreme Light 006 tollasütő másik előnye, hogy csak minimálisan terheli meg a játékos vállát és könyökét és elősegíti a megfelelő ütéstechnika elsajátítását.

WISH Xtreme Light 006

Igazán alacsony tömeg

A továbbfejlesztett karbon-grafit anyag és az innovatív technológia együttesen teszik lehetővé a különösen alacsony tömegű ütők készítését, amelyek sikeresen megőrzik az ütő vázának ellenállását. Ennek az alacsony tömegnek köszönhető, hogy sokkal több lehetőség áll a játékos rendelkezésére a labda visszapasszolásának gyorsaságát és az ütések gyorsaságát tekintve. Az Extreme Light ütők emellett jelentősen kisebb mértékben terhelik meg a játékos vállát és könyökét és támogatják a megfelelő ütéstechnika elsajátítását.

WISH Xtreme Light 006

3DT Hot Melt Grafit

A különleges olvasztás technológiájának hála erősebb az ütő váza, ezáltal pedig akár 30%-al is megnövekszik az ütő ellenállása.

WISH Xtreme Light 006

Izodinamika

Az izodinamikai kialakítású ütőfej 32%-al nagyobb édes ponttal rendelkezik, mint a hagyományos kialakítású ütők. Ezáltal a játékosok még akkor is remekül irányíthatják a labdát, amikor azt nem az ütő optimális részén, azaz az édes ponton találják el.

WISH Xtreme Light 006

Aerodinamikai

Az aerodinamika elvét felhasználva az ütő nyolcszögletű és hatszögletű váza jelentősen alacsonyabb légellenállással bír, mint a hagyományos kialakítású ütők. Ez az oka annak, hogy ez az ütő sokkal könnyebb és gyorsabb!


WISH, hagyomány 1986 óta

A WISH egy tradicionális sportmárka, amely már 1986 óta gyárt tollaslabda felszereléseket. Mivel folyamatosan dolgoznak az új technológiák fejlesztésén, így minden termékük nagyszerű tulajdonságokkal büszkélkedhet. Ezért termékeiket gyakran választják nem csak a versenyjátékosok, hanem a haladó és a kezdő sportolók egyaránt.


Paraméterek

Szín
Kék Kész!
Egyensúlyi pont
305 mm Kész!
Játék stílusa
Technikai Kész!
Játékos szintje
Haladó játék Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!

Egyensúly

Egyensúlyi pont
305 mm Kész!

Játék stílusa

Játék stílusa
Technikai Kész!
Játékos szintje
Haladó játék Kész!

Méret

Hossz
675 mm Kész!

Tömeg

Tömeg
78 g Kész!

Rugalmasság

Rugalmasság
Közepesen rugalmas Kész!

Fej alakja

Fej alakja
Isometrikus Kész!

Anyag

Fej anyaga
Grafit Kész!

Csomagolás

Ütők száma a csomagban
1 db Kész!

Tulajdonságok

Szín
Kék Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: WISH Xtreme Light 005 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WISH Xtreme Light 006. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si WISH Xtreme Light 006.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ