Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Akvizice ApF HU

Xiaomi Ninebot mini

Termékkatalógus
Xiaomi Ninebot mini
Hoverboard - max sebesség 15km/h
Kód:  SPTS002 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Xiaomi Ninebot mini

Bizonyára hallott már a rover nevű Segway, amit könnyen és gyorsan szállítani a kívánt helyre. A vállalat most Ninebot együttműködve világ Xiaomi cég jön ki egy nagy újdonság viselő Xiaomi Ninebot Mini. Jedná se o mobilnější a menší alternativu populárního vozítka Segway, avšak za nižší pořizovací cenu.

legfontosabb jellemzői

  • Egy gyors és elegáns módon, hogy a közlekedés
  • kezelhetőség
  • Belépők szinte minden közös felületen
  • Fel kell gyorsítani az 15 km / h-ról 20 km-es
  • Kapacitás 85 kg
  • Controlling és ellenőrzése az akkumulátor állapotát és az okostelefon

gyakorlati Šikula

Ez a remek kis csavargó meglepetést nem csak az ár és a nagy design, hanem a szilárd paramétereket. A gyártó ad teljes körű egyetlen töltéssel akár 20 km, így élvezni fogja hosszabb túrák és közben töltheti mindössze négy óra. Viszonylag nagy kerekek sikerül leküzdeni a mászás akár 15 fok. És a sebesség? Elegendő az összes, mert a motorok indulhat a rover 15 km / h.Az egyik nagy előnye, hogy a teljes súly, ami csak 12,8 kg, ami Gyrowheel könnyen átadható, és a kompakt méret, minden gond nélkül tárolni a csomagtartóban egy autó.

Ha akar, ez így megy...

A működés lényegében egyszerű eszköz egy rudat helyezett a lábak között. Zařízení má integrované senzory, které snímají náklony a tím i posuny v rovnováze. Minél jobban előrehajol, annál gyorsabban megy, és fordítva, ha kell fordulni, csak dőljön hátra. Természetesen azt is elismeri, a dönthető oldalra és ezáltal a forgatást, és a változó irányban. Ha ezt a modult tanulnak jártas, szeretni fogja azt, és élvezheti az utazást a legteljesebb.

Paraméterek

Tömeg
12,8 kg Kész!
Maximális terhelhetőség
85 kg Kész!
Min. terhelhetőség
40 kg Kész!
Szín
Fehér Kész!

Tömeg

Tömeg
12,8 kg Kész!

Terhelhetőség

Maximális terhelhetőség
85 kg Kész!
Min. terhelhetőség
40 kg Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Xiaomi Ninebot mini Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiaomi Ninebot mini. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Xiaomi Ninebot mini. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi Mini Ninebot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi Mini Ninebot.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ