30 dnů na vrácení Shop roku

Xiaomi Mi Band 2

Termékkatalógus
Xiaomi Mi Band 2
4,5 652 értékelés
Okoskarkötő - közvetlen pulzusmérés a csuklón, lépésszámláló, kalóriaszámláló, megtett távolság mérése, alvásfigyelés, kapcsolódás: Bluetooth, gyorsulásmérés, vízállóság: 50 m (5 atm) , operációs rendszer kompatibilitás: Android és iOS
Kód:  XI2900f5e Termékszám:  472291 Gyártó honlapja:

Xiaomi Mi Band 2

A kínai Xiaomi cég a Mi Band 2 intelligens karkötő második generációját kínálja most neked. Az első generációhoz képest nem különbözik jelentősen, de új funkciókkal gazdagodott. A legnagyobb fejlődés valószínűleg az OLED kijelző megjelenése, ami valószínűleg hiányzott az előző karkötő felhasználóinak. Ezen felül a Mi Band 2 új, pontosabb lépésszámlálóval büszkélkedhet. A változás érintette a szíj anyagát és felépítését is, ami most sokkal kellemesebb, és biztosabban tartja a készüléket a szíjban.

Főbb jellemzők

  • Nagyon pontos lépésszámláló új algoritmussal
  • Minőségi és pontos alvásmegfigyelés
  • OLED kijelző kitűnő olvashatósággal még a napsütésben is
  • Nagy kapacitás - egyetlen töltéssel akár 30 napig
  • Precíziós pulzusmérő
  • Vízálló, IP67 minősítéssel
  • Értesítés a bejövő hívásokról vagy SMS-ekről
  • Bluetooth

Egy másik változás, amit nagyra értékelnek azok, akik ülő munkát végeznek, hogy a karkötő észleli, hogy túl hosszú ideig ülsz, és elkezd vibrálni, jelezve, hogy ideje menni egy kört. Az egyéb funkciók majdnem ugyanazok, mint az első generációnál: értesítések a bejövő hívásokról vagy SMS-ekről, az alvásfigyelés, a telefon feloldása.

Tartsd az alvásod irányításod alatt

Az alvásfigyelő segítségével láthatod, milyen az alvásminőséged, vagy mennyi ideig alszol az alvás különböző fázisaiban. A pontos alvásmonitor minden reggel pontos és részletes statisztikákat kínál. Az erős vibrációs motornak köszönhetően a Mi Band 2 karkötő ébresztőóraként is használható. Tartozik hozzá egy pulzusérzékelő is, amelyet közvetlenül a karkötőről egy gomb megnyomásával indíthatsz el.

Kiváló kijelző és páratlan akkumulátor-élettartam

Az OLED kijelző minden fontos információt mutat - a megtett lépések számát, az elégetett kalóriákat, a pulzusszámot vagy az időt. Az OLED technológia rendkívül alacsony energiafogyasztású és minden helyzetben tökéletesen olvasható - még közvetlen napfény esetén is. Az integrált akkumulátor kapacitása 70 mAh, ami akár 30 napot is bír egyetlen töltéssel. A töltéshez egyszerűen húzd ki a készüléket a szíjból, és helyezd be a mellékelt USB bölcsőbe. Mobiltelefonról vagy powerbank-ről is tölthető.

A Mi Band 2 nagy előnye a vízállóság. Az IP67-nek köszönhetően zuhanyozhatsz vagy kezet moshatsz az óráddal. Természetesen könnyen csatlakoztatható a mobiltelefonhoz is, ahol a Mi Fit telepíthető. Mind az Android, mind az iOS eszközök támogatottak.


Paraméterek

Sporttevékenységek
Futás, Fitnesz, Golf, Séta, Triatlon Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
720 óra (30 nap) Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4, iOS 8 Kész!
Számlap alakja
Szögletes Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4, iOS 8 Kész!

Kivitel és tartósság

Tok színe
Fekete Kész!
Tömeg
17 g Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Fitnesz, Golf, Séta, Triatlon Kész!
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Kalóriaszámítás Kész!
Egészségügyi funkció
Alvásfigyelés Kész!
Smart funkciók
Ébresztőóra, Dátum Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!

Software

Óra operációs rendszere
Saját gyártói operációs rendszer Kész!
Alkalmazás nyelve
Cseh, Angol, Német, Magyar, Szlovák Kész!
Felület nyelve
Angol Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
720 óra (30 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
480 óra (20 nap) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További okoskarkötők"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Ez most akkor használt?? Van rá garancia?

Szeretném megkérdezni, hogy a messenger üzenet is megjelenik rajta. Köszönöm szépen a választ

Az akciós ár fogyasztói megtévesztés! Sehol sem került 15 ezer forintba ez a termék, amiről leakciózták 50%-al! Sőt még ennél olcsóbban is beszerezhető amennyiért most árulják!

Üdv.Az IP67 víállósági megjelölés teljes porállóságot és úszási lehetőséget,tehát vízbemerítési lehetőséget jelöl!Az itteni leírás pedig kézmosási és zuhanyozási korlátozást?Amerikai katonai szabványról írnak a leírásban amivel valószinűleg nem jók az információik!

Kérdések és válaszok: Xiaomi Mi Band 2
Kiegészítők: Xiaomi Mi Band 2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiaomi Mi Band 2 . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Xiaomi Mi Band 2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi Mi Band 2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi Mi Band 2.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ