A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Shop roku

Withings Go Grey

Termékkatalógus
Withings Go Grey
5 1 értékelés

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Withings Go Grey

Fitness karkötő Withings Go Grey szürke vezető eszköz, amely inspirálja minden sportoló. Az egyedülálló technológia automatikusan figyeli és intézkedések séta, futás, úszás, vagy alszik. E-Ink kijelző mutatja a tevékenység valós időben is végig tájékoztatni fogja, hogy az aktív voltál egész nap, vagy milyen messze van a cél. Használata nagyon egyszerű, a belső érzékelő meg tudja különböztetni a különböző tevékenységek, akár futni vagy úszni. Értékelni tudja az elégetett kalóriák számát, lépések száma, a teljes megtett utat vagy a hossza a futás. Éjjel, figyeli a alvási ciklusokat és megkülönbözteti őt.N Ameren értékek automatikusan szinkronizálja ingyenes egészségügyi Mate alkalmazás kompatibilis mobilalkalmazások az Android és az iOS.

A fő előnyök

  • Mérés gyaloglás, futás, úszás, alvás
  • E-Ink kijelző
  • ellenőrzési eredmény a Egészség Mate
  • kompatibilis Android és iOS
  • Vízálló és könnyen olvasható
  • megjelenítve az aktuális idő
  • Hosszú akkumulátor-élettartam akár 8 hónapos
  • könnyen kezelhető

Nagy szerszám a sport

A karkötő vízálló és könnyen olvasható még erős napfényben is. A gomb megnyomása után a tárcsa közepét működik Withings megy, mint a karikacsapás, és ez azt mutatja, hogy az aktuális időt. Akkor viselje a csuklóján, vagy lehet akasztani például hevedert a nadrágzsebébe. Nagy előnye, hogy nagyon hosszú akkumulátor-élettartam, akár 8 hónapig. Fitness karkötő Withings lépés szeretni fog, az egyszerűség, akkor nem kell bonyolultan ellenőrzés, annyit kell csak folytatni. A törvény lesz a nagy segítő sportoláskor követően az egészséges életmód.

Megjegyzés:
» További okoskarkötők"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Withings Go Grey Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Withings Go Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Withings Go Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Withings Gehen Grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Withings Gehen Grau.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ