A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Shop roku

Xiaomi Amazfit Cor 2

Termékkatalógus
Xiaomi Amazfit Cor 2
4,6 32 értékelés
Okoskarkötő - közvetlen pulzusmérés a csuklón, lépésszámláló, kalóriaszámláló, megtett távolság mérése, alvásfigyelés, sebességmérés, útvonalrögzítés, lépcsőzés számláló, intervallum edzés, kapcsolódás: Bluetooth és NFC, gyorsulásmérés, vízállóság: 50 m (5 atm), operációs rendszer kompatibilitás: Android és iOS
Kód:  XI2900f60 Termékszám:  473536 Gyártó honlapja:

Xiaomi Amazfit Cor 2

A(z) Xiaomi Amazfit Cor 2 fitnesz karkötőt női és férfi sportolók szintén viselhetik. A(z) 1,23"-es kijelzőn megnézheted az összes fontos információt. A(z) Amazfit okoskarkötő zavartalanul kommunikál a(z) Android és iOS operációs rendszerrel, mégpedig Bluetooth és NFC segítségével. A közvetlen pulzusmérő egy alapvető segédeszköz az aerob és anaerob mozgási zóna meghatározásához és a céljaid hatékonyabb eléréséhez. A(z) Xiaomi Amazfit Cor 2 okoskarkötőt úgy alkották meg, hogy ellenálljon a vízzel való érintkezésnek zuhanyozás során vagy kézmosáskor, viszont búvárkodás vagy úszás esetében le kell venni. Az akkumulátor aktuális állapotának jelzése teljesen magától értetődő.

A(z) Xiaomi Amazfit Cor 2 okos karkötő legfontosabb tulajdonságai

  • Pulzusszám mérése közvetlenül a csuklón
  • Vízállóság: 50 m (5 ATM)
  • Naptár, a hét napja, holdfázis, kettős idő, stopper, ébresztőóra és dátum funkció
  • A(z) Amazfit okos karkötő felszereltségéből a(z) gyorsulásmérő érzékelő sem hiányzik
  • A(z) Xiaomi Amazfit Cor 2 karkötőt a következő funkciókkal is felszerelték: értesítés mobilról, mobil kezelése, rezgés, akkumulátor állapota és mobil keresése
  • A(z) okoskarkötő olyan praktikus sportfunkciókkal is rendelkezik, mint a(z) pulzusmérés, alvásfigyelés , lépésszámláló, kalóriaszámítás, intervallum edzés, sebességmérés, távolságmérés, útvonalrögzítés és emelet számlálás
  • Kompatibilis a(z) Android és iOS rendszeren futó okoseszközökkel

A(z) Xiaomi Amazfit Cor 2 kellemesen meglep

A(z) Xiaomi Amazfit Cor 2 okoskarkötő rabul ejt a rengeteg funkciójával. A funkcionális emlékeztetőknek hála sosem maradsz le semmiről. Ez az okoseszköz vibrációval is felhívja a figyelmedet a lényeges információkra. A(z) Amazfit okos karkötővel az okostelefonodat is kezelheted, így a szokásos tevékenységekhez nem kell előkapnod a zsebedből vagy a hátizsákodból. Ha elfelejtetted, hogy hová tetted a telefonodat, akkor a fitnesz karkötővel megkeresheted.

A(z) Xiaomi Amazfit Cor 2 okoskarkötő nem hagy ellustulni

A(z) Xiaomi Amazfit Cor 2 a következő aktivitások mérésére szolgál: futás, kerékpározás, fitnesz, golf, séta, jachting, mászás, síelés, úszás, triatlon és evezés. Például az alvásfigyelő kontrollálja az alvás hosszát. Ezenkívül tanácsot ad, hogyan javíts az alvási ciklusodon és ennélfogva ne legyél fáradt napközben. A kalóriaszámlálás segít figyelemmel kísérni az optimális táplálékbevitelt. A lépésszámláló szüntelenül méri az aktivitásod és statisztikai adatokkal motivál a mozgásra. Sőt a(z) Amazfit okoskarkötő megrajzolja a térképen a megtett útvonaladat. Amennyiben szeretnél gyorsabb lenni és hatékonyan zsírt égetni, akkor ezekben segítségedre lesz az Intervallum edzés. Az emeletszámlálás pedig érdekes és esetleg meglepő információkat nyújt a napi tevékenységeidről.

Paraméterek

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Golf, Séta, Mászás, Síelés, Úszás, Triatlon, Evezés Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
480 óra (20 nap) Kész!
Típus
Uniszex Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4, iOS 8 Kész!

Rendeltetés

Típus
Uniszex Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4, iOS 8 Kész!

Kivitel és tartósság

Tok színe
Fekete Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Golf, Séta, Mászás, Síelés, Úszás, Triatlon, Evezés Kész!
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Útvonalrögzítés, Kalóriaszámítás, Sebesség, Emelt padló, Intervallum edzés Kész!
Egészségügyi funkció
Alvásfigyelés Kész!
Smart funkciók
Mobil keresése, Ébresztőóra, Dátum, Naptár, Stopper Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!

Software

Óra operációs rendszere
Amazfit OS Kész!
Alkalmazás nyelve
Cseh, Angol, Német, Magyar, Szlovák Kész!
Felület nyelve
Angol Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
480 óra (20 nap) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További okoskarkötők"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Sziasztok

Sziasztok! Amazcit

Holnap 27.-én megtudom venni ?

Sziasztok érdeklödnék hogy Huawei p30 lajtra lehet e okosorát kapni várom szíves válaszotokat köszönöm szépen Tisztelettel Szakony Magdolna

Kérdések és válaszok: Xiaomi Amazfit Cor 2
Kiegészítők: Xiaomi Amazfit Cor 2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Amazfit Cor 2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Xiaomi Amazfit Cor 2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi Amazfit Cor 2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi Amazfit Cor 2.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ